otezano mokrenje

danex

Primećen član
Poruka
758
imao sam obrezivanje pre 11 dana, i imam oteklo meso ispod glansa gde su ili konci...crveno je. e sad pri mikrenju mlaz mi s cesto rasprsuje ide u stranu ili kaplje...imao sam probleme sa ucestalim mokrenjem pre operacije i zato sam je i radio. I sada imam osecaj da nisam ispraznio besiku do kraja,sto je ujedno i jednini siptom koji imam i naravno izlucujem sve po manje kolicine urina ,cesce tokom dana (6 do 8 puta najcesce) . Sta je uzrok ovih problema,posto traje sve ovo godina,psihicki sam u teskom stanju

Kupi u apoteci kesice "Brusnice"i rastvori i popi nekoliko na dan.Ja sam koristio i icaj od"Lisnatog"persuna,znazi ne od krtolastog,vec od lisnatog ima na pijaci da se kupi,a ima i u prodavnicama mesovite robe ,t.j. gde ima povrca.Prokuvas normalno vodu u jednom loncetu od 1 litar i to je najbolje uvece i stavis 4-5 lista persuna i neka prenoci.Sutradan povadi listove persuna i to pi po jednu casu umesto vode,ali pazi ako imas nizak pritisak nemoj mnogo da koristi,ier kuvani persun obara pritisak,ako ti ne smeta onda pi kada si zedan,Bar meni je vise pomoglo nego brusnica,ali ako ne mozes da nadjes persun onda brusnica,a moze normalno i voda izmedju toga.Persun je mnogo bolje piti kada je hladan zbog malo ruznog ukusa kada je topao.Zelim ti sve najbolje.

U svom obracanju za pomoc,zbog svog problema,a to je otezano mokrenje, nisi naveo najbitniju cinjenicu-koliko imas godina. Obrezivanje koje si imao,a koje je
bilo potrebno izvrsiti,zbog fimoze koju si imao,nije uzrok tvog problema. Najverovatnije je,da simptome koje si naveo,a koji ti se javljaju pri mokrenju (ucestalom)
dolaze usled povecanja prostate.Zljezde koja zbog svog uvecanja,pritiska mokracni kanal.Trebalo bi sto pre,da odes na pregled kod lekara,specijaliste-urologa,
koji ce ti izvrsiti pregled abdomena ultra zvukom,i ukoliko je prostata uvecana,prepisace ti odredjene lekove,za takav slucaj. Znaci,treba da odes kod lekara
spec.opste prakse,koji se nalazi u zdravstvenoj stanici,Doma zdravlja,kome po mestu stanovanja pripadas.On ce ti napisati uput,sa kojim ces se javiti lekaru
specijalisti za Urologiju,i posle primene lekova,koje ti on bude prepisao,sa tobom ce biti sve u najboljem redu.

imam 25 god,i bio sam kod urologa specij.vec 5-6 puta za ovo vreme0, radio ovo- nalazi urina (u januaru bila je infekcija ,posle terapije nestala je,ni u avgusto nema infekcije po nalazima) ,krvi ,snimanje abdomena ,pregled prostate (malo natecena) bili su uredni manje vise. cak sam radio i citoskopiju,svi kanali prohodni . Posle svega jedan doktor privatni u Bg mi je rekao da je fimoza uzrok svega,a doktor u mom mestu da nije jer ispod kozice nemam nikakvu infekciju ,ali realno smetala je . Evo posle 12 dana od operacije vidim slicne siptome kao ipre nje (vec sam rekao koji su ). probacu sam brusnicom i persumom,mada sam vec svasta probao i nista nije pomoglo.

E moj rođače, sve sam ti ja to prošao sada već davno, u tvojim negde godinama. Hronični prostatitis dg. Oštar bol prilikom napona da se istera poslednji mlaz mokraće. Neugodan osećaj među nogama (nije klasičan bol), koji te ubija u pojam. Gubitak želje za seksom. Pečenje prilikom mokrenja. Ponekad bol prilikom ejakulacije. Suva ejakulacija. Urolozi, androlozi, antibiotici, muka.

Poslednja izmena od moderatora:
E moj rođače, sve sam ti ja to prošao sada već davno, u tvojim negde godinama. Hronični prostatitis dg. Oštar bol prilikom napona da se istera poslednji mlaz mokraće. Neugodan osećaj među nogama (nije klasičan bol), koji te ubija u pojam. Gubitak želje za seksom. Pečenje prilikom mokrenja. Ponekad bol prilikom ejakulacije. Suva ejakulacija. Urolozi, androlozi, antibiotici, muka.
Sada je to sve prošlost, ne brini.

Kopirano sa teme Erekcija
16.12.2014., 14:40 #84
Radovan Četvrti Radovan Četvrti nije na forumu
Obećava

Učlanjen
10.11.2014.
Pol
muški
Reputaciona moć
1
Podrazumevano Re: Problem sa erekcijom
Ja sam u načelu protiv lekova, i mislim da je problem u mozgu, bilo o kom uzrastu da je reč. Meni je već dobrih 52 godine i nemam problem sa libidom a ni sa erekcijom. Čak mislim da i dalje imam više Testosterona nego što mi je potrebno.
Probleme sa erekcijom i libidom imao je moj sestrić. Igrom slučaja mi je to otkrio na moje insistiranje. Srećna okolnost je bila i slučajno "poznanstvo" sa jednim jako zanimljivim tipom kog smo upoznali preko fejsa. Bavi se prodajom lekovitog bilja (Ruski čaj i aronija).
Čovek je pravi genijalac. Ima jako zanimljivu životnu filozoviju koju bi svaki mlađi muškarac, a verovatno i žena trebali poslušati.
Sestrić više nema problem, i čak mislim da je postao jako promiskuitetan što se sexa tiče. Pa neka, sad mu je i vreme da istera kera što bi rekao naš narod.

Ne znam da li smem ovde da navedem njegov fb profil, pa da se i vi "sprijateljite" sa njim? Sigurno bi vam dao pravi savet. Fora je u tome što vam on ne govori uopšteno, ne okoliša već vam konkretno kaže da je to zbog toga i toga, i da morate uraditi to i to."'
A pogledajte preporucivao je ruski caj i na temi Bubuljice i temi celavost
Tip ocigledno prodaje i taj ruski caj i aroniju. Ruzno od njega sto koristi tudju muku. Preporucujem da ga brisu moderatori ubuduce jer ovaj forum nije namenjen za reklamiranje

Sada je to sve prošlost, ne brini.

То, руски чај је лек...

- - - - - - - - - -

Kopirano sa teme Erekcija
16.12.2014., 14:40 #84
Radovan Četvrti Radovan Četvrti nije na forumu
Obećava

Učlanjen
10.11.2014.
Pol
muški
Reputaciona moć
1
Podrazumevano Re: Problem sa erekcijom
Ja sam u načelu protiv lekova, i mislim da je problem u mozgu, bilo o kom uzrastu da je reč. Meni je već dobrih 52 godine i nemam problem sa libidom a ni sa erekcijom. Čak mislim da i dalje imam više Testosterona nego što mi je potrebno.
Probleme sa erekcijom i libidom imao je moj sestrić. Igrom slučaja mi je to otkrio na moje insistiranje. Srećna okolnost je bila i slučajno "poznanstvo" sa jednim jako zanimljivim tipom kog smo upoznali preko fejsa. Bavi se prodajom lekovitog bilja (Ruski čaj i aronija).
Čovek je pravi genijalac. Ima jako zanimljivu životnu filozoviju koju bi svaki mlađi muškarac, a verovatno i žena trebali poslušati.
Sestrić više nema problem, i čak mislim da je postao jako promiskuitetan što se sexa tiče. Pa neka, sad mu je i vreme da istera kera što bi rekao naš narod.

Ne znam da li smem ovde da navedem njegov fb profil, pa da se i vi "sprijateljite" sa njim? Sigurno bi vam dao pravi savet. Fora je u tome što vam on ne govori uopšteno, ne okoliša već vam konkretno kaže da je to zbog toga i toga, i da morate uraditi to i to."'
Tip ocigledno prodaje i taj ruski caj i aroniju. Ruzno od njega sto koristi tudju muku. Preporucujem da ga brisu moderatori ubuduce jer ovaj forum nije namenjen za reklamiranje

И на теми ћелављење помиње руски чај као лек против ћелавости...

Kopirano sa teme...
Rekao bih da je duusa u pravu!
Imao sam drugi problem (kamen) pa sam - slučajno - razgovarao sa vlasnicom firme koja prodaje lekovite čajeve.
Lepo mi je objasnila da kada bolest uzme maha čaj više nije pravi lek.
Čajevi su korisni dok je pojava u povoju ili da odlože određene tegobe.
Kada bolest uzme maha čaj ublažava simptome ali ne leči! Leči lekar!
Prema tome, idi kod lekara, ako treba i privatno. Čajevi neće škoditi ali nisu rešenje.

Rekao bih da je duusa u pravu!
Imao sam drugi problem (kamen) pa sam - slučajno - razgovarao sa vlasnicom firme koja prodaje lekovite čajeve.
Lepo mi je objasnila da kada bolest uzme maha čaj više nije pravi lek.
Čajevi su korisni dok je pojava u povoju ili da odlože određene tegobe.
Kada bolest uzme maha čaj ublažava simptome ali ne leči! Leči lekar!
Prema tome, idi kod lekara, ako treba i privatno. Čajevi neće škoditi ali nisu rešenje.

Na nemackim sam sajtovima nasla da ovaj caj koji Radovan prodaje kao ruski zaista ublazava teskobe oko nekih problema sa prostatom, ali je to recimo
slucaj i sa cajem od uve. naravno da ne skodi ( pa koji caj skodi), ali kad je covek stvarno bolestan ode prvo kod lekara da se postavi i dijagnoza, a kada
se zna dijagnoza dobije se i terapija.

U Srbiji su ti ruski cajevi ( ne samo ovaj nego i neki silni u tabletama) postali neki hit, nekakvi profesori iz Rusije varaju narod po Srbiji pa tako ljudi,
ali oni bolesni od neizlecivih karcinoma, daju i 200 evra mesecno za tretmane od tih biljki koji naravno nista ne pomazu.

Sada je to sve prošlost, ne brini. Pokušaj na adresi , tu imaš detaljnije o ovom problemu. Ako budeš imao sreće da nisu otišle sve zalihe.

To sto si ti prosao ne znaci da ce svako proci, i ne znaci da mozes uzeti svoj licni primer i tako ici u sve zive teme nudeci svoje cajeve., emotivno-psiholoski manipulisuci ljude zastrasivanjem. Da znas nesto o farmakologiji, biologiji, fiziologiji, hemiji, znao bi da ako se kod nekog nesto desi ne mora znaciti da ce se desiti to kod 7 milijardi ljudi. Ali sta je to, medEcina, tamo neke knjige i tako to, to samo sluzi da studenti dobiju ocene u index, a za praxu pitajte Radovana uvaljivaca cajeva. :deda:

Isto tako trebao bi znati i da ako neki lek nekom pomogne, ne znaci da ce svakom pomoci, i to uvek, na isti nacin kao i tebi. Ovo vazi za sve i za lekove i za cajeve, i za ishranu i za sve sve sve.

Upravo zato u uputstvu za svaki lek pise " OVAJ LEK NE DAVATI DRUGIM LICIMA IAKO NA PRVI POGLED IMAJU ISTE SIMPTOME KAO VI, POTREBNO JE DA OSOBA ODE KOD SVOG LEKARA".
Znavi upravo tako pise da bilmezi takvi kao ti ne bi LECITI SVOJIM PRIMERIMA IZ PRAKSE, bez obzira da li se radilo o lekovima, cajevima, kristalima, magnetima, praskovima cudesnim, blatom, ovim onim.

Zajeb vise reklamiranje, nabacujes ljudima da reklamiraju lekove, a on uzeo i lepi sajt proizvodjaca na forum, sto je protiv pravila foruma.

- - - - - - - - - -

"Ili sam ja lud, ili su svi oko mene ludi"
Albert Ajnštajn

Svake godine nas je u Srbiji manje za 30.000, kažu zvanične statistike. Takođe smo pri vrhu liste po broju suicida. Raste nam procenat steriliteta takođe. Evo pre neki dan objaviše da se rodilo najmanje beba u Srbiji od kada se vodi ova evidencija. Najviše potrošimo lekova po glavi stanovnika u regionu. Nemilice gutamo aditive, fruktozu, transmasti, aspartam i ko zna kakve na zapadu već odavno zabranjene materije. Hranimo decu otpadom Evropske i Američke klanične industrije. Imamo depresiju u ekspanziji i epidemiju srčanih obolenja.
Umiremo u 45-toj već danas, šta će sa nama biti za 20-tak godina? Malo li je za zemlju Srbiju?

Otac sam troje dece i jako me brine budućnost nacije.

Biljku Epilobium angustifolium- Ruski čaj, ovde sam naveo zato što smatram da je jedna od najlekovitijih biljaka na planeti. Sa njom se družim već 20 godina, i već se ne sećam kada sam bio bolestan i pio lekove zbog nečega. Poseduje antiandrogena, antiinflamatorna, sedativna, antioksidantna i antimikrobna svojstva, i mislim da može dosta pozitivno uticati na zdravlje.

Da sam to uradio u Engleskoj ili Francuskoj na primer, ne bi se ništa desilo. čak i na Američkim forumima ljudi međusobno komentarišu i za epilobium imaju samo reči hvale.

Ali, u zemlji Srbiji nije tako. Odmah je nekima ova biljka zasmetala? Kao da sam promovisao otrov, bombu, ili sl. Prosto neverovatno. Ljudi imaju fobiju od Ruskog čaja. Zašto?

Prvi razlog je taj što je ova za ogromnu većinu Srba i naravno sve učesnike forumskih diskusija nešto sasvim NEPOZNATO. Mi imamo određeni iskonski strah od nepoznatog. Držimo se čvrsto ustaljenih teorija kao pijanac plota, i nemamo nameru da ih menjamo. Ne želimo ništa novo, ništa nepoznato, ništa što bi nas primoralo da menjamo svoja shvatanja i navike.
Đordano Bruno je kao što znamo glavom platio jer je pokušao ljudima da promeni shvatanje.

Razvijene zemlje zapada, rade upravo suprotno, u fazi su konstantnog istraživanja i pronalaženja novih i boljih rešenja. ZATO I ZAOSTAJMO ZA NJIMA ČITAVIH 100 GODINA.

Postavlja se razložno pitanje ZAŠTO studente medicine koji ORDINIRAJU ovim forumskim temama IRITIRA jedna po svetskim naučnim standardima jako lekovita biljka, za koju do pre izvesnog vremena nisu znali ni da postoji?

Evo neka vam odgovor daju svetski naučnici i istraživači:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/9140222
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12928581
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/11482783
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23436427
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12831512
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/11482755
http://link.springer.com/article/10.1007/BF01967206
http://www.fytokem.com/technologies/pub-willowherb.php
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23817638, i td i td

Sve ove naučne studije nisu radili večiti studenti, već eminentni stručnjaci sa diplomama.

Imate li vi neku vašu TEORIJU koja će ove napred navedene rezultate da opovrgne. Ako je imate, dajte izložite je. Nemojte se kriti iza termina NADRILEKARSTVO.

Ove studije nisu radili NADRILEKARI.

Drugi razlog iracionalnog straha od ove lekovite biljke dolazi upravo od onoga čega se svi ljudi koji žive od prodaje lekova plaš,e ZDRAVLJA. Zdrav čovek NE KORISTI LEKOVE.
To nije dobro za posao, jel te, vodi ka recesiji, otpuštanju radnika, padu profita.

Epilobium angustifolium odjednom postaje neprihvatljiv, treba ga satanizovati, proglasiti nadrilekarstvom i izbaciti što pre sa medijskog prostora. Donosi neke nepoželjne vetrove, loše asocijacije poput PREVENTIVE, ZDRAVLJA, BEZ TABLETA, BEZ PROPRATNIH DEJSTAVA, i td i td.

Mlađoj populaciji ne treba dozvoliti da dođe do saznanja da postoji LEK KOJI NEMA NEŽELJENIH DEJSTAVA. To bi bio presedan. PA ZAR JE TO MOGUĆE?

Stara Engleska Istočno Indijska Kompanija iz devetnaestog veka nije nestala, samo je promenila ime i transformisala se u nekoliko multinacionalnih kćerki. Neće one lako dozvoliti da se stari neprijatelj kog su još pre stotinu godina gurnuli pod tepih, ponovo vrati. Čuveni ruski čaj kome su i ime ukrali nakon što su ga izbacili sa tržišta, ponovo vaskrsava, a to za njih nije dobra vest.

A Judu Iskariotskog je danas vrlo lako naći. U Srbiji pogotovu i to za male pare.

Ne vidim ni jedan drugi RACIONALAN razlog za averziju prema ovoj lekovitoj biljci.

No, slažem se da se mora od nečega živeti, ali što bre ne idete u Kinu da tamo vršite antičajnu propagandu, ostavite ovu malu Srbiju na miru.
Pa znate li da su nam mala deca već alergična i na kuhinjsku so, o čemu dalje da pričamo.

Idite u Kinu pa tamo kritikujte Reiši gljivu, Ginka, Coriolus ili Auroculu, pa da vidim kako će te proći.
Jeste li kad razmišljali, zašto Kineza ima milijardu i po? Koliko troše lekova po glavi stanovnika u odnosu na nas Srbe ?

Da li smo mi Srbi stvarno jedan proklet narod? Za koliko godina ćemo nestati kao narod uopšte? Ima li još negde sličnog naroda u svetu koji toliko temeljno i sistematski radi u korist svoje štete?

Ih ih koliko ispisa.....Pozivanje na emocije, pozivanje na autoritete (argumentum ad verecundiam - Ajnstajn i Bruno itd).

I opet zalazenje u domen zaverenistva.....Pa to Radovane najvise kopka forumase kod tebe a ne i sam caj...Ali ti to i ne vidis izgleda.....Tvoj nastup i pisanje po temama je zabrinjavajuc i kod ljudi izaziva skepsu, a ne izaziva sam caj skepsu.

Ti toliko ulazes sebe, svoju energiju i vreme pisuci u svim temama jedno te isto, ali ne samo da pises o caju, ti radis dvostruku igru - pises o cajevima hvalospeve, a u isto vrema negativisticki dovodis ljude u zabludu da vlada neka farmakomafija, da su svi lekari kriminalci, da samo zele da razbole sto vise ljudi lekovima, da su lekovi nuzno zlo bla bla bla.

To bre nije normalno, zato i vecina forumasa ne zeli da te shvati ozbiljno cak i da si i u pravu za sve sto kazes.

Porazmisli sam, niko te ne mrzi niko nema nesto licno protiv tebe bez razloga, niko nije nikakav mafijas koji preprodaje lekove, pa mu smetaju cajevi koji lece sve, niti ce da propadne industrija lekova, ako ti nagovoris sve ljude sveta da 20 godina piju taj caj kao ti.

I pusti pozivanje na kvazi zatucanost Srbije. Takvi smo zbog takvih kao sto si ti koji sire teorije zavera a ne zbog ovakvih kao sto smo mi. Sve ce lepo da se testira u laboratoriji, nema potrebe da nam ti tvrdis nesto i ubedjujes na osnovu licnog iskustva. Nov si na forumu i ne znas koliko je raznih uvaljivaca i reklamatora dolazilo da reklamira i prodaje svoje gluposti, moras da spustis loptu i da razumes ljude ovde a i njihovu strepnju. Danas samo neko gleda da te nesto prevari, zezne, da ti nesto proda da ti nesto uvali.....Takvo vreme doslo i namnozili su se. Ovo sto pricam ne pricam direktno za tebe nego uopsteno, da bi mogao da shvatis zasto ljudi imaju gard.
Ako vec hoces da prosvetlis ljude i obrazujes ih, otvaras im oci i pomognes im - radis to na kriv nacin, nije produktivno. Ovi iz tog caja kada bi znali sta radis i kako im unistavas marketing poludeli bi . Sve sto si uradio za sada je kontraproduktivno bilo.

Jer cim neko ne podrzi tvog ruskog boga, ti odmah zapenis i skocis i udaras bez gledanja po svim zivim teorijama zavera itd..... Ne radi se to tako, niti ce ti to nesto pomoci.

U krajnju ruku, zasto tako psiholoski reagujes, kao da smo svi ovde tvoja rodjena deca pa si iznerviran jer necemo da pijemo taj caj a umrecemo za godinu dana, a ti to sve znas pa ti to izaziva nervozu? Cemu toliki trud?
Ti i tvoja porodica neka piju to, ne razumem da se neko toliko brine za ostatak sveta da li ce tamo nesto piti ili ne.

I ne kukaj na Srbiju uopste. Ovde svako moze da prodaje i uvaljuje svakojake buckurise i da prodje bez ikakve posledice. Ne pricam opet nista direktno za taj tvoj caj, nego uopsteno, tako da ne kukaj na drzavu, ljude, institucije bla bla bla, jer ti sve to ide u korist za prodaju caja. Da je ovo neko uredjeno drustvo do tancina, pa i da kukas......Nego to je ono - zamena teza.

I lepo sto si rekao da pijes caj 20 godina, suuuper, spucao si milion evra na taj caj, bas lepu sliku saljes buducim konzumentima - Nemojte piti lekove 2 meseca, to je farmakomafija koja zaradjuje na vama - pogledajte mene - zdrav kao dren i samo sam morao da pijem 20 godina caj, i platio im ukupno milion evra za 20 godina, ali oni "nisu" industrija, iako zaradjuju na meni 20 godina.

Mislim da ti to priznanje nije trebalo, kontraproduktivno je po marketing, ali pohvala za iskrenost, mada verujem da i nisi zeleo biti iskren nego ti se "omaklo" da kazes.

I zavrsili smo ovu temu. Neka svaki bolestan covek ode kod svog lekara pa ako mu prepise caj da leci sve neka ode i neka ga naruci, ako mu da lek neka kupi taj lek. Ti, ja i bilo ko drugi nista tu ne mozemo da uradimo. Svakog neka leci njegov izabrani lekar. Svako neka radi sa svojim zivotom sta zeli. Zdravi mladi ljudi da se ne zastrasuju nekim tamo bolestinama za 80 godina a pitanje je da li ce biti zivi sutra ili ce nekog udariti neki pijani vozac.

Necu sigurno biti zamlata da zdrav pijem 20 godina neki tamo caj koji leci sve i da citava jedna "Big naturala" industrija zaradjuje na meni kao da sam ovca na pasnjaku.

A ako je nesto dobro i ucinkovito, ako pomaze puno, ako leci od teskih bolesti - to se ne moze sakriti, to samo izadje na videlo pre ili kasnije, istinu ne mozes sakriti zapamti. Znaci ne sekiraj se toliko zbog tvog caja dobices hipertenziju - ako vredi on ce zauzeti svoje mesto u piramidi konzumiranja, ako ne vredi, dzabe ti ovde svo kuckanje sveta.

Na temi smo prostate i otežanog mokrenja. Ja imam ličnog iskustva sa ovim tegobama. To je razlog i moja veza sa Ruskim čajem.

Smem da ga stoga preporučim ljudima sa sličnim tegobama.

Kakvog ti iskustva imaš sa prostatom sa svojih 22 godina?

Koju drugu opciju nudiš osim one "javite se urologu". Glumiš ovde PUTOKAZ ????

Svi znaju da treba da se jave lekaru, nisu baš toliko glupi. Nisu došli ovde na temu da im ti to kažeš rođo. Došli su da čuju iskustva drugih.

Ja u ovom slučaju imam dosta iskustva, za razliku od tebe. Zašto te to iritira? Zašto ujedaš kao ker? Bojiš se da te ljudi ne PROVALE možda?

Da ti ne kažu KOGA BRE TI DA SAVETUJEŠ U 22 GODINI?

Mnogi ne znaju da se trebaju javiti lekaru. Mnogi i koji bi se javili odvrate se posle citanja raznoraznih nudjenja "svemocnih stvarcica" i tako indirektno pogorsaju svoje stanje.

Pusti se godina i argumentum ad hominema. Ja nemam 22 godine. Ne zanima me ni koliko ti imas godina i kakva iskustva imas. Kao sto napisah vec, u medicini se ne leci iskustvima, pa se tako i ne propisuje terapija.

Ja nista ne ujedam, ja samo gledam sta ko pise. A ti pises raznorazne stvari, moglo bi se reci sve sto radis je reklamiranje i prosipanje teorija zavera.

I to ne kazem samo ja, nego skoro pa SVI ovde. I sta sad, je l cemo novu teoriju zavere - neko te mrzi namerno ili sta?

Ohladi malo sa takvim agresivnim nastupom pa ti niko nece ni pisati nista...... Tako skoro na forumu napao sve zive onaj sto uvaljuje neke delfin sprave za ispravljanje kicme i ista fora - LAKO, BRZO, SVEMOGUCE, nabije te u stegu, kvrc kvrc i gotovo, izlecen si, a zvanicna medicina ne moze i potrebne su gooooodine lecenja.

Niko ti ne brani da pises svoja licna iskustva, ali ti to NE RADIS. Ti napadno i agresivno reklamiras proizvod, stavljas linkove - STO JE PROTIVNO PRAVILNICIMA KRSTARICE (budi srecan sto moderatori nisu videli to i banovali te do sada) , pises teorije zavere, napadas lekare, napadas farmaceute, napadas nauku, paranoises ljude, zastrasujes mlade da mladi i zdravi moraju piti neke cajeve jer ako ne piju onda idu u pakao - aka "ode prostata ode ovo ode ono, videcete vi u mojim godinama bla bla".

Tako da ne pravi od sebe kraljicu drame. Svi ce se sloziti ovde bili lekari, studenti medicine ili snajderi, da agresivno nastupas i reklamiras cajeve, moglo bi se reci da ces se ubiti ako ne prodas sve cajeve do 31.12.2014, pa si navalio kao da nece doci 2015. godina nikada, pa brze i sto agresivnije.....

To je razlog i moja veza sa Ruskim čajem.

Ja ne znam da li postoji nesto na svetu a da ti to ne povezes sa tvojim cajem.

Poslednja izmena:
Da dodam još da sam u početku čaj nabavljao iz Rusije. Cena mu je bila 3 eura pakovanje. Od skora ga kupujem kod nas putem internet dostave. Cena mu je bila 300 din, ali mislim da je sada nešto skuplji.

U početku sam ga koristio za probleme sa prostatom, a kasnije sam navikao na njega i pijem ga kada god imam priliku. Imam poverenja u njegova antioksidantna i antiinflamatorna svojstva. Ne sećam se kada me je grip oborio, nemam problema sa reumom (52 god), nemam pesak u bubregu, pritisak 120/80, šećer i holesterol u granicama, jetra BO ( AST i ALT 16 i 18), srce i krvni sudovi BO.
Mislim da je za moje zdravstveno stanje isključivo zaslužna ova lekovita biljka. Koristim povremeno i aroniju, a ponekad i infuz od ganoderme lucidum, ali Ruski čaj uzaimm skoro svakog dana.

Mislim da je ovo dragoceno iskustvo, obzirom da je već dobar deo moje generacije već otišao u " večna lovišta". Ne tvrdim da sam otkrio sveti gral, ali ovo što imam je prema svim merilima priličan uspeh.

Daj molim te, reci mi iskreno ZAŠTO SAMO TEBE IRITIRA OVO MOJE POZITIVNO ISKUSTVO? Rekao si mi da te ne plaća farmaceutska industrija da napadaš i nipodaštavaš sve što je PRIRODNO i ZDRAVO, i da favorizuješ farmakologiju. U redu, verujem da si bio iskren.

Šta je dakle pravi razlog ove tvoje rovovske borbe protiv Ruskog čaja ili Fireweed tea? Celi razvijeni svet poštuje ovu lekovitu biljku i uveliko koristi njena blagotvorna svojstva, samo ti znaš da " ne deluje"

Da dodam još da sam u početku čaj nabavljao iz Rusije. Cena mu je bila 3 eura pakovanje. Od skora ga kupujem kod nas putem internet dostave. Cena mu je bila 300 din, ali mislim da je sada nešto skuplji.

U početku sam ga koristio za probleme sa prostatom, a kasnije sam navikao na njega i pijem ga kada god imam priliku. Imam poverenja u njegova antioksidantna i antiinflamatorna svojstva. Ne sećam se kada me je grip oborio, nemam problema sa reumom (52 god), nemam pesak u bubregu, pritisak 120/80, šećer i holesterol u granicama, jetra BO ( AST i ALT 16 i 18), srce i krvni sudovi BO.
Mislim da je za moje zdravstveno stanje isključivo zaslužna ova lekovita biljka. Koristim povremeno i aroniju, a ponekad i infuz od ganoderme lucidum, ali Ruski čaj uzaimm skoro svakog dana.

Mislim da je ovo dragoceno iskustvo, obzirom da je već dobar deo moje generacije već otišao u " večna lovišta". Ne tvrdim da sam otkrio sveti gral, ali ovo što imam je prema svim merilima priličan uspeh.

Daj molim te, reci mi iskreno ZAŠTO SAMO TEBE IRITIRA OVO MOJE POZITIVNO ISKUSTVO? Rekao si mi da te ne plaća farmaceutska industrija da napadaš i nipodaštavaš sve što je PRIRODNO i ZDRAVO, i da favorizuješ farmakologiju. U redu, verujem da si bio iskren.

Šta je dakle pravi razlog ove tvoje rovovske borbe protiv Ruskog čaja ili Fireweed tea? Celi razvijeni svet poštuje ovu lekovitu biljku i uveliko koristi njena blagotvorna svojstva, samo ti znaš da " ne deluje"

Radovane, ne znam kako da ti objasnim drugaicije a da me razumes lepo....

Meni je drago sto je tebi dobro.... Sticajem okolnosti radio sam skoro sve zive rezultate....I zamisli sve mi je dobro, krvna slika savrsena, za udzbenike, a pazi nista ne pijem. Ni lekove ni cajeve, ni neke specijalne ishrane....Kako sad pa to? Da sam pio Pepsi sve ovo vreme, ladno bih mogao da sam hteo da svoje zdravlje pripisem dejstvu soka Pepsi.

Tako i ti - Otkud znas sta kako? Mozda si ti samo zdrav covek i to je to. Mozda ti je caj placebo efekat. Mozda i nije. Ja ne mogu da tvrdim ni jedno ni drugo. A i potcenjujes sebe, nisi ti tako star. Mozda te je pogodila smrt nekog poznanika, ali ima puno ljudi koji imaju 80 i kusur godina, nista ne piju i zdravi su.

Mene ne iritira tvoje pozitivno iskustvo uopste, cak i da jeste to iskustvo od caja. Ispade bio bi tesko bolestan da nisi sve to pio.

I nisi me lepo razumeo - ja sam rekao da i ja ne volim da pijem lekove licno, ali objektivno - moramo ih piti, pijem ih kada mi daju, ne bunim se, ne pricam da to rade zbog industrije a kao ima bolje i lakse resenje.
I nisam ja protiv prirodnog i zdravog. Ja bas i nastojim i zalazem se za to, ceo zivotni stil mi je takav, ali nazalost da je to svemocno, ne bi postojala medicina.
Niko ne voli da se vuce kod doktora, posebno, ja ali sta cemo.
Kada bih znao da postoji neki caj, nesto da se pije i da ce mi to 100% garantovati da necu otici kod lekara dok ne postanem deda odmah bih to kupio. Ali.....Ali....sta da napisem posle ove reci a da ne ispadne da se borim protiv prirodnog i zdravog.

Znaci ja ne sprovodim borbu protiv ruskog caja, cak uvek i napisem cajevi a ne konkretno.....Skoro pa da mi je isto o cemu ces pricati....Ti sad o onom caju onaj o delfinu spravi....Meni je sve to isto....Ja pisem uospteno, i interesuje me da li to radi kao sto se i reklamira ili se ljudi dovode u zabludu. To mene interesuje i protiv toga se ja "borim", ako je ovo ikakva "borba" a ne razmena misljenja - ti kazes kakvo je tvoje misljenje, ja moje onaj njegovo itd...I svako ima neko i ne moraju svi da se slazu.

I nije tacno da SAMO MENE iritira ovo, nego i Mikela, i rajelu i one ostale...nego ja sam prvi poceo da pisem, a i brzo kucam, pa pisem najvise pa ispadam najuocljiviji.

Evo da budem iskren - Pravi razlog zasto uopste pisem a ne radim nesto pametnije je jer sam sumnjao da si neki travar koji preprodaje cajeve i ko zna kakve jos homeopatske lekove. Veruj da ih ima mnogo po internetu, i za to ne mozes kriviti ljude sto sumnjaju. Znaci nije problem u samom caju nego sto non stop o njemu pricas, i to na vise tema. Je l mozes da napises nesto uopsteno, ne znam ni ja, da ispises neko bilo koje drugo iskustvo iz medicine ili bilos ta sto znas a da nije bas bas frontalno reklamiranje cajeva?

Da li vidis i da je drugima to smesno a ne samo meni, ne pisem ti samo ja..... Ja mogu i da prestanem da pisem ali ce ostati drugi.

Znaci meni ne smeta taj caj, ali mi smeta nacin na koji ti plasiras informacije o njemu i moras priznati da nisi lepo poceo. Mozda ti i imas i dobre namere i stvarno si odusevljen da li stvarnom ucinkovitoscu da li placebom ne smem da tvrdim, pa hoces to da podelis sa drugima jer si srecan da si u godinama i ziv i zdrav i pozitivno se osecas, optimisticno, ali opet kada predstavis to ovde, izgleda kao prosecan diler koji prodaje nesto svoje.

Uglavnom, rekao si sta si imao, a i mi ostali, svi su saznali za taj caj, pa tako da je sada vec i sve gotovo, svejedno.....rekao si sta si imao, ljudi su culi, ne znam sta vise ima da se pise o tom caju vise......Sve je izreceno.
Ko je hteo da kupi kupice i bez tebe, ko nije nece ni puskom da ga nateras....

Previse pridajemo na znacaju tom caju i raspravljamo. Kao da je to neotkriveni lek protiv ebole pa ako ga neko ne popije umrece za 10 dana.

Znaci samo promeni nastup i sve ce biti ok. Niko nema nista protiv pozitivnih iskustava ali to pozitivno se ne moze objektivno izmeriti da li je od caja, od naicna zivljenja, od sticaja okolnosti od stanaj organizma tj genetike ili ko zna cega.

Poslednja izmena:
Za otezano mokrenje nemam resenja i nemam saveta, ali upravo zato sto ih i nemam necu ni napisati, a ne da im nudim da KUPE NESTO.

Svako ima svog izabranog lekara. Ah da, zaboravih, oni su tu da nas naprave samo vise bolesnim je l tako, i da nas prevare da kupujemo njihove lekove kako bi se bogatili. Zato je bolje koristiti cajeve 20 godina. Stop bezobraznom bogacenju lekara i farmako-industrija.

Usao sam i pisao na ovoj temi jer je bila stalno u vrhu a vidim pisu i ostali koji nisu pre tako cesto, rekoh sebi ma je l moguce da i na njoj Radovan reklamira caj? Usao, pogledao i bio sam u pravu.

Ruski čaj (epilobium angustifolium) je sine moj najefikasnije prirodno lekovito sredstvo za sve probleme vezane za prostatu. Možeš da oponiraš ovu činjenicu koliko hoćeš, ali nemaš ni jedan argument za to.
Mani se stoga ćorava posla i pričaj o nečemu što stvarno razumeš. Vidim da ti guglanje dobro ide, ali kad nemaš Googleovu pomoć- samo lupetaš. Zato razguliiiii sa teme ako nemaš iskustva sa njom.

Ruski čaj je prirodni alfa 5 inhibitor. sprečava hormonsku transformaciju Testoterona u DHT.
DHT (Dihidrotestosteron) je direktno uključen u etiologiju PROSTATITISA, BENIGNE HIPERPLAZIJE PROSTATE, TUMORA PROSTATE, ALOPECIJE (MUŠKE I ŽENSKE), AKNI (OBA POLA), HIRZUTIZMA (POJAČANE MALJAVOSTI KOD ŽENA), MASNE KOŽE I DR.
O antioksidantnoj snazi ove biljke neću ni da komentarišem jer je potentnija i od E vitamina.
Sve ovo su činjenice koje stoje, niko ih nije izmislio. Epilobium je lekovita biljka sa najvećim brojem naučnih istraživanja u poslednjih deset godina
Dao sam ti gore linkove, izguglaj ih brate i daj da završimo sa ovom tvojom antipropagandom. Smaraš brate.
Daj konkretne argumente PROTIV ove lekovite biljke.
Nemoj da se konstantno kriješ iza nekakvih teorija zavere.
Reci bre otvoreno: Ljudi, ne treba da koristite Epilobium angustifolium iz tog i tog razloga. Da te i ja konačno razumem, a i svi ostali.

Ruski čaj (epilobium angustifolium) je sine moj najefikasnije prirodno lekovito sredstvo za sve probleme vezane za prostatu. Možeš da oponiraš ovu činjenicu koliko hoćeš, ali nemaš ni jedan argument za to.
Mani se stoga ćorava posla i pričaj o nečemu što stvarno razumeš. Vidim da ti guglanje dobro ide, ali kad nemaš Googleovu pomoć- samo lupetaš. Zato razguliiiii sa teme ako nemaš iskustva sa njom.

Ruski čaj je prirodni alfa 5 inhibitor. sprečava hormonsku transformaciju Testoterona u DHT.
DHT (Dihidrotestosteron) je direktno uključen u etiologiju PROSTATITISA, BENIGNE HIPERPLAZIJE PROSTATE, TUMORA PROSTATE, ALOPECIJE (MUŠKE I ŽENSKE), AKNI (OBA POLA), HIRZUTIZMA (POJAČANE MALJAVOSTI KOD ŽENA), MASNE KOŽE I DR.
O antioksidantnoj snazi ove biljke neću ni da komentarišem jer je potentnija i od E vitamina.
Sve ovo su činjenice koje stoje, niko ih nije izmislio. Epilobium je lekovita biljka sa najvećim brojem naučnih istraživanja u poslednjih deset godina
Dao sam ti gore linkove, izguglaj ih brate i daj da završimo sa ovom tvojom antipropagandom. Smaraš brate.
Daj konkretne argumente PROTIV ove lekovite biljke.
Nemoj da se konstantno kriješ iza nekakvih teorija zavere.
Reci bre otvoreno: Ljudi, ne treba da koristite Epilobium angustifolium iz tog i tog razloga. Da te i ja konačno razumem, a i svi ostali.

Nisam ja rekao da ljudi ne trebaju da koriste to nesto, nego da ti trebas da prestanes da agresivno reklamiras nesto i jednu firmu, jedan sajt i oglasavas ih ovde za FREE i to na svakoj temi, ma o kakvoj bolesti se radilo.

Prosto covek da se zapita zasto to sve radis sto radis, sta ti imas od toga. Hajde mi cemo biti placenici Big Farme, a sta si ti, zasto ti sve ovo radis, dosao si na forum i od tada si kao Jehovin svedok - ne psutas ljude na miru dok se ne rasprodaju sve zalihe necega.

Ljudi koji ti reaguju su samo reakcija na tvoju akciju, posledica na uzrok, i to ih ima vise, i razlicitih su razmisljanja, neki cak i spore jedni druge na ostalim temama, ali u tvom slucaju su se svi ujedinili.

Ko ima uvecanu prostatu neka se leci. Ne moras da plasis klince da to piju kao preventivu. Neka ode svako ko doktora pa ako mu preporuci da to kupi, nemam nista protiv, kao sto nemam nista protiv ni bilo sta drugo sto ce mu prepisati u terapiji.

Veoma prosto.

Ne znam sta si ti zamislio i sta uopste radis? Imas mesijanski sindrom i zelis ceo svet da spasis nekim cajem ili sta vec? Je l ce svet da propadne ako svaki covek na svetu ne poruci caj taj sa tog sajta?

Niko ne moze imati toliku motivaciju da gura 1 te isti proizvod na internetu non stop na svim zivim temama... Imas maltene religijsko-fanaticni nastup u vezi toga. Mozda ne verujes u boga nekog, ali ovo je tvoj bog i tome se klanjas.

Mene bas briga za antipropagantdu toga - koliko god se trudili mi, ljudi ce placati porez na glupost i ovce ce se sisati navek. Obrni okreni njima ce uvek dobro ici posao. Pogotovo u neobrazovanim zemljama.

Eto pogledaj sebe - vec 20 godina je pijes, mogao si sad Ferari da imas ispred kuce da nisi bacao pare i da se nisi zaludeo "ruskom religijom".

Ne znam sta si ti zamislio i sta uopste radis? Imas mesijanski sindrom i zelis ceo svet da spasis nekim cajem ili sta vec? Je l ce svet da propadne ako svaki covek na svetu ne poruci caj taj sa tog sajta? ..........................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Možda si donekle u pravu za kako ga nazivaš "mesijanski sindrom". Međutim, moji razlozi su pre svega filantropske prirode.
Možda stvarno podsvesno želim da na neki način upoznam ovaj naš Srpski narod sa JEDNOM OD PET NAJLEKOVITIJIH BILJAKA NA PLANETI.
Cela Kanada, Rusija, Skandinavija, Pribaltičke zemlje, Poljska, Nemačka Engleska i druge severnije zemlje dobro poznaju biljku Epilobium angustifolium i njena lekovita svojstva. U njihovim apotekama se lako može nabaviti ova biljka, u prerađenom ili poluprerađenom obliku. Računajući i severni deo SAD-a, danas postoji čak 2.000 različitih preparata i proizvoda koji u svom sastavu sadrže ovu biljku.

Prema istraživanjima Irskog instituta od pre desetak godina, svi ovi narodi su INTELIGENTNIJI OD NAS SRBA nažalost. To im ne možemo osporiti, jer se nalaze tu gde jesu, za razliku od nas koji za njima tapkamo i kasnimo za najmanje 100 godina.

Žao mi je što je to tako, naravno jer sam i ja pre svega Srbin.

Ako se vratimo na biljku Epilobium angustifolium (Fireweed , Ruski čaj), dolazim do saznanja da možda, i opet podvlačim MOŽDA, samo 1 % Srba zna za ovu lekovitu biljku. Sa druge strane, 99% Srba koji kupuju čajeve misle da je Ruski čaj u stvari Indijska kofeinska biljka Camelia sinensis. Prodaje se kao crni i zeleni čaj, i prodavci je nazivaju RUSKIM ČAJEM, kako bi je bolje prodali. Zašto?

O prodaji čaja i proizvoda na bazi Epilobiuma, u Srbiji naravno nema ni govora.

Možda eto, želim nešto da promenim na ovom polju, da Srpski narod upoznam sa ovom fenomenalnom lekovitom biljkom, da ljudima skrenem pažnju na nju.

DIVLJA JE SAMONIKLA, NEKULTIVISANA BILJKA, RASTE NA TERITORIJI GRIZLIJA, VUKOVA, SIBIRSKIH TIGROVA I MRKIH MEDVEDA, U ČISTOJ I NEZAGAĐENOJ PRIRODI SEVERA.

Ovaj svojevrsni dar prirode naravno znaju da cene narodi koje sam napred naveo. Evo skoro sam je pronašao i na internet šopu u Australiji!, i da vidiš čuda nađoh je u Izraelu i Emiratima.

Dobra je izgleda celom svetu, samo tebi i sličnima BODE OČI. Dobar je za milijardu ljudi, ali za vas NIJE. Jedino vama NE DELUJE.
Da li vam je neko ikada izmerio IQ?

Ne radim ovo u marketinške svrhe, naravno. I sam je kupujem, ne trgujem sa njom, Uostalom mislim da su do danas već sve zalihe prodate. Znam iz iskustva da je posle božića teško naći ovaj čaj i u sred Moskve.

Da se vi niste pobunili protiv Ruskog čaja, ne bih ni video koliko su Irski istraživači bili u pravu. Srbi su najgluplji narod u Evropi !

Koga su to ovi istraživali, posmatrali, pratili i ocenjivali koeficijent inteligencije? Kako da najdiskretnije ocene nečiji koeficijenat a da to ispitanik i ne zna?
Samo posmatraj forum i sve će ti odmah biti jasno.

Učlane se lepo i postave temu: Šta mislite o upotrebi sopstvene mokraće kao pomoćnog lekovitog sredstva?

I odmah će te se nahvatati na lepak, ti, zli i vama slični. Krenućete odmah u napad, u satanizaciju postavljača teme, proglasićete ga ludim, odredićete mu dijagnozu i td i td.
A DA NEĆETE UOPŠTE RAZUMETI PRAVU POENTU PITANJA.

Milion prema jedan, da će biti tako.

Istraživači sve to disciplinovano boduju, i eto nas Srba na samom dnu IQ skale.

Dokle bre više da budemo najgluplji? Može li se šta promeniti na ovom polju?

Pa vi bi i danas Teslu spalili zato što ne biste razumeli o čemu priča! Uostalom, razumeš li ti uopšte o čemu ti ja ovde pričam? Jesi li naučio da čitaš između redova rođo?

E sad da vidim kako ćeš ovo sve da izguglaš?

Pa vi bi i danas Teslu spalili zato što ne biste razumeli o čemu priča!

Nadam se da ga i ti ne razumes ovako :

Tesla je btw najzloupotrebljavanije ime na nasim prostorima od strane sarlatana, nadrilekara i pseudonaucnika. Postoje cak i neke 2 sekte cini mi se koje se koriste njegovim imenom. Kad krenu - svemirske vibracije, Teslini magneti, te ovo te ono.....

Šta mislite o upotrebi sopstvene mokraće kao pomoćnog lekovitog sredstva?

Da, da urinoterapija. Nego nisam lepo ovo razumeo i sta si time hteo reci. Sta bi pametni trebalo da odgovore?
Koristis li ti urinoterapiju ?

Radovane,imam macka zove se Pele,slabije ide da kaki i piski,jel preporucujes da mu dajem ruski caj i na koji nacin,cuo sam za nekog forumskog iscelitelja da postoji i rekli mi da se tebi obratim...

Back