Luna
Buduća legenda
- Poruka
- 32.743
tako je najpostenije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ljudi koji izazivaju u meni zelju da budem zla i nisu u mom okruzenju.Nemam s njima nikakav kontakt ako naslutim da su negativni.

Ali nisam mogla odoleti....Ma vratila sam troduplo.... sms-ovi su prestali....i meni je sad ok(osim sto me grize savjest) a toj osobi je grozno....bila sam kucka u pravom smislu te rijeci...ali samo sam vratila milo za drago.....A,sta kad neko ima o tebi pogresno misljenje i iz ne znam kojih svojih razloga zeli da te povrijedi.....ako znas da je ljubomora glavni krivac za njegovu/njenu zlu namjeru..... Neko zeli da se osveti zbog toga sto ne moze da podnese da si srecan i da si dobro.... Ja imam takav slucaj....Kako postupiti? Znas da te neko mrzi samo zato sto si srecan...mislim,znam da je to bolest i takvih ima koliko hoces....ali tesko je biti imun i ne reagovati kad primas zlonamjerne i ponizavajuce sms-ove.... Ja sam morala reagovati i vratiti istom mjerom.... znaci osvetila sam se.... nisam mogla iskulirati.....znaci da sam sama pobila onu moju tvrdnju sa prve stranice....Ali nisam mogla odoleti....Ma vratila sam troduplo.... sms-ovi su prestali....i meni je sad ok(osim sto me grize savjest) a toj osobi je grozno....bila sam kucka u pravom smislu te rijeci...ali samo sam vratila milo za drago.....
A,sta kad neko ima o tebi pogresno misljenje i iz ne znam kojih svojih razloga zeli da te povrijedi.....ako znas da je ljubomora glavni krivac za njegovu/njenu zlu namjeru..... Neko zeli da se osveti zbog toga sto ne moze da podnese da si srecan i da si dobro.... Ja imam takav slucaj....Kako postupiti? Znas da te neko mrzi samo zato sto si srecan...mislim,znam da je to bolest i takvih ima koliko hoces....ali tesko je biti imun i ne reagovati kad primas zlonamjerne i ponizavajuce sms-ove.... Ja sam morala reagovati i vratiti istom mjerom.... znaci osvetila sam se.... nisam mogla iskulirati.....znaci da sam sama pobila onu moju tvrdnju sa prve stranice....Ali nisam mogla odoleti....Ma vratila sam troduplo.... sms-ovi su prestali....i meni je sad ok(osim sto me grize savjest) a toj osobi je grozno....bila sam kucka u pravom smislu te rijeci...ali samo sam vratila milo za drago.....
Da li ste osvetoljubivi, da li mrzite onu poslovicu " Ko tebe kamenom ti njega hlebom " ? I, da li volite onu " Ko tebe kamenom ti njega ciglom " .
Da li vam je muka da prema nekom budete ceo zivot dobri, a da vam se to vraca na najgori moguci nacin?!
Na kraju krajeva, odlicno je kada je neko prema tebi dobar, a ti prema njemu jos bolji, ali, da li je onda lose ako je neko prema tebi zao, a ti prema njemu jos gori?
Kakvu bonton tu igra ulogu?
Vasa misljenja u vezi ove teme molicu!![]()

i ne činiti nikome loše čak iako je taj neko djubre,jer mu je vec dovoljna kazna što je takav ...nikakav stvoren na ovom svetu,zar ne? Što se kaže,daje sitna duša...
...Ogromna je energija da se ta ista dobra energija troši na ljude koji to ne zaluzuju...vec se okrenuti dobrim ljudima koji imaju veliko srce i koji umeju da prepoznaju slične dobre dušice...NIkada nisam razumela ljude koji se svete,jer time dozvoljvaša da te taj neko opet povredi,jer najpre povredjuješ sam sebe tom osvetom a kasnije i tog nekog drugog i samo produbljuješ agoniju...Život je kratak za takve budalaštine kakva je osveta.
Ne,nisam osvetoljubiva..i kada me povrede,ne umem da vratim najpre,jer ne umem da nanaesem drugome bol,ne želim da pati i ne bih mogla da podnesem sebe,da tog nekoga rasplačem a kamoli da mu učinim nekakvo zlo,ne nikada ne bih to mogla...Drugo,nikada nisam ni bila osvetoljubiva,jer je to ogroman bumerang koji se vraća u liku loše energije najpre tom nekome,a onda samome sebi...tako da,ono što ne želiš sebi,ne čini ni drugome...
Jedno znam,činim po svojoj savesti..nekada bude moje dobro zloupotrebljeno,ali to onda nije do mene,već do tog nekoga kome nešto fali...da kažem,daska u glavi...
Treba uvek slušati svojei ne činiti nikome loše čak iako je taj neko djubre,jer mu je vec dovoljna kazna što je takav ...nikakav stvoren na ovom svetu,zar ne? Što se kaže,daje sitna duša...
BOnton i vaspitanje igra ulogu ali najpre nečiji karajter..jer i kada me slome,najgore povrede ja se ne dam...vec i dalje teram po svome,jer umem da volim kao čovek a i dalje umem da plačem kao dete...najteze je ostati svoj i dosledan i kada te tretiraju loše ne podleći niskim strastima i učiniti drugima zadovoljstvo da se pobrka ko je tu idiot i budala...Dakle,treba postupati u skladu sa samim sobom,jer ako je neko idiot i emotivno nestabilan ili ne ume da ceni dobrotu,ja ga nikada neću promeniti ,ni za milion godona,većonda nadješ slične sebi,koji umeju da cene široko...Ogromna je energija da se ta ista dobra energija troši na ljude koji to ne zaluzuju...vec se okrenuti dobrim ljudima koji imaju veliko srce i koji umeju da prepoznaju slične dobre dušice...NIkada nisam razumela ljude koji se svete,jer time dozvoljvaša da te taj neko opet povredi,jer najpre povredjuješ sam sebe tom osvetom a kasnije i tog nekog drugog i samo produbljuješ agoniju...Život je kratak za takve budalaštine kakva je osveta.
![]()

idi bre, zvucis kao andjeo... :![]()

Žao mi je što misliš da je biti andjelak,dosadno...zato si pretpostavljam i stavio tog smajlića...sta da ti radim...ja tako mislim i tako i radim - ne trošim svoj život na ljude koji ne umeju da cene neke stvari niti rasipam svoju energiju na gluposti kakva je osveta...jer time ne postižeš ništa..vec samo dalje povredjuješ sebe i tog nekog drugog,čime ga nećeš vratiti već ga samo navesti da pomilsi kako je uradio baš dobru stvar..s toga,ne treba vreme gubiti na osvete,vec se okrenuti na nove ljubavi i emocije...puno je delotvornije i lepše...![]()
, samo sam pokusao malo da se nasalim... Da li ste osvetoljubivi, da li mrzite onu poslovicu " Ko tebe kamenom ti njega hlebom " ? I, da li volite onu " Ko tebe kamenom ti njega ciglom " .
Da li vam je muka da prema nekom budete ceo zivot dobri, a da vam se to vraca na najgori moguci nacin?!
Na kraju krajeva, odlicno je kada je neko prema tebi dobar, a ti prema njemu jos bolji, ali, da li je onda lose ako je neko prema tebi zao, a ti prema njemu jos gori?

Nisam osvetoljubiva ,jer mislim da ljudi mogu da se promene..ljudski je i gresiti ali i oprastati..mada u mom zivotu su idalje neki ljudi koji su me mnogo povredili u jednom trenutku ali su i oni bili ti koji su trazili oprostaj..preko takvih stvari mogu da predjem nekoliko puta ali postoji i granica..inace sam uvek tu kad se desavaju neke svadje ali nikad nisam ta koja ih pocinje ali kad zelim da resim neki problem nejurim ko budala da odma stvaram neku svadju nego prvo se postavim u mesto drugih da vidim kako bih ja reagovala da sam na njihovom mestu..i stojim uvek pri tome da se dobro dobrim vraca, sto je i uvek tako u mom slucaju...

Tri puta vracaj-i dobro i zlo koje ti se cini. Sve se vraca trostruko. wican rede pravilo![]()

Ljude koji te teraju da budeš loš prema njima IZBEGAVATI...
Poslovica je modifikovana:Da li ste osvetoljubivi, da li mrzite onu poslovicu " Ko tebe kamenom ti njega hlebom " ? ....bla, bla....
Poslovica je modifikovana:
"Ko tebe kamenom, ti njega burekom, hleb je isuviše skup."
Socijalni slučaj
(Ko tebe hlebom, ti njega kamenom)Ja obrnem poslovicu!(Ko tebe hlebom, ti njega kamenom)

Da li ste osvetoljubivi, da li mrzite onu poslovicu " Ko tebe kamenom ti njega hlebom " ? I, da li volite onu " Ko tebe kamenom ti njega ciglom " .
Vidim da se ovde mnogi mnogo nerviraju zbog nekih stvari,ljudi na forumu.Ne sećam se kad me je neko poslednji put iznervirao ovde.