Ostrvo

Antonis (uffff) je video, a Manoli je bio u camcu...
E, moram da dodam, gradonacelnik mi je takodje njami njami... Kao i Antonis. Mozda i bolji. Onaj glas, stas... Auuuu

Kuckamo se sutra. Ma da, Uzas, toliko su je reklamirali, i sad kad hocu da gledam, zezaju...

:heart:

Da, pomesala sam imena, bilo je kasno nocas, a moja sestra kaze za gradonacelnika (oprosti Boze) da bi otsla na Ostrvo ali zdrava, malo sale, ipak, ja bih Manolija:rumenko:

Slazem se za gradonacelina uffffffffffffffffffff meni se bas svidja i pazi i ako zivim u grkoj prvi put sam u ovoj seriji videla tog glumca a cak ni seriju nisam ovde na gr tv gledala jer mi je stalo upaljen total tv :)

Tasos_Nousias-4.jpg
(klikni da uvecas):)

:rumenko:

Poslednja izmena:
Pitam jer moja mama gleda to, a meni od aprila pocinje "Igra prestola" na HBO, isto od 20h. :D Al dobro, sad je tu i net, nego cisto da znam, cuo sam jos ranije da ima samo 26...Ali sa Pinkom i njihovim seckanjem se nikad ne zna :D
Borise, Pink je poceo da daje reprize, ako se nisi snasao, ja cu ti ostaviti kad (da pogledam), a ostavila sam link, otidji tamo samo se registruj, na PP ces dobiti sve epizode s prevodom, ali, kazem, ima repriza, pozdravce:)

Da, pomesala sam imena, bilo je kasno nocas, a moja sestra kaze za gradonacelnika (oprosti Boze) da bi otsla na Ostrvo ali zdrava, malo sale, ipak, ja bih Manolija:rumenko:

Sta si pomesala? Pitala si me ko je provalio Anu, a ko je bio skriven u camcu. Nisi nista ti pomesala :heart:

Prelep je gradonacelnik. Ja sam mami sinoc rekla, kad je ona curica dosla na ostrvo a on je docekao, da kad bi me tako zagrlio, ne bih plakala. Haha, slicno sto je tvoja seka rekla. Uzas. Kad je dobar, pa nas tera na gresne misli. A kakav glas imaaaa AAAA

Gledateljka Sulje "Velicanstvenog" napisa ovo (necu ime sajta, ni ime gledateljke, tako da ne krsim pravila)"
------------
"21:41:06, 23. 03. 2012

sulejman i asi
serije su vrh.pink moze da ugari televiziju.Ostrvo je jako jadna serija.oni ocito pokusavaju da pridobiju gledaoce,ali steta.Nepolazi im za rukom"

-------------
Moram li jos nesto dodati?

Pismena gospodja :ok:

Ana je lepa i zgodna, ali da nema nista srama... U kuci gde su joj muz i njegovi roditelji ... Ccc...A sad je trudna sa Manolisom i nosi Sofiju, a? Pretpostavljam. Al nista ne govorite, gledacu vec...

Ana je lepa i zgodna, ali da nema nista srama... U kuci gde su joj muz i njegovi roditelji ... Ccc...A sad je trudna sa Manolisom i nosi Sofiju, a? Pretpostavljam. Al nista ne govorite, gledacu vec...

Kad god gledam ovo malo bede sto nam daju (mislim na skracivanje) pomislim na tebe:)

Veceras su se pocele desavati lepe stvari, za Mariju, za obolele, a onu prisojkinju ceka to sto je ceka...Neka mi Bog oprosti, samo da docekam, dve godine ne obilazi oca posle...cekaj, ne znam da li si gledala, pssssssst onda, Biljo (tj. ja)...

Uspela sam konacno da se dokopam knjige, odnela sam mami, Boze, da ne poverujes kako je poskocila, heh, kako male stvari cine zivot lepim, i uglavnom male stvari .... u sustini tako velike, Dirty, dusice:)))

• Podržavam
Reactions: DD
Juce sam propustila epizodu, al sam je na netu odgledala. Tj. 22 epizodu na netu. Kad ono, danas Pink pusta epizodu, pola 22 sa neta. Eto o njihovom programu, seckaju i iskreno, nemaju pojma, mentoli!!! Bitno da onu indijsku pustaju kao nenormalni do pola 9!!!

Ja odgledala na netu sve epizode sinoc. Ne mogu Pink da trpim.
Serija je izuzetno tuzna i tragicna.
Dirty, dusice, izvini, nesto ne mogu slike da kopiram, a i kocilo mi nesto,sad sam bar otkocila ovo sokocalo, radi:)

Ni ja ne mogu vise da gledam, ovo sto rade na Pinku je sramota nevidjena, kako su nas namamili, veruj sinoc je serijta trajalaa sa svim prekidima 18. minuta, a veceras 22...

Ne, ni ja necu, hvala ti sto si ostavila ovde gde mogu da odgledam da se vise ne nerviram, ali, kako je veceras bilo i tuzno i lepo, kako je Marija bila divna u vencanici, a Ana je platila zivotom ...Otac male Sofije ne zna da joj nije otac...no sve znas, uglavnom ja svaku nekako otplacem, predivna, predivna serija...

:zag:

Pa jel se zavrsila? Da, i meni je divna serija. Samo da Marija tako prodje... Sofija je ispala ista kucka kao Ana. Zaboravila je na ljude koji su je odgajili.

Pa jel se zavrsila? Da, i meni je divna serija. Samo da Marija tako prodje... Sofija je ispala ista kucka kao Ana. Zaboravila je na ljude koji su je odgajili.

Nije, ima jos bogami...

Vikendom ne prikazuju...

Marija se vratila kuci zdrava, taman veselje u selu, biva ubijena Ana od strane muza (ako nisi gledala bas ovu epizodu), kad prodje vreme zalosti, udaje se za doktora....Ima jos, bilo bi zavrseno da ne seku...U poslednjom epizodi Sofija dolazi u selo posle toliko godina

.Videces...Otplakacemo zbog jedne scene jer sam veoma zavolela Aninom i Marijinog oca,on je andjeo doslovce...Ali, tako je to u zivotu...

Laku noc, Dirty:)

Nije, ima jos bogami...

Vikendom ne prikazuju...

Marija se vratila kuci zdrava, taman veselje u selu, biva ubijena Ana od strane muza (ako nisi gledala bas ovu epizodu), kad prodje vreme zalosti, udaje se za doktora....Ima jos, bilo bi zavrseno da ne seku...U poslednjom epizodi Sofija dolazi u selo posle toliko godina

.Videces...Otplakacemo zbog jedne scene jer sam veoma zavolela Aninom i Marijinog oca,on je andjeo doslovce...Ali, tako je to u zivotu...

Laku noc, Dirty:)

Ma gledala sam ja sve do kraja na netu, napisala sam ti :D Nego samo pitam dal je na Pinku gotovo, jer od srede ne gledam ... Znaci nije, oduzili i isekli sto je moguce vise

Ma gledala sam ja sve do kraja na netu, napisala sam ti :D Nego samo pitam dal je na Pinku gotovo, jer od srede ne gledam ... Znaci nije, oduzili i isekli sto je moguce vise

Taman sam mislila veceras da ogdgledam bez Pinka (da se muke zavrse) kad dadose od 20- 21,10, dakle polsednje epizoda, medjutim...
Medjutim, na Pinku je iseceno bar pet scena jako bitnih, ovo je nesto zbrzano, zbrkano, ali, isplakala sam i vise nikad. Adio serije, neka gleda ko mora, ja sam citala knjigu..U svakom slucaju, koliko god su nas uskratii i zivce kidali, vredelo je, tebi hvala i "vidimo" se poneakd na nekoj drugoj temi, a sad cu da odgledam ono sto si ti ostavila, ipak, bas da vidim (mnogi se zale) sta i kako su to zbrkali...

Postoje serije koje se nikad ne zaborave, jedna od takvih je ova, steta sto se takvih docepaju Pink i Prva Turska, mada ne znam da li bi i ostale bile bolje, verovatno, vise ne postoje kriterijumi osnovnog postovanja gledaoca, lako je privuci- teze zadrzati...:roll:

:zag:

:bye:

.

Njihova ljubav je bila prava, vecna, nezemaljska, njih dvoje su obelezili seriju, i onda kad je ona odavno umrla na Ostrvu a on mnogo kasnije pao sa camca dok je vozio unucicu, dok je imirao pod talasima, "video" ju je - u beloj haljini - pliva ka njemu i pruza mu ruku...Carobno, divno...

:klap:
:bye:

Back