Osuđem pre završetka suđenja: Bečejac unapred kažnjen zatvorom!

Mortimer

Veoma poznat
Poruka
11.366
OSUĐEN PRE ZAVRŠETKA SUĐENjA: Bečejac unapred kažnjen zatvorom!
Lj. PRERADOVIĆ | 16. februar 2017. 08:03 | Komentara: 0
Bečejac optužen za ugrožavanje sigurnosti, osuđen i pre završetka suđenja. Uz zapisnik sa nedavnog ročišta advokat optuženog dobio i presudu
http://www.novosti.rs/vesti/srbija....TKA-SUDjENjA-Becejac-unapred-kaznjen-zatvorom

To su te zapadne vrednosti!

Videli od haskog tribunala!

Prvo se napise presuda pa onda se podize optuznica! Kad su Srbi u pitanju!

odavno se ovo radi, samo sto nije primeceno

kad osobu proglase krivom dok ne dokaze suprotno i kad vise vredi rec policajca nego 3 svedoka

i kad video zapis ne smatraju dokazom, kao da je tako lako montirati

jednog mog druga optužio pandur za povredu i naravno drugara stavili u CZ
razlog je inače - bivša pichka iz kraja koju je moj drug prvi prco

ode ceo komšilak ispred sud, sudija razrogačila oči šta ga naroda, kaže samo najbliži da udju
mi kažemo svi smo mi najbliži zgrada do zgrade

a došao i čika doktor čijim je nalazom pandur mlatio kao dokaz
kaže čika doktor, ne zanima mene šta je napisano za povrede nego ko se poslužio mojim pečatom pošto nisam radio taj dan
a onda panduru rekao da ne zavrće ruku pošto je ekspert za šaku i da u slučaju navedenih povreda ne bi mogo ni preko kite da predje

i ništa...
drugara oslobode, ne plate čoveku ništa a predstavnik države nastavi da predstavlja državu

Policija je mafija bez muda

- - - - - - - - - -

Neće mu od malo zatvora ništa biti.Dramatizuju grešku birokratije da bi sankcija koju očekuju bila što blaža ili da je ne bude uopšte.

svako može da pogreši, recimo pogreše po tebi...

- - - - - - - - - -

e ajel čitate TABLOID i one sudske slučajeve gde zaebavaju narod?
ono kad je optuženi, u nedostatku para, ponudio advokatu stan kao zalog pa advokat dogovorila sa sudijom... auuuu.....
ili onaj slučaj o naknadnom zakupu prostora iako je zakup zvanično raskinut par godina unazad... auuuu....
ili onaj slučaj kada je... uglavnom ološ sa političkim ledjima i za preotimanje imovine...

većini se seme zatre

- - - - - - - - - -

за ово" дело" најмање смртна казна--бандита као што има у тзв судству нема нигде на свету:sad2:

zamislite situaciju da pekar drka u svaku veknu hleba, ili da baba piša u svaki litar mleka plus uredno naplate
e baš to radi naše "sudstvo"

Zbog ovakvog odnosa patoloških smrdljivaca državne administracije - narodu puca kurtchina da išta brani ako dodje momenat
Oni su dovoljni sami sebi, imaju dosta objekata za rentiranje pa nek brane - imaju i šta.

http://www.rtv.rs/sr_ci/vojvodina/becej/osudjen-pre-nego-sto-je-sudjenje-zavrseno_800977.html

"Осуђен пре него што је суђење завршено
БЕЧЕЈ -

Несвакидашњи случај у Бечеју. Мештанин Д.Г. осуђен је, изгледа, пре него што је суђење завршено.

...

Наиме, његов адвокат, уз позив за следеће рочиште, добио је и већ написану пресуду.

закон озакоњење одредбе уредбе суд судница легализација имовина судница
Илустрација (pixabay.com)

Ко каже да је правосуђе споро и неажурно?! Док на једној страни записника стоји да се главни претрес заказује за 30. март, на следећој већ написана пресуда. „У име народа!“ И још се наводи да су се странке одрекле права на жалбу.

"На тај начин је обесмишљено и постојање правде и правосуђа и нас бранилаца. Могу само да претпоставим шта би могло да се деси људима који немају новца или мисле да могу сами да се бране, па иду на суђење, очекујући да им судија одмери правду и каже да ли су криви или не", каже Милан Дабић, бранилац оптуженог.

У Основном суду у Бечеју кажу да је затражено изјашњење поступајућег судије, али и да овај суд није надлежан да разматра његову евентуалну кривицу, већ Високи савет судства. До окончања поступка, он ће наставити редовно да суди.

Марко Божовић, портпарол Основног суда у Бечеју, каже: "Судија се изјаснио. Спис је комплетиран код председника суда и он тренутно одлучује о основаности притужбе. Биће испоштован законски рок од 15 дана, када ће бити дат одговор, у смислу основаности или неоснованости притужбе".

Казна каква је написана у пресуди поклапа се са захтевом Тужилаштва. Међутим, тужилац нам је рекао да са писањем пресуде нема никакве везе и да и сам жели да се утврди чињенично стање.".

:think:

Da li jos uvek postoji dilema "Izlazak na Izbore ili ne " ?

Da li jos uvek "neko misli da je svejedno koje ce od dva zla da vodi Drzavu" i da su samo oni jedini izbor ?

Ili mi ili "oni" , trece nema !

15726618_1681011595529365_513088085428122059_n.jpg

jednog mog druga optužio pandur za povredu i naravno drugara stavili u CZ
razlog je inače - bivša pichka iz kraja koju je moj drug prvi prco

ode ceo komšilak ispred sud, sudija razrogačila oči šta ga naroda, kaže samo najbliži da udju
mi kažemo svi smo mi najbliži zgrada do zgrade

a došao i čika doktor čijim je nalazom pandur mlatio kao dokaz
kaže čika doktor, ne zanima mene šta je napisano za povrede nego ko se poslužio mojim pečatom pošto nisam radio taj dan
a onda panduru rekao da ne zavrće ruku pošto je ekspert za šaku i da u slučaju navedenih povreda ne bi mogo ni preko kite da predje

i ništa...
drugara oslobode, ne plate čoveku ništa a predstavnik države nastavi da predstavlja državu

Policija je mafija bez muda

- - - - - - - - - -

svako može da pogreši, recimo pogreše po tebi...

- - - - - - - - - -

e ajel čitate TABLOID i one sudske slučajeve gde zaebavaju narod?
ono kad je optuženi, u nedostatku para, ponudio advokatu stan kao zalog pa advokat dogovorila sa sudijom... auuuu.....
ili onaj slučaj o naknadnom zakupu prostora iako je zakup zvanično raskinut par godina unazad... auuuu....
ili onaj slučaj kada je... uglavnom ološ sa političkim ledjima i za preotimanje imovine...

:hahaha1:

Back