Ostrvo

sinoc sam gledavsi trejler skapirao o kojoj je knjizi rec po kojoj je snimljena serija
knjiga je extra pa je verovatno i serija
a asreca je sto ima 26 epizoda, znači nije sapunica koja se razvlači u večnost

Da kazu roman Viktorije Hislop nesto kao radnja je smestena na ostrvu spinalonga i prati dogadjaje od 1939-e do 1957-e kad je poslednji izleceni leprozni bolesnik napustio ostrvo

Rijec je o drami koja se temelji na istinitim dogadjajima .Prica koja nas podseca da ljubav i zivot uvijek idu dalje , i u najneobicnijim okolonostima .

Spinalonga napusteno ostrvo. Nekadasnja grcka kolonija leproznih .

33476154796641222776100.jpg

66986154796404556133100.jpg

19958218794162790827710.jpg

19988118794158790828110.jpg

Bas sam jednom prilikom rekao kako bi bilo i grcke serije da gledamo, tako da cu sa zadovoljstvom pratiti ovo. Ali plasi me da ce je Pink razvuci na 100 epizoda.

sinoc sam gledavsi trejler skapirao o kojoj je knjizi rec po kojoj je snimljena serija
knjiga je extra pa je verovatno i serija
a asreca je sto ima 26 epizoda, znači nije sapunica koja se razvlači u večnost

Slabo gledam Pink,ali ako epizoda traje sat i jace vremena,garant ce pink seci bar na 3 dela :lol: tako da cemo imati nekih100 ep :think:

odusevljena sam serijom! :D

tematika me je jako dirnula...ljubav, bol, strah...prica koja ostavlja bez daha
dopada mi se scenograija, glumci, ma sve! jedva cekam nastavak

a za "promotere" koje je pink izabrao zaista nemam komentar...

morali su malo da razvuku
s obzirom da sve moze da stane u dobar film
produkcija baš nije na najvišem nivou
i opet seckaju nešto dobilo smo 1,8 epizoda veceras

meni to seckanje uopste ne smeta
"spanske" serije su po tom pitanju dosta gore...mozes da ne gledas 2 nedelje i jos uvek si u toku
ne cini mi se da ce tako biti i u ovoj seriji

ljudi, je l' su i vas nervirali glasovi u pozadini u vecerasnjoj epizodi?? :evil:
mene je totalno deskoncentrisalo! Jezik mi je prelep i zato volim i da slusam seriju
Cini mi se da je to bilo cavrljanje Alimpicke i najavljivanje Nede Ukraden :roll: :dash:

prica je zaista potresna...malo sporija radnja, ali nije strasno
dopada mi se sto ne cmizdre neprestano, njihova bol se oseca i bez toga

Procitala knjigu, dopada mi se serija, redovno je pratim...Ne skracuju na Pinku (zasad) ima malo reklama, samo jedan blok, jesu prve epizode "uspoene" ali vec od sutra (Nemci su stigli na ostrvo... Hoce li postedeti i leprozne na izolovanom ostrvu, ne bih da otkrivam) a onda se "preskace" period od 7. godina, pocinje ziasta prava radnja, brza, dinamicna...
Predivno, zaista, i ne znam otkud Pink da da tako dobru seriju, ali, hvala im:)

A gde ima da se kupi knjiga?

Ja sam je uzela iz Biblioteke (clan sam ali ne "one") inace ima da se kupi, ukucaj negde samo naslov i pisca, pa ces videti gde mozes i koliko kosta, ali ti mogu reci da je izvrsna...Ne znam kako ce se dalje odvijati radnja serije, ali mislim da je knjiga daleko bolja, vec po prvim scenama...Bestser, jer ti u serijii (filmu) mozes da vidis, ali u knjizi se daje monogo vise, osecanja, dileme, opisi..Pokusaj da izguglas.

Ja sam je uzela iz Biblioteke (clan sam ali ne "one") inace ima da se kupi, ukucaj negde samo naslov i pisca, pa ces videti gde mozes i koliko kosta, ali ti mogu reci da je izvrsna...Ne znam kako ce se dalje odvijati radnja serije, ali mislim da je knjiga daleko bolja, vec po prvim scenama...Bestser, jer ti u serijii (filmu) mozes da vidis, ali u knjizi se daje monogo vise, osecanja, dileme, opisi..Pokusaj da izguglas.

knjiga je uvek bolja od filma (serije) koji se po njoj radi :)
jedini izuzetak su, po meni, Opasne veze

Back