Otac izbo blizance stare 40 dana

Џорџи

Srebrna tastatura
Poruka
235.845
Dejan Krstičić (35), profesor fizičkog vaspitanja u srednjoj školi u Štrpcu osumnjičen je da je sinoć izbo dva dečaka, rečeno je u kosovskoj policiji. Policija je odmah izašla na lice mesta i uhapsila Krstičića kome je određen pritvor od 48 sati, potvrdio je portparol policije za region Štrpca, Agim Gaši.
FaPktkqTURBXy9jYmFkM2YxNWJkNmQzNDBjZjE4MDBiOGJmOTY2OTFlYy5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA

Kako saznajemo, do tragedije je došlo nakon svađe između Krstičića i njegove supruge, a u kobnom trenutku bila je prisutna i majka blizanaca.
Dejan je odmah posle prijave zločina uhapšen u svojoj kući. Nije se opirao hapšenju, sedeo je za stolom kada je policija ušla u kuću i samo je ponavljao da je "hteo da zaplaši suprugu, ništa drugo".
- Sinoć je uhapšen, izvršen je uviđaj na licu mesta, uzeta je izjava od njega i danas je sproveden kod tužioca na dalji tok postupka protiv njega. Radi se o tome da se prvi put desilo porodično nasilje u toj kući, nikad do sad nije bio prijavljen neki sličan incident ili neka situacija gde bi on mogao da se ponaša na neki drugačiji način. Sasvim normalan čovek, ne znam šta se desilo”, rekao je ta RTK2 Dragan Ivanović komandir policijske stanice u Štrpcu.
Upravnik hirurgije u bolnici u Gračanici Dragan Perić naveo da je jedna beba dovezena mrtva, a druga je u teškom stanju odmah prevezena u Niš i nalazi se na odjeljenju intenzivne njege.

Dragoljub Živanović, pomoćnik direktora Klinike za dečiju hirurgiju i ortopediju u Nišu kaže da je beba po dolasku u operisana, da je njeno stanje stabilno, i da trenutno nije u životnoj opasnosti.
On je potvrdio da je reč o dečaku starom 40 dana koji je priimljen sa povredama trbuha, vrata i lista. Sa dečakom se u Nišu nalazi i majka.
- Dete je imalo jednu ubodnu ranu na trbuhu, na vratu i posekotinu na licu. Urađena je dijagnostika i rane su hirurški zbrinute. Beba je stabilno, trenutno nije životno ugrožena - rekao je Živanović.
Iako je dete imalo ubodnu ranu na trbuhu, na sreću nije bilo povreda unutrašnjih organa.
Prema rečima dr Živanovića dete se nalazi na odeljenju intenzivne nege i njegovo stanje se neprekidno prati.
Druga beba, dečak koji je podlegao povredama uboden je u predelu vrata najverovatnije oštrim predmetom. On je preminuo na putu od Štrpca do Gračanice.

- Radi se o blizancima uzrasta negde oko 40 dana, jedno dete je doneseno bez znakova života, i ono je imalo jednu ubodnu ranu u predelu prednje strane grudnog koša. Pokušana je reanimacija, međutim nije dala nikakve rezultate. Pošto se rana nalazi u predelu srca, najverovatnije je povređen neki od velikih krvnih sudova - rekao je dr Dragan Perić za RTK2.
On je potvrdio da je druga beba probodena u stomak.
Prema njegovim rečima, zdravstveno stanje povređene bebe je stabilizovano i ona je van životne opasnosti.
Ova porodična tragedija dogodila se sinoć oko 19.00 časova u porodičnoj kući u Štrpcu.

ne verujem sta se desava

Zar ovo nije bio opsti j. ebarnik...

On , malo zenu malo svalerku, svalerka duplira seks, dodje mu kuci , zena vristi na njega, on kaze da je voli, ona kaze, kako volis kad ti misko seta po selu ko lopta po obrucu, on kaze, sta sad hoces hoces da ih ubijem, ona kaze, hocu , kad si lud, on zamahne i izbusi ih , ali onda niko nije kriv, jer je covek poludeo, a nije se videlo ranije...

- - - - - - - - - -

A tekst kao da je pisao stranac, ili nepismen covek...

Dejan Krstičić (35), profesor fizičkog vaspitanja u srednjoj školi u Štrpcu osumnjičen je da je sinoć izbo dva dečaka, rečeno je u kosovskoj policiji. Policija je odmah izašla na lice mesta i uhapsila Krstičića kome je određen pritvor od 48 sati, potvrdio je portparol policije za region Štrpca, Agim Gaši.
FaPktkqTURBXy9jYmFkM2YxNWJkNmQzNDBjZjE4MDBiOGJmOTY2OTFlYy5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA

Kako saznajemo, do tragedije je došlo nakon svađe između Krstičića i njegove supruge, a u kobnom trenutku bila je prisutna i majka blizanaca.
Dejan je odmah posle prijave zločina uhapšen u svojoj kući. Nije se opirao hapšenju, sedeo je za stolom kada je policija ušla u kuću i samo je ponavljao da je "hteo da zaplaši suprugu, ništa drugo".
- Sinoć je uhapšen, izvršen je uviđaj na licu mesta, uzeta je izjava od njega i danas je sproveden kod tužioca na dalji tok postupka protiv njega. Radi se o tome da se prvi put desilo porodično nasilje u toj kući, nikad do sad nije bio prijavljen neki sličan incident ili neka situacija gde bi on mogao da se ponaša na neki drugačiji način. Sasvim normalan čovek, ne znam šta se desilo”, rekao je ta RTK2 Dragan Ivanović komandir policijske stanice u Štrpcu.
Upravnik hirurgije u bolnici u Gračanici Dragan Perić naveo da je jedna beba dovezena mrtva, a druga je u teškom stanju odmah prevezena u Niš i nalazi se na odjeljenju intenzivne njege.

Dragoljub Živanović, pomoćnik direktora Klinike za dečiju hirurgiju i ortopediju u Nišu kaže da je beba po dolasku u operisana, da je njeno stanje stabilno, i da trenutno nije u životnoj opasnosti.
On je potvrdio da je reč o dečaku starom 40 dana koji je priimljen sa povredama trbuha, vrata i lista. Sa dečakom se u Nišu nalazi i majka.
- Dete je imalo jednu ubodnu ranu na trbuhu, na vratu i posekotinu na licu. Urađena je dijagnostika i rane su hirurški zbrinute. Beba je stabilno, trenutno nije životno ugrožena - rekao je Živanović.
Iako je dete imalo ubodnu ranu na trbuhu, na sreću nije bilo povreda unutrašnjih organa.
Prema rečima dr Živanovića dete se nalazi na odeljenju intenzivne nege i njegovo stanje se neprekidno prati.
Druga beba, dečak koji je podlegao povredama uboden je u predelu vrata najverovatnije oštrim predmetom. On je preminuo na putu od Štrpca do Gračanice.

- Radi se o blizancima uzrasta negde oko 40 dana, jedno dete je doneseno bez znakova života, i ono je imalo jednu ubodnu ranu u predelu prednje strane grudnog koša. Pokušana je reanimacija, međutim nije dala nikakve rezultate. Pošto se rana nalazi u predelu srca, najverovatnije je povređen neki od velikih krvnih sudova - rekao je dr Dragan Perić za RTK2.
On je potvrdio da je druga beba probodena u stomak.
Prema njegovim rečima, zdravstveno stanje povređene bebe je stabilizovano i ona je van životne opasnosti.
Ova porodična tragedija dogodila se sinoć oko 19.00 časova u porodičnoj kući u Štrpcu.

ne verujem sta se desava

I ovakvi bolesnici psihopate rade sa decom :confused:

Šta piše ovaj izveštač ?
Neka mi neko prevede...

"Kako saznajemo do tragedije je došlo nakon svađe između Krstičića i njegove supruge,
a u kobnom trenutku bila je prisutna i majka dece."

Ko je rodio nesrećnu decu ?
Odkud kod njega u stanu tuđa deca, ako je u zli čas, bila prisutna i njihova majka ?
Da li su to uopšte deca ovog manijaka ?

Jes' da su kod nas retki obrazovani novinari, koji vladaju pričom i pravopisom,
jer većina ne poseduje elementarno znanje izveštavanja,
ali konfuzniji članak odavno nisam čitao....!

Šta piše ovaj izveštač ?
Neka mi neko prevede...

"Kako saznajemo do tragedije je došlo nakon svađe između Krstičića i njegove supruge,
a u kobnom trenutku bila je prisutna i majka dece."

Ko je rodio nesrećnu decu ?
Odkud kod njega u stanu tuđa deca, ako je u zli čas, bila prisutna i njihova majka ?
Da li su to uopšte deca ovog manijaka ?

Jes' da su kod nas retki obrazovani novinari, koji vladaju pričom i pravopisom,
jer većina ne poseduje elementarno znanje izveštavanja,
ali konfuzniji članak odavno nisam čitao....!

Stvarno nemas smisla za novinarstvo...
Pa cilj je da clanak bude toliko nejasan da svako u selu bude u pravu i da budu 30 razlicitih prica i da bukne kafenisanje i onda raste popularnost i tiraz....

Stvarno nemas smisla za novinarstvo...
Pa cilj je da clanak bude toliko nejasan da svako u selu bude u pravu i da budu 30 razlicitih prica i da bukne kafenisanje i onda raste popularnost i tiraz....

Može biti. Ovim smušenim tekstom mnogi će profitirati...
Najpre, novine, kroz tiraž,
ondaK prodavac kroz kafu,
pa ZEM zadruga kroz pivo.
pa ED kroz "jaču" potrošnju struje
(jer, kakva bi to diskusija bila po mraku ?),
žene, jer bi nakupile brdo novina za potpalu
i pranje prozora...

Znači, ovi izveštači sasvim namerno i svesno sviraju kur'cu ? :whistling:

Pomislio sam na to...!

Poslednja izmena:
Ово може свакоме да се деси. У жару свађе у стресним ситуацијама човек који није припремљен да се томе одупре може да направи свакаве глупости.
Погледајте реченицу коју он понавља;
Nije se opirao hapšenju, sedeo je za stolom kada je policija ušla u kuću i samo je ponavljao da je "hteo da zaplaši suprugu, ništa drugo
Он се сећа идеје с којом је узео нож или шта већ; и није му јасно како се ово издогађало. То је као кад човека ухвати паника , није свестан шта све уради док је у паници. Већина мисли како њима овако нешто не може да се деси а нису ни свесни да је само питање тренутка када ће направити неку глупост коју после ни сами себи неће моћи да објасне.

Ово може свакоме да се деси. У жару свађе у стресним ситуацијама човек који није припремљен да се томе одупре може да направи свакаве глупости.
Погледајте реченицу коју он понавља; Он се сећа идеје с којом је узео нож или шта већ; и није му јасно како се ово издогађало. То је као кад човека ухвати паника , није свестан шта све уради док је у паници. Већина мисли како њима овако нешто не може да се деси а нису ни свесни да је само питање тренутка када ће направити неку глупост коју после ни сами себи неће моћи да објасне.

Normalniim ljudima ne moze da desi, samo psihicki poremecenim osobama.Za ove bolesnike nema opravdanja, ko ima psihicke probleme treba da trazi strucnu pomoc
Samo pre par dana bio ovaj slucaj

OTAC MONSTRUM IZ UBA Beba OSTALA BEZ OKA kada ju je krvnički tresnuo o pod, a sada tvrdi da mu je "slučajno ispala"
Incident se dogodio u selu Pambukovica kod Uba u porodičnoj kući Milomirove supruge Slavice Vasić (22), u kojoj je bračni par živeo sa Slavičinim roditeljima Zoricom i Živanom. Užasni slučaj dogodio se kada su Milomirovi roditelji Kala i Dragana došli na babine kod Vasića, priča za "Blic" Zorica.

- Prija Dragana započela je svađu sa mnom nakon što sam se sa ćerkom i unukom vratila iz Obrenovca. Govorila mi je da beba ne može da živi ovde jer izlazi dim iz "smederevca", pa ovde nema uslova za život, a eto Milomir je živeo ovde - nije radio, mi smo ga hranili, pa mu ništa nije falilo. U Beogradu gde oni žive on nije imao uslova za život - priča Zorica u suzama.
Kako objašnjava za "Blic", ona se tada suprotstavila i sporečkala sa Draganom.
- Milomir je tada, kao grom iz vedra neba, prišao i rekao da ne može više da živi sa mojom ćerkom i da hoće da uzme dete. Beba ima svega 15 dana, još uvek sisa, pa mu Milica i ja to nismo dozvolile. Počeo je da histeriše, lupio mi je šamar - priseća se Zorica.

Milomirov otac izveo je mladića napolje, ali se on ubrzo vratio i od bake (Zoričine tetke) koja je držala bebu oteo je i njome tresnuo o pod!

- Slavica se onesvestila, a ja sam uzela bebu u ruke i počela da je dozivam: "Milice, sine!". Beba je jedva davala znake života. Bila joj je otekla glava, jedno oko joj je ispalo. Njegovi roditelji odvezli su nas do lekara, a Milomir je pobegao kod tetke. Molili su me da kažem da je beba pala iz kolica, ali ih nisam slušala. Odmah sam rekla doktoru kod kog smo bili dan ranije na redovnom pregledu šta se desilo sa bebom, i on je pozvao policiju - priča Zorica.

Valjevska policija odmah je uhapsila nasilnika, a prizor koji su zatekli u kući ostavio je bez reči i inspektore koji su se u radu "nagledali svega i svačega".
Kako "Blic" saznaje, nakon prijema u Urgentnom centru u Beogradu, mala Milica je prebačena u Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj, gde se lekari bore za njen život. Devojčica je zadobila prelom lobanje, nagnječenje mozga i obilno krvarenje, kao i povredu oka. Radi se o teškim povredama mozga koje ugrožavaju život deteta.

- Novorođenče je primljeno na odeljenje neonatalne intenzivne nege 15. februara radi nastavka lečenja započetog u Urgentnom centru zbog posledica povreda glave zadobijenih 14. februara. Radi se o teškim povredama mozga koje ugrožavaju život deteta. Kontrolni CT mozga ne ukazuje na progresiju patološkog supstrata i za sada nije indikovano za neurohirurško operativno lečenje. Stanje deteta je jako teško - rekao je za "Blic" doktor Zoran Radojičić, direktor Klinike u Tiršovoj.

"Pitanje sata kada ćemo je izgubiti"

Slavičin otac Živan hitno je juče doputovao iz Beča u selo.

- Trebalo je da dođem tek u martu ili aprilu. Nisam ni video unuče. Umesto dete da krstim, ja ću izgleda morati da mu spremam sahranu. Lekari su nam rekli da je pitanje sata kada ćemo je izgubiti... Ja sam Milomira čuvao kao svog sina, a on tako da mi vrati. I da mi je udario ženu i dete - pa i da prećutim. Ali on ubi bebu koja ništa nije skrivila. Da sam bio tu, ne bih čekao policiju - ja bih mu presudio - rekao je Živan.

Tvrdio kod tužioca da mu je ispala

Nakon hapšenja, Milomir je negirao da je svoje dete bacio, već je policiji rekao da ga je ispustio. On nije sporio da se sukobio sa majkom svoje supruge, ali je negirao da je hteo da naudi tek rođenoj ćerkici.

- Krivična prijava je bazirana na iskazu tašte, tako da treba ispitati i ostale svedoke događaja o svim okolnostima, kao i njegovu suprugu. Nju sada nije moguće saslušati jer se sve vreme nalazi u šok-sobi sa detetom koje je životno ugroženo - kaže za "Blic" izvor iz istrage.

Posle saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu na Ubu, sudija za prethodni postupak odredio je Milomiru pritvor do 30 dana.
http://www.blic.rs/vesti/hronika/ot...a-ju-je-krvnicki-tresnuo-o-pod-a-sada/61vbfje

Poslednja izmena:

Back