realistic
Aktivan član
- Poruka
- 1.108
Da li devojke/zene koje su imale dosta momaka, usled mnogo propalih veza, kad tad dodju u situaciju da sledeceg momka biraju zbog osvete, a ne zbog osecanja? Sta mislite o tome?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislim biraju one sta im dozvolis i serviras
Mislis da na svojoj kozi ne mozes osetiti vatru koju nicim nisi zasluzio?
Ne znam za devojke, ali osteceni muskarci svaku novu devojku gledaju kroz tu koja ih je povredila, i sta ti onda da ocekujes od takvog.
код мен у село, ниедна девоика немож дима доста момака, сви побегли у варош..
ako to neko radi, verujem da je pre zbog straha od jos jednog povredjivanja nego zbog osvete, ne znamDa li devojke/zene koje su imale dosta momaka, usled mnogo propalih veza, kad tad dodju u situaciju da sledeceg momka biraju zbog osvete, a ne zbog osecanja? Sta mislite o tome?
Da li devojke/zene koje su imale dosta momaka, usled mnogo propalih veza, kad tad dodju u situaciju da sledeceg momka biraju zbog osvete, a ne zbog osecanja? Sta mislite o tome?
Mislim da bi trebalo da porazmislis opet...
koliko je previse?Nema sta da razmisljam, to je tako... Naidje se na takvu osobu pre ili kasnije, koja bukvalno ide da te shebe sto vise zbog tamo nekih iskustava o kojima ti nemas pojma, jer je eto odlucila da se sveti muskom rodu, pa ti radi ono sto su radili njoj, ne znam.. Mozda moze da postoji slicno i kod muskaraca, ali mislim da je izrazenije kod zena.
"Volim žene koje nisu živele sa previše muškaraca. Ne očekujem nevinost, ali jednostavno više volim žene koje nisu do krvi nažuljane iskustvom. Postoji nešto vredno kod žena koje škrto biraju muškarce; to se vidi u njihovom hodu, njihovim očima u njihovom smehu i njihovim nežnim srcima. Žene koje su imale previše muškaraca kao da sledećeg biraju po diktatu osvete, a ne osećanja." - Carls Bukovski
Nema sta da razmisljam, to je tako... Naidje se na takvu osobu pre ili kasnije, koja bukvalno ide da te shebe sto vise zbog tamo nekih iskustava o kojima ti nemas pojma, jer je eto odlucila da se sveti muskom rodu, pa ti radi ono sto su radili njoj, ne znam.. Mozda moze da postoji slicno i kod muskaraca, ali mislim da je izrazenije kod zena.
"Volim žene koje nisu živele sa previše muškaraca. Ne očekujem nevinost, ali jednostavno više volim žene koje nisu do krvi nažuljane iskustvom. Postoji nešto vredno kod žena koje škrto biraju muškarce; to se vidi u njihovom hodu, njihovim očima u njihovom smehu i njihovim nežnim srcima. Žene koje su imale previše muškaraca kao da sledećeg biraju po diktatu osvete, a ne osećanja." - Carls Bukovski
koliko je previse?
A sta su te zene dozivele od tih muskaraca? Torture jezivih razmera, eksperimentisanje, gore dozivljaje nego logorasi? pa posto su to prezivele resile su da se svete, da drugi osete njihove patnje
Mnogo prozivljavate holivudske filmove ...
Sve zavisi koliki je prag kod koga i sta se dozivi, pa da to ostavi posledice i izazove zelju za osvetom osobi koja s tim nema nikakve veze i koja to ne ocekuje. Kod zena je izrazenije, jer podjimo od pretpostavke da muskarci cesce prave srannja dok su mladji. Recimo, da te jedan momak prevari, drugi izda intimno nesto okolo sto krijes od drugih, treci ti prenese nesto, cetvrti te ponizava non stop... Pricam proizvoljno.. Ali recimo, da se dozivi nesto zaredom, usled cega osoba prakticno izgubi veru u suprotni pol i onda krene da se osveti tamo nekome ko nema s tim apsolutno nikakve veze i ko je cak ekstra dobar prema toj osobi.
- - - - - - - - - -
Dovoljno je jedno lose iskustvo kod nekih, ako je dovoljno intenzivno dozivljeno, pa da to izazove losa osecanja i zelju za osvetom.
O varosi upravo i pricam. Na selu se sve zna, ali u gradu se lako utopis, upoznas nepoznatu osobu o kojoj ne znas nista...