Oštro prema svetu i sačuvaćete Kosovo!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odlicno obrazlozenje.
Znaci, 1929. je u usa bila ista nezaposlenost kao danas, zato sto ja mislim da sam pametan.
Bravo.
Данас имају већи привредни колапс него 1929. године. А да си паметан то се види...:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:
А види се и колико мрзиш нас Србе!:worth: Пази да те не заболи глава од :worth:

Кад би се мало макао од овог форума и просурфовао по нету, ти би знао да Руси јачају, а да је америчка привреда у колапсу и то већем него 1929. године. Зато смањи доживљај и потруди се да нешто научиш на нету, а не само да трућаш!:rotf:

Smanji ti doživljaš i ne lupaj. Kakve veze sa Srbijom konkretno ima to što Rusi jačaju, a Ameri idu nadole, mada to što si napisala o američkom kolapsu većem od onog 1929 je tek teška koještarija.
Ta žvaka o padanju jednih i dizanju drugih nema ništa sa nama, baš kao i ona šuplja priča: 'većina Slovenaca misli da je nezavisnost Kosova glupost'. Šta mi konkretno, kao država i kao pojedinci imamo od toga? Šta su nam Rusi konkretno ikada ponudili kao rešenje bilo kojeg problema?
Rusi ili Ameri - uvek u krajnjem na'ebu mali. Uostalom, smatra se za sasvim izvesno da u svemiru ima visoko-razvijenih civilizacija pa šta s tim?

Poslednja izmena:
post_old.gif
данас, 00:28 #58 branko.bl
Banovan korisnik

Учлањен: 29.03.2008.
Локација: Banjaluka
Поруке: 2.214

?????????????????????????????????????
?????????????????????????
??????????????
???????????

Врло интересантно ... БРАНКО БЛ. БАНОВАН - А ИДИ ДАДА И СИНАН НЕ... невероватно, као да ова наша "стручна лица" на пдф претходно иду на курс
у Хашки трибунал...:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Smanji ti doživljaš i ne lupaj. Kakve veze sa Srbijom konkretno ima to što Rusi jačaju, a Ameri idu nadole, mada to što si napisao o američkom kolapsu većem od onog 1929 je tek teška koještarija.
Ta žvaka o padanju jednih i dizanju drugih nema ništa sa nama, baš kao i ona šuplja priča: 'većina Slovenaca misli da je nezavisnost Kosova glupost'. Šta mi konkretno, kao država i kao pojedinci imamo od toga? Šta su nam Rusi konkretno ikada ponudili kao rešenje bilo kojeg problema?
Rusi ili Ameri - uvek u krajnjem na'ebu mali. Uostalom, smatra se za sasvim izvesno da u svemiru ima visoko-razvijenih civilizacija pa šta s tim?

Recimo,srbija je za nastavak saradnje sa hagom a Rusija je za gasenje tribunala. Recimo to! Rusi su ipak veci Srbi i od samih Srba, nazalost!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back