Otimaj

Da li ste nekada nekom preoteli partnera?
zasto jeste zasto niste?

nisam i ne bi i to ne jer smatram da je moralno nispravno...naprotiv ako neko napusti subjekta 1 i ode sa 2 to znaci da ni nije nesto zagrejan za br1.
razlog sto ne bi jeste sto je po meni to tesko smarwnje jos ako pocne subjekt jedan da uznemirava i proganja,ili ako imaju decu itd....
sta ce to nekom u zivotu..
a sto se tice prekida veze pa pazite ovako svaki vas momak ili devojka su ore vas imali nekog....sad dal ce u poslednjih mesec dana da raskine vezu sa tim bivsim i da se smuva sa tobom ili raskine pa posle 3 meseca te navata je nebitno...tu su bitne emocije....
a trca stvar jedino sto je po meni lose je kad prevara traje,jer je to ukazatelj na slabost karaktera muskarca koji ne zna sta oce ili oce sve..
to nije pozeljno bice koje onda moze isto s tobom da se kukumaci duze nego sto ga vode emocije....najbolje je imati kraj sebe nekog ko zna sta zeli kakve su mu emocije i koji odma po njima dela....postovanje je i raskinuti s nekim koga ne volis vise a otimanje ne postoji jer ne mozes ti da prisilis nekog na nesto sto sam ne zeli...niko nikog ne vezuje lancima...
otimanje je izraz koji pomaze ljudima da svale krivicu na nekog drugog umesto da se pomire da je do njih(tog para koji je raskinuo,ili jednog od njih dvoje) ili jednostavno do vremena(u smislu da je sve ok al se ljubav ugasila)..

sad mene decko da prevari ili ostavi ja treba da krivim ljubavnicu...ma vazi...
tu je jedino u obavezi osoba koja je u vezi...ako me ostavi ok ako me prevari to je nepostovanje al opet to je njegova samozivost a neke tamo ribe koju u zivotu nisam videla i koja nema nikakvu emotivnu obligaciju prema meni...

Da li ste nekada nekom preoteli partnera?
zasto jeste zasto niste?

Vidi sve finci na temi...
Jesam dečka, šta ima loše u tome? Msm nisam ga kidnapovala i vezala mu usta selotejpom, zaključala u gepek.
Regularno je to ako je dečko u pitanju.
Tuđe muževe već ne treba preotimati, to je bzvz.

- - - - - - - - - -

Sad može LOCK jer ste svi seratori:) hvala.

Nije lose zbog te devojke,to ni ne treba da te zanima ,vec sama cinjenica da ga je lako preoteti,kako ti njoj
Tako neka druga tebi

Aj ne kaki majke ti.
Pa neka ide ako mu je volja. Šta onda? Nije me niko ostavio.
Znači ako nije imao devojku kada si ga upoznala-nikada te ostaviti neće ili ti njega nikad nećeš ostaviti?

Back