Osveta bivsem

voodoo_girl_90:
pa znash kako ja sam u tim osvetama bash bash bash iskusna iako imam mali br god:)
shta ja znam prevara,ispala to jje neshto shto chovek teshko podnese..po meni ti trebash da se izdignesh iznad toga.ALI
poshto ti zelish osvetu onda...lepo savataj njegovog druga smuvaj mu se na ochi i videcesh kako ce da trchi...tj trebalo bi:)

I sta si s tim dobila. Istaslacice te i on i njegov drug i otici na pivo.

ja volela volela volela.......

on lagao i lagao a ja bila slepa i nisam to videla :twisted:

e onda kad sam sve lagano saznala...postepeno sam gasila osecanja prema njemu a on to nije ukapirao na vreme ...i kad sam bila spremna da odem.....on je bio spreman da da sve za mene....

ali....................vidite kako se zeznuo?

sto kazu ono ...volela sam ja njega...voleo je on mene ali ne u isto vreme......

..........nisam zla...ali ni dan danas mi nije zao sto sam mu na taj nacin sve vratila.....

sada ja sam srecno udata vec 2ipo godine a on i dan danas mene trazi preko prijatelja, salje poruke, emails ali nista umro je za mene tad kad sam otisla ......prica svima da me voli i da je pogresio ..kao da to sad vredi............

ljudi dobiju ono sto zasluzujju kad tad :lol:

eh tara... poenta je u onom ja bila slepa i nisam videla... ko nam je kriv ako ne vidimo? se treba zato svetiti nekom? lagace te i uopste povrediti samo onaj kome to dopustish... vratila si mu sto si ga napustila? da ti je bilo dobro tako verovatno ne bi... napustila si ga jer ga vishe nisi volela ili nisi htela da i dalje budesh sa nekim ko te laze... htela si da ti bude bolje... i bolje ti je... slazem se samo sa tvojom poslednjom recenicom... uglavnom sve dodje na svoje... kako radimo tako nam se i vraca... ako ne vec u narednoj vezi a ono onda u nekoj tamo gde i ne ocekujemo to...

Ja mislim da je zelja za osvetom sasvim prirodna stvar......vi kao nemate ego??? Ma sve se plasim skrusene ko opatice:roll: Ne kazem da ces sad proganjati tog nekog i traziti ga da bi mu se osvetio......nekad samo pozelis pa nikad ne dobijes ni priliku ni nista nekad te prodje vrlo brzo itd......mada postavljacica teme nije uopste ljuta na doticnog pa mi njena zelja nije jasna ali ajd. Ja pricam o sebi........znaci neko te (npr.) izbaci iz kola u sred svadje (nikad mi se nije desilo karikiram da dam primer i mozda nekom ideju) i kaze ti nosi se ti biiip biiip.....a ti kao svetica kazes nema veze ....... adio ljubavi moja........i samo ti oreolcic jedan svetleci ture na glavu ........ma jes malo sutra. ;)

Ma nek ide de hoce......nije u tome problem nego svako ocekuje da ljudi budu fer prema njoj/njemu. Pa ako nema emocija tim lakce po njega ili nju da bude normalan. Mada cesto to nije tako ni sa druge strane......nije da nema emocija nego je i tom drugom povredjen ego pa hoce da tebe zgazi. Mada razumem tvoju poentu ne treba sebe dalje povredjivati ponekad se i ja zaustavim posle nekog vremena prodje me sve.....ali ako je neko ispao djubre pa makar mi iz oka ispao.......ne znam ne vidim razlog za takvim surovim ponasanjem. Ja bar nikom ne dajem povod pa onda ocekujem fer-pley.

Mozda je bolje razmisljati sta smo sve dobili u nekoj vezi....dok je trajalo bilo je dobro, zar ne. Kad je proslo ,proslo je, i umesto da smatramo da smo sad izgubili nesto, treba da vidimo sta smo sve dobili. Ako smo u stanju da to sagledamo, onda je sledeca veza kvalitetnija jer smo naucili mnogo o sebi i drugima i o tome sta zelimo u vezi. Treba znati pustiti da bi se moglo ici dalje.

ja samo tvrdim da ne mozesh povrediti nekoga kome nije stalo i da je pokusaj tako necega uzaludno trosenje energije... a inache sam veliko zlopamtilo tako da me uopste nisi provalila nevencice...

sorry onda nevencice... yebe nekad post kad je ispod naseg a vec sam izjavila ranije ovde da je maltene glupo razmisljati o osveti u slucaju napustanja partnera pa sam zato tvoj pogresno shvatila...

gorka istina,sestrice:...Osveta je ceznja za produzetkom veze, poslednji impuls tvoje neutazene strasti.. slepe strasti-kao i uvek...no,ovaj put,ona ce ostati neshvacena,i njemu i tebi ....opcija: ako mislis da ga osvetom mozes vratiti,ucini to,pa javi almodovaru,da snimi koji filmic.. :) u suprotnom, oseti plemenitost suptilne osvete onih koji su ostali hladni, i nastavili sa zivotom...wanna icecream?

Da li vam se nekada dogodilo da zelite da se osvetite nekome koga ste tolio voleli dugo,predugo,koga ste u zvezde kovali,zbog koga ste se sa celim svetom svadjali ,a on je od vas napravio budalu.?I kakav bi vid osvete to bio?

Ajaooooo, pa koj' moj će ti osveta. Plakaće taj za tobom ako ga samo ostaviš i nastaviš svojim životom. Mogu da stavim svoj potpis na ovo.

Da li vam se nekada dogodilo da zelite da se osvetite nekome koga ste tolio voleli dugo,predugo,koga ste u zvezde kovali,zbog koga ste se sa celim svetom svadjali ,a on je od vas napravio budalu.?I kakav bi vid osvete to bio?

Никад ме нико није направио будалом, да јесте... ко зна... можда бих се и светио...

Back