otezano mokrenje

• Začetnik teme Začetnik teme danex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I što se tiče lekovite biljke Epilobium angustifolium, ni tu ništa nisi razumeo. Ni njenu vezu sa prostatom, ni sa bubuljicama, ni sa slonbodnim radikalima, ni njeno antiinflamatorno svojstvo, ni njen sedativni efekat ništa.
Sve vreme ti u stvari negiraš nešto što ne razumeš. Što je naravno odlika glupih ljudi.
Đordana Bruna, srednjevekovnog astronoma su kao što sam ti već rekao SPALILI GLUPI LJUDI. Oni koji nisu razumeli DA JE ZEMLJA OKRUGLA i da se okreće oko sunca.

Tvoje nerazumevanje u lekovite biljke ti sigurno ne daje za pravo da nekoga SPALIŠ. Uaaaaaa nadrilekariiiii, uaaaaa Ruski čajjjjj, uaaaaa šarlataniiii, uaaaaa pseudonaučnicii - NA LOMAČUUUUU.

MA ZNAŠ LI BRE MOMAK DA OVO NIJE VIŠE SREDNJI VEK?

Iskuliraj više i promeni te tablete.

ovo je ponasanje klasicnog apstinenta od alkohola..na zalost u ovim radovanovim godinama se cesto desava i isplivava na povrsinu narodna poslovica.. 'PITACETE STAROST GDE TI JE BILA MLADOST"

Neovlašćeno bavljenje određenom delatnošću Član 353.

Ko se neovlašćeno i za nagradu bavi određenom delatnošću za čije obavljanje je po zakonu ili drugim propisima donetim na osnovu zakona potrebna dozvola nadležnog organa, odnosno nadležnog subjekta, kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do jedne godine.

Nadrilekarstvo i nadriapotekarstvo Clan 254.

(1) Ko se bez odgovarajuce strucne spreme bavi lecenjem ili pružanjem drugih medicinskih usluga, kaznice se novcanom kaznom ili zatvorom do dve godine.(2) Kaznom iz stava 1. ovog clana kaznice se i ko se bez odgovarajuce strucne spreme bavi spravljanjem ili izdavanjem lekova.

Vi pojave iz veganisticke sekte zagovarate uopsteno i sugerisete na ovom forumu ishranu biljkama,a to sve narod koji svraca ovde cita i moze da se polakomi iz neznanja i naivnosti da zapocne biljnu ishranu i da pri tom ugrozi svoje zdravlje koje im je mozda i sad naruseno a da pri toj vasoj ishrani narusi jos vise..Takodje zagovarate ovaj vid ishrane a da se pre toga niste konsultovali sa tom osobom koja zeli preci na ovu ishranu (biljnu) da li njena krvna grupa podnosi hranjenje iskljucivo biljkama a da posle toga ne narusi zdravlje svog organizma,sme li da koristi odredjene biljke iz nekih drugih zdrastvenih razloga..Takodje sto je SRZ svega niste kompetentni da delite savete o oshrani,o lecenju bolesti ako se predje na biljnu ishranu,nemate licencu i odgovarajuce diplome za tako nesto i podlezete krsenju zakona..Glumite nadrilekare,lazno se predstavljate sto takodje krsite zakon o nadrilekarstvu i nadriapotekarstvu...

opet ti patis sto nemam E od moje EREKCIJE??rekao sam ti da prestanes o mojoj erekciji,imas pdf u kom se pise o muskim polnim organima i erekcijama,tamo ti je sektaski brat kamael,djole..nemoj da mi se indirektno nabacujes jer mi se povraca od vas geyeva..samo me zaobidjite..veoma ste nasrtljivi po forumu..

Daj nemoj da se foliraš više, našao sam te na svakoj temi koja se direktno ili indirektno tiče erektilne disfunkcije, i bubuljica.
Znam da je to frustrirajuće u tvojim 17 - 19 tim.
Uostalom, to se jasno vidi iz tvojih "akademskih opservacija" koje prosipaš po temama. Frustracija je jako prisutna u svakoj drugoj rečenici.

Idi bre dečko kod nekog stručnjaka za tu oblast. To može da ti napravi strašne probleme. Ubićeš možda nekog u tim tvojim navijačkim akcijama, ili će ti policajci odbiti bubrege negde na tribinama.
.
Nije to ništa strašno ni neizlečivo? Dobar psihoanalitičar će odmah prepoznati problem.

Ako nemaš novca za dobrog stručnjaka, javi mi se porukom. Naravno da ću tu pomoći, pa mi smo muškarci i treba da se pomažemo.

Deki sokole, za otežano mokrenje ti je najbilji lek Ruski čaj. Smanjiće ti tegobe prostate i bićeš ko nov za najduže mesec dana.

Teško da ćeš tu svoju ANTOFOBIJU da proguraš ovde kod nas u Srbiji.
_________________________________________________________________________________

Svud me diraaaj al u Ruski čaj ti neeedammm!

Deki sokole, za otežano mokrenje ti je najbilji lek Ruski čaj. Smanjiće ti tegobe prostate i bićeš ko nov za najduže mesec dana.

Teško da ćeš tu svoju ANTOFOBIJU da proguraš ovde kod nas u Srbiji.
_________________________________________________________________________________

Svud me diraaaj al u Ruski čaj ti neeedammm!

ja sam soko koji jede vas pernatu kokos za dorucak... :) poceo si i ti da prizeljkujes i razmisljas o mom uriniranju i erekciji,i ti bi zeleo da vidis jel moja erekcija kako treba pa da ne komentarises mnogo o njoj..haha..odmah da ti kazem da si i ti kao i ovaj ukrajinac koji takodje prica o mojoj erekciji i masta o njoj pogresio temu.idi na teme gde pisu ljudi iz gey lobija..oni ce ti sigurno reci o njihovoj erekciji i dali vole da uriniraju po svom partneru..vi skriveni geyevi ste toliko nasrtljivi da ja nemam reci vise..

odaje te to manijakalno smejanje u svakom postu koji napises da si zastranio od ishrane sa biljkama,utice na mozak i zatupljenost mozdanih vijuga.80% vegana krijeci jede hranu koja je bogata belancevinama mesnog programa..

Radovane postoji jedan problem koji hocu da podeli sa obom..naime o cemu se radi,imam papagaja koji se zove Dunav,pije dosta vode ali otezano mokri,dali mi preporucujes da narucim biljku Epilobium angustifolium pa da mu kuvam i dajem da pije umesto vode,hoce li imati efekta??Zao mi Dunava da ne mokri kao sva ostala pernata zivotinja..

Back