Osveta bivsem

zelenooka85:
...sinnke ja nijednu godinu nisam obnovila...a bogami necu ni ovu trecu...i stalo mi je sto pre da zaradjujem za svoj hleb...
To kao prvo.
A kao drugo,to sto ti imas protiv mene se odrazava na tvoje postove...tako da je tvoje misljenje izuzetno jednostrano (strana : sta god...samo da je protiv nje) i medju nama nema vise razgovora.

Lepo sedi i sljakaj svoj posao i nek te gazda jashe (ko da ja ne znam kako je to,sta mislis zasto sam tako odlucna da zavrshim fax) ,pishi 101 temu kako se zene loze na kesh,ne usavrsavaj se nego gledaj na svoje 'burne prohujale godine' kao na ispunjenje i zadovoljstvo.

Ja sam imala sve najbolje namere,ali kraj. U listi si nepozeljnih i gotovo...

Opet nista nisi shvatila... .

jelena1977:
Ma otkacio me je,ne znam zasto.Da se muvam sa tim dasom,ne pada mi na pamet,drug je od mog brata,ali cu bivseg da nateram da propisti majcino mleko,pa da sam jos ovolika.Cim vidi da ga ova vara,ima da se oseca kao budala.Jer on to ne podnosi od strane devojke.Nije mijasno,taman ga zaboravim,krenem dalje.Eto ga on,pozove ,nadje neki razlog za razgovor.ma osveta I GOTOVO.

Osveta nego šta.....
Kaže moj drug, muškarcu uvek treba da bude ruka na ženskom telu , pa sad ili da miluje ili da bije.....po zasluzi.....

Ljudi ako niste shvatili do sada. Sve se vraca kad - tad. Umesto da se neko bakce razmishljanjem o nekoj glupoj osveti, nek se posveti sebi, zaleci svoje ranjeno srce, i zaljubi se ponovo. Shta cesh lepshe od toga? Kakve osvete...kakvi bakrachi... :roll:

Ljudi koji zive u mraku...ostace da zive u mraku...i nece im nikakva osveta promeniti neshto u bednim zivotima...Bolje palite svetla...za promenu... :wink: :) ...nije ovaj zivot bash toliko dugacak za toliko mraka bre!

@Samantha to je bila moja tema pa su me svi napali kako sam nemoralna i sta vec......ma zdravo je malo se osvetis i onda se malo smiris i onda mozes da ides dalje......bar meni tako kad me neko uvredi ;)

Kod mene ima tri moda:

- on,
- standby,
- off.

Pravila su prosta:

- zna se ko je po defaultu-u u on stanju,
- zna se ko moze da ide on - standby i obratno,
- iz off moda nema prelaska u ostale modove.

Osvete nema - off, je off i tacka. Osveta podrazumeva makar malo misaone paznje, sto opet implicira trosenje zivota na nezeljenu osobu/e!

pa znash kako ja sam u tim osvetama bash bash bash iskusna iako imam mali br god:)
shta ja znam prevara,ispala to jje neshto shto chovek teshko podnese..po meni ti trebash da se izdignesh iznad toga.ALI
poshto ti zelish osvetu onda...lepo savataj njegovog druga smuvaj mu se na ochi i videcesh kako ce da trchi...tj trebalo bi:)

voodoo_girl_90:
pa znash kako ja sam u tim osvetama bash bash bash iskusna iako imam mali br god:)Svaka čast!(još se hvali)
shta ja znam prevara,ispala to jje neshto shto chovek teshko podnese..po meni ti trebash da se izdignesh iznad toga.ALI(Ovde se ipak ''ogradila'')
poshto ti zelish osvetu onda...lepo savataj njegovog druga smuvaj mu se na ochi i videcesh kako ce da trchi...tj trebalo bi:)
Kakav je bre ovo savet?

Zar je i to moguće?
Zar se treba svetiti nekome ko ne želi više da bude sa tobom?
Zar je osveta ta koja ti može povratiti poljuljano samopouzdanje zbog toga što
te je neko prevario ili na neki drugi način povredio ( ne može se reći tvoja osećanja jer ispod toga se nalazi u stvari povređen tvoj ego....

Inače,Voodoo.. nemoj da shvataš ovo kao uvedu,nije mi bio to cilj...iznela sam samo svoj komentar na tvoj post i celokupnu temu koja je u potpunosti apsurdna...

Back