OTEŽANO POSTAVLJANJE SLIKA I YOUTUBE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

kojeimedadam

Buduća legenda
Poruka
27.250
Neznam da li i drugi imaju sličan problem...ali kod mene je to učestalo, a što je najčudnije samo na nekim forumima i pojedinim temama...i taj broj sa ...POVEĆAVA...iz dana u dan.

Evo jedne situacije ...pre 15-tak minuta...

sobaka1.jpg

UBACIO SAM KAKO TREBA...ali dugme...OK...NE PRIHVATA NI PO RAZNO..:confused:..a ...Cansel...RADI...pa sam otkazao...i ...UNEO RUČNO.....pošto sam se sticajem okolnosti ...IZVERZIRAO.:per:..( Neki put može da se postavi u naprednom editoru...ali ne ..SVAKI PUT...nije hteo ni ...SADA )

sobaka2.jpg

sobaka3.jpg

E...sad...ŠTA BI TO MOGLO DA BUDE & KAKO ISPRAVITI TU NEFUNKCIONALNOST...??

( Imam najnoviji firefox.:D..)

Evo...pre par minuta...NA ISTOJ TEMI > ISTI PROBLEM...:confused:...a na ...pdf Muzika...NEMA NIKAKVIH PROBLEMA
Ako si dobar sa engleskim,imaš dobar sajt sa forumom koji je napravila firma koja razvija i prodaje Vbulletin(softver na kojem radi Krstarica),pa pogledaj,možda na njihovim forumima ima nešto o tom problemu.Mislim da se zove Vbulletin.com.

Ako si dobar sa engleskim,imaš dobar sajt sa forumom koji je napravila firma koja razvija i prodaje Vbulletin(softver na kojem radi Krstarica),pa pogledaj,možda na njihovim forumima ima nešto o tom problemu.Mislim da se zove Vbulletin.com.

Bio sam na sajtu firme ..
logo.gif
...ali kako... NISAM KUPAC ...njihovog sftvera...NEĆE DA MI ODGOVORE..:(.

PITANJE U VEZI SPECIFIČNOSTI RADA SOFTVERA I TEHNIČKU PODRŠKU...DOBIJA SAMO KUPAC

Kako god postavim sliku ovdje na Krstarici ona ispadne malog formata (prethodno joj smanjim tezinu da bi se mogla ucitati). Kako da moja fotografija bude "normalne" velicine kao kod drugih iskusnijih forumasa?

NEMOJ...da je postavljaš sa svog kompa...DIREKTNO

POSTAVLJAJ ...je preko ..UPLOADERA..:arrow: Tinypic™ ..ili...ImageShack ...itd ( SAMO ..Direct Link .;)..)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back