sunasceJeca
Poznat
- Poruka
- 9.932
Je l su ti više ostavljali muškarci ili žene?![]()
Otprilike, 60:40 u korist muškog roda.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je l su ti više ostavljali muškarci ili žene?![]()
sad mi nesto palo na pamet
kako oni sto plate veceru ili pice kreditnom karticom,
jel je nekulturno ako samo provuce karticu i ode, a ne izvadi neki kesh za baksish?![]()
sad mi nesto palo na pamet
kako oni sto plate veceru ili pice kreditnom karticom,
jel je nekulturno ako samo provuce karticu i ode, a ne izvadi neki kesh za baksish?![]()
Ostavljate li napojnice u caficima,kafanama,restoranima,hotelima,na kasama itd..i zasto
ili vas bas ... za tako nesto.. i kakva su vasa iskustva sa tim
Kad god je konobar ili konobarica opuštene prirode obavezno ostavim napojnicu, ako je drk*džija tražim da mi vrate kusur u dinar .Ostavljate li napojnice u caficima,kafanama,restoranima,hotelima,na kasama itd..i zasto
saces dobijes kusur c1 za podizanje bajatih temaKad god je konobar ili konobarica opuštene prirode obavezno ostavim napojnicu, ako je drk*džija tražim da mi vrate kusur u dinar .
ostavljam samo polovnjace.
napojnice nikad.
Konobaricu uvek pocastim drpanjem za sise ili je stipnem za dupe, ukoliko je izazovna moze da padne i trpanje.
Ostavljate li napojnice u caficima,kafanama,restoranima,hotelima,na kasama itd..i zasto