Otici u pozoriste, sam

Kamael

Buduća legenda
Poruka
40.857
Idete li u pozoriste sami? Ako ne volite pozoriste onda bioskop ili recimo utakmica, bazen.

Ako ne idete zbog cega, da li vam je neprijatno, bojazan da parovi i porodice ne pomisle da ste cudni? Ili je nesto drugo.

isla sam na bazen u zadnje vreme, a slabo sad idem u pozoriste i bioskop, to bi isla verovatno da cesce idem nekad bih isla i sama

Ides cesto a nekad bi isla i sama. Iz tog razloga sam i otvorio temu, bolji je efekat predstave i bolje se odgleda film ako je osoba sama, ali skoro se nikad javne manifestacije ne posecuju solo. Javlja se osecaj neprijatnosti i od same pomisli provesti vece napolju, sam. Zbog cega?

Ides cesto a nekad bi isla i sama. Iz tog razloga sam i otvorio temu, bolji je efekat predstave i bolje se odgleda film ako je osoba sama, ali skoro se nikad javne manifestacije ne posecuju solo. Javlja se osecaj neprijatnosti i od same pomisli provesti vece napolju, sam. Zbog cega?

pa meni nije neprijatno, mozda moze neko da te davi ako si sam, tamo na predstavi da ti se neko nakaci. ne znam, obicno ides s nekim negde

Idete li u pozoriste sami? Ako ne volite pozoriste onda bioskop ili recimo utakmica, bazen.

Ako ne idete zbog cega, da li vam je neprijatno, bojazan da parovi i porodice ne pomisle da ste cudni? Ili je nesto drugo.

Poznam par muskih koji idu sami na utakmice i koji bas uzivaju u tome. Ja skoro uvijek idem sama na plivanje i isto tako uzivam u tome, mogu krenuti kada god hocu, gdje hocu, u bilo koje vrijeme. Vecinom su tamo i drugi plivaci, uopce ne upada ako se sam ide.

U pozoriste ne idem a u bioskop ne bih bas sama isla, sretnes nekog poznatog i sto onda reci, bila bi izgubljena:mrgreen: To su mjesta gdje se kao ocekuje da dodes u nekoj pratnji, drustvu….
da bi znala da me nitko nista ne bi pitao onda bi mozda i isla sama, pogledas film i pravac doma, ali nikako ne bi htjela da netko pocne govoriti sa mnom dok sam sama tamo, nocna mora:sad2:

Išla sam sama mnogo puta u bioskop. Idem i sad ponekad. Muž, koji sve to mrzi, lepo me doveze gde treba, ja lepo uđem i odgledam, on me lepo sačeka i lepo idemo zajedno kući. Oboje zadovoljni, ja pogledala šta sam htela, on nije pogledao šta nije hteo. Nije mi čudno, i kao devojka sam išla sama, mada sam se priznajem trudila da budu dnevne predstave.

Dok sam bio mladji uglavnom sam svuda išao sam . Naravno , izuzimaju se momenti kad sam imao djevojku
mada nisam volio ni nju da nosim na ledjima 24 sata dnevno . Šta će mi ona na fudbalkoj utakmici?
Inače , nisam volio izlaziti sa drustvom . Možemo se naći u kafiću ali ja dolazim i odlazim kada ja hoću .

Nikad nisam razmišljala o tome, podrazumevalo se da uvek idem sa nekim :) Čini mi se da je u našoj kulturi muškarcima lakše i prihvatljivije da idu sami bilo gde..od kafane do pozorišta .

U stvari ja slabo podnosim samoću i uvek imam nekog uz sebe .Ako dođem u tu fazu da idem sama..to mi je kao da sam postala solo drinker :lol:

ja svako leto na adu idem sama...lepo se iskupam ,osuncam,a ako neko osh da se uvalli pa da ide samnom dobrodosao...al inace uopste nemam problem s tim sta ce neko misliti...

Idem sama i ne vidim razloga da me neko gleda kao cudaka. Ako je meni lepo, bas me biga sta ce ko reci.
To je jos i plus, jer postoji mogucnost poznanstva sa nekim novim ljudima, sa kojima mozda i nikad ne bi dospeli u kontakt da smo bili u drustvu.
Time su opterecene osobe kje su iskompleksirane i koje ne mogu ni do wc-a bez pratnje.

Back