"Otisak" nedelje

Otisak nedelje je : umrla Jovanka i sada kreće kolektivno naricanje o njenoj "tužnoj" sudbini , a 90% tih nema ni za nove gaće (godinama unazad) :mrgreen:

Kupice gatje od solidarnog poreza, pa i Jovanku sa'raniti o trosku istog... Ministar Krstic misli na sve! :smeker:

Kada malo bolje razmislim... Swartze-Nigger hoce da se kandiduje posle Obama-Niggera na sledecim/predstojecim USA izborima... Da li je to Kraj Sveta po Nostradamusu?! I Hitler je bio rodzeni Austrijanac, na celu nacional-socijalisticke Nemacke... I Swartze-Nigger je isto rodzeni Austrijanac, a bice na celu nacional-kapitalisticke Amerike.. :whistling:

_nobody_

Kupice gatje od solidarnog poreza, pa i Jovanku sa'raniti o trosku istog... Ministar Krstic misli na sve! :smeker:

Kada malo bolje razmislim... Swartze-Nigger hoce da se kandiduje posle Obama-Niggera na sledecim/predstojecim USA izborima... Da li je to Kraj Sveta po Nostradamusu?! I Hitler je bio rodzeni Austrijanac, na celu nacional-socijalisticke Nemacke... I Swartze-Nigger je isto rodzeni Austrijanac, a bice na celu nacional-kapitalisticke Amerike.. :whistling:

_nobody_

To sa Nigerom Crnim je mLogo zajehbano (ako pobJedi). Otac mu njegov bio pandur kod Graca , a u ratu bio nacista. Neki zli jezici (nije "naša" velika gubica) kažu da su to sve masoni smislili .

To sa Nigerom Crnim je mLogo zajehbano (ako pobJedi). Otac mu njegov bio pandur kod Graca , a u ratu bio nacista. Neki zli jezici (nije "naša" velika gubica) kažu da su to sve masoni smislili .

Schwartz-e-nigger NE znaci Crni Crnac, nego Crni Crnja... Razlika svakako drasticna (pojmovno, al ne samo... At Least, but NOT The Last)! Ko razume, shvatice... :per:

_nobody_

Inace... Menjam temu, otisak Grcke nedelje!

otmicari-plavog-andela-1382376817-384833.jpg

Ovi mujmani na slici su bioloski roditelji ove devojcice isto kao sto je Silikonac iskonski/iskreni srpski patriota! :whistling:

_nobody_

Poslednja izmena:
Jovo kapicic:
KOLIKO je bila velika i strasna ljubav između Davorjanke i Tita, najbolje se vidi iz priče onih koji su bili upućeni u njihove odnose, a koji kažu da je Davorjanka bez ikakvih emotivnih trauma i moralnih obzira ostavila svog prethodnog ljubavnika Jovu Kapičića i svim žarom predala se novoj ljubavi. Njihova ljubavna veza, intenzivna i iskrena, demantuje sve one psihologe, sociologe i seksologe, koji tvrde da je ljubav između dve egocentrične, egoistične i narcisoidne ličnosti nemoguća, ili, ukoliko do nje dođe, da je kratkog veka.

Posle okupacije Jugoslavije i Titovog prelaska u Beograd, Davorjanka je i zvanično obavljala poslove njegove sekretarice. U pratnji Jaše Rajtera i Veselinke Malinski, Davorjanka je zajedno s Titom iz Beograda otišla na slobodnu teritoriju.

O Titu kao muškarcu, odnosno, seksualnoj osobi, čuo sam nekoliko interesantnih stvari od Spasenije - Cane Babović i od Stane Tomašević. Davorjanka Paunović je Stani jednom prilikom rekla:
- Moj pisaći i polni stroj moraju biti stalno u stanju pripravnosti. Ni za jedan ni za drugi Tito nema određeno vreme. Nekada sam neke naredbe kucala izašavši iz kolone i držeći mašinu na krilu. Jednom prilikom za vreme našeg odnosa neprijatelj je bio veoma blizu mesta gde smo se mi nalazili. Čula se jaka paljba koja se približavala. Ja sam bila jako uplašeno i Tita upozoravala, međutim, on je i dalje radio svoj posao. Njega to nije nimalo ometalo u njegovoj pohoti niti je hteo da prekine, sve dok nije doživeo vrhunac.

Ovo nam je nasa borba dala... :mrgreen:

_nobody_

komunizam = nepotizam:
Čitava Davorjankina (Paunovic) porodica učestvovala je u Narodnooslobodilačkoj borbi - brat i sestra od rođenog ujaka, kao i sestra njene majke, odnosno njena tetka - Vera Miletić, koja je bila nevenčana supruga Mome Markovića i majka Mire Marković, supruge Slobodana Miloševića.

Nije ni cudo sto nam je Srbijica ogrezla u nepotizmu

Poslednja izmena od moderatora:
Da, Jovankina smrt je definitivno trenutno najznacajniji dogadjaj. Da li su za sutra zakazali sahranu?

Dzovankinu sahranu sutra najmracniji (vetreno patriotski, krajnje desnicarski) elementi treba da iskoriste da podignu bunu/krvavi pir... Protiv Vlade i Parlamenta Srbije. Jeste da to nema veze sa mozgom, mi'ssim dzovankina qulovkina sahrana i taj rad, ali pobuna je pobuna, a Kuca Cveca je cvecara bez granica, ako te je neko pitao... :whistling: :roll: :whistling:

_nobody_

Tijanic... Njega je samo Satan mogao da smeni, onaj koji ga je i postavio da radi ovaj posao. Citam komentare na temi posvecenoj njegovoj smrti, i ne mogu da se otrgnem utisku da mi, Srbi, svakim danom potvrdjujemo da smo gola gomna... 80% onih koji sada pricaju o njemu kao pokojniku sve najlepse, do juce, do poslednjeg trenutka su sipali na njega drvlje i kamenje. Valjali ga u katran i perje. :mrgreen:

Tijanic je bio covek koji je gazio preko mrtvih da ostvari svoj interes. Savrseno se uklapao u sliku politicke oligarhije i propatriotskog klera u Vladi i Parlamentu. Meni licno bi bilo mnogo interesantnije da je Tijanic zaglavio iza resetaka i popunio dosije "rat i Mir", pa da mozemo da shvatimo kako su nas te bitange i monarsi na vlasti varali, lagali i krali.

Takvi kakvi smo, dobicemo novoga namesnika, svakako po volji Mistera silikonca prvog, a to ce biti njegov covek koji ce da igra toplo, hladno, mlako, dlako... Onako kako interesi SNSa zapovedaju...

Show must go ON... And will! :smeker:

_nobody_

Back