Oterajmo crnogorce iz SRBIJEEE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
levrone:
Ne da se satanizuju, nego da se zna dokle može da se ide. Svi su oni došli u Srbiju, a isto tako u toj Srbiji glume neke Crnogorčine... Molim te, ako si već u nekoj zemlji, poštuj tu zemlju,. poštuj jezik, ljude...kulturu te zemlje. Istina je da nisam Srbin, ali rođen sam u Srbiji, živim u Srbiji, volim Srbiju i užasno me nervira kad neki Crnogorac dođe u Srbiju i počne da sere o Srbiji, da je pljuje, da blati... Pa, bato, ako ti se ne sviđa, idi tamo odakle si i došao! Zar ne?
Niko ne satanizuje Crnogorce, ali zašto da bude povlašćeniji od nekoga iz Srbije? Zašto da neko iz Srbije ispuši za mesto na poslu (u Srbiji) zato što neki Crnogorac ima nekog svog rođaka? ...
Šta je bilo na izboru za Europesmu? Jeste, nebitna je to stvar, ali zašto tako?
Apsolutno se slazem sa tobom Levrone!! Red se mora uvesti!

P.S. Vole li Slovenci vise Srbe ili Hrvate?
Jeste da je glupo, ali neka....

Šta da ti pričam kad ih zovu Alpski Srbi. Mrze se k'o Srbi i Hrvat... Jednom prilikom je jedan humorista iz Slovenije (za vreme bivše SFRJ) rekao da između Slovenije i Hrvatske treba da se napravi zid i da se ostavi jedan prozor kroz koji bi mogli, eto, samo da se gledaju. Pap...strpaše ga u zatvor.
Kad je izašao iz zatvora, upitaju ga:
-Je li, šta bi s onim zidom?
-E, i taj zid bih zazidao.... ...Opet ode u zatvor.
...
Možda su primetio da đuture dolaze u Guču, na proslavu Nove godine...

levrone:
Šta da ti pričam kad ih zovu Alpski Srbi. Mrze se k'o Srbi i Hrvat... Jednom prilikom je jedan humorista iz Slovenije (za vreme bivše SFRJ) rekao da između Slovenije i Hrvatske treba da se napravi zid i da se ostavi jedan prozor kroz koji bi mogli, eto, samo da se gledaju. Pap...strpaše ga u zatvor.
Kad je izašao iz zatvora, upitaju ga:
-Je li, šta bi s onim zidom?
-E, i taj zid bih zazidao.... ...Opet ode u zatvor.
...
Možda su primetio da đuture dolaze u Guču, na proslavu Nove godine...
Predpostavljao sam da je tako :D :D :D !!!!

U zdravlje...

alrune:
U mojoj firmi (Telekom), preko 50% rukovodioca je crnogoroca, ne sposobnh za život, i ja kao srbin i moje kolege morao da slušamo kako nas tetoše taj šljam ne sposobni koji je do pozicija dolazio prako svojih plemenskih veza a ne po sposobnosti i stručnosti (isto ti je to sad ko na ovoj pesmi za Evroviziju). E pa dosta je bilo ja sam SRBIN I PONOSIM SE ŠTO NEMA NI GRAM CRNOGORSKE KRVI U SEBI, lakše mi je čak da podnesem i hrvatske poslovne sradnike nego taj neradnički i kriminogeni šljam crnogorski.

Samo kažem da oni koji se osećaju kao pravi crnogorci dosta su muzli nas prave izvorne srbe i vreme im je da polako pakuju kofere,

Niko srećniji od mene kad se odvoji Crna GOra
Zar je ovakav shovinizam dozvoljen ???

levrone:
@BL
Ne znam gde živiš, ali činjenica je da sami Crnogorci ističu tu svoju crnogorsku nacionalnost. Znam šta su govorili Njegoš i ostali, ali ne možeš nekoga na silu privoleti svojoj naciji, svako ima pravo da se izjasni i kao Marsovac ako mu se prohte. Neko možda ne prihvata da je Srbin nego bi hteo da se izjasni kao npr. Sremac, pa proglašava i Sremski jezik...itd.
Imao sam priliku da čujem na RTS kako se buni jedan Crnogorac, naime, radilo se o dozvolama za parkiranje u Beogradu. Da bi se dobila dozvola za besplatno parkiranje ispred zgrade u centru, trebalo je imati prijavljeno stalno mesto boravka na toj adresi, što je i normalno. Crnogorac forsirajući njihov naglasak reče:
-ZAR JA TREBA DA SE ODREKNEM SVOG CRNOGORSKOG DRŽAVLJANSTVA.....
Човече ти "ЦРНОГОРЦИ" су 10% становништва, чак Ђукановићева породица се изјашњава као СРБСКА, папски пијуни су увјек били на овим просторима и од настанка Србске државе покушавају да нам отму Зету, али џаба им. Србску БиХ замало нису успели.

nocna mora:
Zasto bi proterao 50% ljudi iz firme , Razgovaraj sa svojom voljenom bracom krvatima neka te prebace u zagrebacki telekom{ sa tvojim strucnim i moralnim kvalitetima}to ce ici verovatno lako. Kad ovi ovde vide kakvog su STRUCNJAKA I MORALNU GROMADU izgubili otici ce sami jer ce telekom bez tebe verovatno propasti.A glupo je ponositi se necim u sto nemozes biti 100% siguran!

Требало би послушати овај савет... :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back