Svabov
Buduća legenda
- Poruka
- 25.291
За разлику од тебе врло добро сам упућена...![]()
Jel tako?
Da cujem onda kolika je bila nezaposlenost 1929, a kolika je sad.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
За разлику од тебе врло добро сам упућена...![]()
A?
Ti stvarno ne znas o cemu govoris.....
Hehe... Vi skinuli Srbiju sa vlasti???
Daj bre, nemoj da me zasmijavas!
Jel Evropa nezavisna ili mozda... Ti si Svaba, trebao bi da znas!
Hehe... Vi skinuli Srbiju sa vlasti???
Daj bre, nemoj da me zasmijavas!
Jel tako?
Da cujem onda kolika je bila nezaposlenost 1929, a kolika je sad.
Ако мислиш да си паметан, само ласкаш себи! Болесни его и ништа више...
Ne razumem pitanje.
Evropa nije drzava pa da bude nezavisna.
U stvari, nezavisna od cega?
ЕУ је америчка творевина. Толико о твоме знању и упућености...Ne razumem pitanje.
Ne razumem pitanje.
evo ti i tebi slicni skidate gace sa osmehom na licu vec par godina i sta ste uspeli da uradite?
reci mi jednu diplomatsku pobedu koju ste uspeli da ostvarite. ALI JEDNU
Ovi u Briselu kazu da jeste DRZAVA!! Od Rusije recimo! Da li je nezavisna??
Данас имају већи привредни колапс него 1929. године. А да си паметан то се види...Odlicno obrazlozenje.
Znaci, 1929. je u usa bila ista nezaposlenost kao danas, zato sto ja mislim da sam pametan.
Bravo.
Данас имају већи привредни колапс него 1929. године. А да си паметан то се види...
А види се и колико мрзиш нас Србе!Пази да те не заболи глава од
![]()
Nemam pojma, jel jeste?
Nije!! Da Rusija zavrne gas u Nemackoj bi Neonacisti(NNDP) preuzeli vlast. Garantovano!!!![]()
Кад би се мало макао од овог форума и просурфовао по нету, ти би знао да Руси јачају, а да је америчка привреда у колапсу и то већем него 1929. године. Зато смањи доживљај и потруди се да нешто научиш на нету, а не само да трућаш!![]()
Koliko Rusi uvoze u Nemacku?
Mislis izvoze??!
Smanji ti doživljaš i ne lupaj. Kakve veze sa Srbijom konkretno ima to što Rusi jačaju, a Ameri idu nadole, mada to što si napisao o američkom kolapsu većem od onog 1929 je tek teška koještarija.
Ta žvaka o padanju jednih i dizanju drugih nema ništa sa nama, baš kao i ona šuplja priča: 'većina Slovenaca misli da je nezavisnost Kosova glupost'. Šta mi konkretno, kao država i kao pojedinci imamo od toga? Šta su nam Rusi konkretno ikada ponudili kao rešenje bilo kojeg problema?
Rusi ili Ameri - uvek u krajnjem na'ebu mali. Uostalom, smatra se za sasvim izvesno da u svemiru ima visoko-razvijenih civilizacija pa šta s tim?