Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znachi "kaludjeritze" ne razume ju kada ti je teshko(iliti kada ti nije lako),a ***** da...hmmm...chudno...i.... shta to mogu ***** da ti pruze,a kaludjeritze ne?JaSSminnn:E pa znaš šta te pohlepne žene imaju ono što meni treba . Da te razume kad ti nije lako . One mogu da predstavljaju tvoj ponos i takođe tvoju slabost . Jer šta mi ona pruži "KALUĐERICE" to ne mogu
JaSSmine,sretjo...nadam se samo da nemash vishe od 18 god....;0))))))))))))))JaSSminnn:Pa na šta drugo da se dele na loše i dobre . Ili na Ružne ili Lepe .
P.S.
Ne delim ja baš tako . Ona može biti bilo kakva ako mi se sviđa ništa me ne zadržava da dođem do nje . (A samo da vidiš kakav je osećaj kad te zbog cure majmun izvede sa žurke i uperiti utoku u glavu jer pumpaš njegovu sponzorušu .Ti to nikad nećeš moći da osetiš .)
Pile malo,znala sam da nemash vishe od 18,a sad se nadam da nemash vishe ni od 15...;0))))))JaSSminnn:Znaš nisu ni KALUĐERICE loše tu su kad ti treba ali, za njih je sve to strano i nepoznato . Jer nije isto kad idem sa curom kojoj sam ja prvi ili sa curom kojoj sam 7,8 .Jer imam isto i jedan veliki problem nemogu da imam veću vezu od mesec dana . To mi je u krvi da menjam curu svake večeri.
Matzo,nije obadve-jer to je njih(nas) chetiri-obe,pa josh i dve...pishe se obe sretjo... P.S.Vibrator od 35 cm,hm....da li se ti to razumesh u vibratore....znachi ima od 35 cm?JaSSminnn:Da ti ga beba stavi ima da vrištiš , a na oba dve treba jedan VIBRATOR od 35cm
Ja se ne nadam,samo pokushavam da,ove loodosti koje pishesh,pripishem tvojoj mladosti i neiskustvu.. P.S.Znachi uputjen si i u to shta ljudi(pojedintzi...nadam se)rade ispred ekrana...eto i ja neshto od tebe nauchih,to nisam znala...JaSSminnn:Ne nadaj se previše nemam manje od 15. Ali ja nisam Kaluđer . I nisam osoba koja sedi pored računara ,češka polako svoj polni organ u nadi da će naći nekog sebi sličnog
Auuuuuuuuu,pa odakle ti rupa(netju je gledati,verujem ti na rech)...mislila sam da si mushko...sorry,greshka..JaSSminnn:Ja neikusan ti očigledno da koristiš neku mnogo jaku drogu . To je očigledno . A ono za pile moje veoma je simpatično samo kad pročitaš zena_zmaj mora da na tebe gadno utiče droga .
P.S.
Pogledaj malo bolje između nogu i videćeš rupu koja nije čišćena nekoliko godina.