Šomi1o
Zainteresovan član
- Poruka
- 151
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma narucio sam vitrinu bez osvetljenja jer kostaju ovde dve kod njih 5.000 din, pa hocu da nadjem da kupim negdeDekorativno svetlo, ili akcentno svetlo vitrine.... ako hoćeš konkretan model i da kupiš isto, pogledaj ga, na njemu verovatno ima nešto upisano.
Imaš u svakoj bolje opremljenoj prodavnici LED svetala takve stvari. Ima više načina da se to osvetli staklo pozadinski, pretpostavljam da ti nije bitno da bude baš baš isti model svetla.ma narucio sam vitrinu bez osvetljenja jer kostaju ovde dve kod njih 5.000 din, pa hocu da nadjem da kupim negde
Pa nije ,nego mi je bitno ovo kao zabica da bude jer tako ne rasprsuje svetlost nego baca pravoImaš u svakoj bolje opremljenoj prodavnici LED svetala takve stvari. Ima više načina da se to osvetli staklo pozadinski, pretpostavljam da ti nije bitno da bude baš baš isti model svetla.
Probaj da pitaš ove što prodaju materijale za pravljenje nameštaja, veće firme - Agacija, Dipo, Darex, ArtInvest i sl... verovatno će oni znati.Pa nije ,nego mi je bitno ovo kao zabica da bude jer tako ne rasprsuje svetlost nego baca pravo
Dobro brate ,hvala na infProbaj da pitaš ove što prodaju materijale za pravljenje nameštaja, veće firme - Agacija, Dipo, Darex, ArtInvest i sl... verovatno će oni znati.
Ja sam to uradio led trakama http://www.xenonlight.rs/proizvodi/Led-trake-IP20-86/ uvece mi je soba osvetljena ko Beograd na vodi.Imaš u svakoj bolje opremljenoj prodavnici LED svetala takve stvari. Ima više načina da se to osvetli staklo pozadinski, pretpostavljam da ti nije bitno da bude baš baš isti model svetla.