ostavljam ga

Svaki rastanak je velika tuga i za onog koji je ostavljen i za onog koji ostavlja. Ali ako je bas dotle doslo kao sto kazes onda je bolje biti sam nego u losem drustvu. Zivot je ipak samo jedan i ne treba ga trositi na ljude koji nas ne vole, bar ne onako kako je nama to potrebno.
Ako ikako moze rastanite se kao prijatelji jer posle svega jos tuznije je biti s njim neprijatelj.
Nemoj se bojati samoce koja ce zatim uslediti jer je to neminovnost kroz koju moras proci da bi mogla uci u novu vezu.
Ne daj se hrabra si ti, zelim ti svu srecu :heart:

Ma ne,nisam za tvoj post rekla da je tuzno,nego su mi ti rastanci uvek tuzni.Na njenoj prvoj temi se vidi da ona njega voli,ali ne moze da izdrzi to sto joj radi,i zato kazem da mi je tuzno.sto ga voli,a mora dalje bez njega radi sopstvenog dobra.

...Ako oklevas ne kreci- ako krenes, ne oklevaj...
ovo može da bude i životni moto. Lepo
Sa srećom!

ima internet koristi, ima, da ne bese nas mudrih forumasa, ona bi ko zna koliko jos dugo bila ponizavana i mucena.. a posle kazu da internet otudjuje ljude.. c c c ...
a i limaš na koga da baciš krivicu u noćima kada sama ležiš u krevetu, ppraznikom kada su porodice zajedno, uopšte u svim onom trenucima kada smeta singl
Ma ne,nisam za tvoj post rekla da je tuzno,nego su mi ti rastanci uvek tuzni.Na njenoj prvoj temi se vidi da ona njega voli,ali ne moze da izdrzi to sto joj radi,i zato kazem da mi je tuzno.sto ga voli,a mora dalje bez njega radi sopstvenog dobra.
i ja mrzim rastanke

"Nesvesna",da li je tvoj zivot licio na onaj film"Spavati sa neprijateljem"(Dzulija Roberts)??Da li i on onako opsesivno redja konzerve u kuhinji da se vide etikete,ili redja peskire u istoj ravni??Ako je takav tip sitnicara,onda on ima neki problem u glavi koji na ovaj nacin manifestuje,to ce ti bolje reci strucnjaci iz oblasti psihijatrije.Zato si pravilno postupila sto si resila da ga liferujes iz svog zivota,a to sto posedujes stan,znaci: ekonomski nezavisna,daje ti mogucnost da biras sa kim ces zivot da delis...I bolje je biti sam nego u losem drustvu...strasno je samo osecati usamljenost,a samoca sama po sebi moze da bude lepa...sama si gospodar svoga vremena i prostora,a ako bas hoces da te neko voli i obraduje ti se kada dodjes kuci s posla,kupi psa!Pozdrav!

A evo i primera iz mog okruzenja gde preterana pedanterija ide na zivce:cerka moga brata, koja ima 10 g. opsednuta je pranjem ruku,uvek posle svakog pranja uzima nov peskir,kvake na vratima bilo u kuci ili skoli otvara laktovima,kod kuce na wc solji stavlja toalet-papir kada sedi,ne uzima metalan novac kada joj vracaju kusur...a inace se normalno ponasa...lepo je vaspitana,ali ovakvo ponasanje njene roditelje dovodi do ludila...ja je zezam da je kao"MONK"...

A evo i primera iz mog okruzenja gde preterana pedanterija ide na zivce:cerka moga brata, koja ima 10 g. opsednuta je pranjem ruku,uvek posle svakog pranja uzima nov peskir,kvake na vratima bilo u kuci ili skoli otvara laktovima,kod kuce na wc solji stavlja toalet-papir kada sedi,ne uzima metalan novac kada joj vracaju kusur...a inace se normalno ponasa...lepo je vaspitana,ali ovakvo ponasanje njene roditelje dovodi do ludila...ja je zezam da je kao"MONK"...

Žao mi je što to moram da kažem, ali to dete pod hitno mora kod psihologa....Mnogo lakše i trajnije se sve dovede u normalu pre puberteta. Njoj je potrebna pomoć.

Ovu temu mozete odmah da zatvorite...Na osnovu moje predjasnje "kad mu smeta svaka sitnica" dobila sam puno pametnih odgovora...Ne mogu na zalost posebno svakom odgovoriti ali sam sve procitala i znam da sam pocela da duboko razmisljam...Niko ne voli raskide, ja sam mislila da cu to uraditi zbog druge zene iz neke druge vrste povredjenosti ali ja cu to uraditi jer jednostavno ne mogu vise...Ceo zivot slusam kako treba da nadjem nekog da ne budem sama, da je dosta ludovanja, i kad se na kraju prepustim shvatim da cu na kraju totalno poludeti...Imala sam nesrecu da naletim i dozivim sve ono sto sam mrzela...ne mislim da su svi oni isti ali ako ne mogu nesto onda ne mogu...ne bih zelela nijednoj zeni da na kraju mora da donese ovakvu odluku....ostavljam ga...

Ne znam sve detalje o vašem problemu ali moram da te pitam da li si probala da mu se prilagodiš i stavljaš sve na svoje mesto. Sa mnogim odgovorima na temi se slažem, ali ne slažem se sa tim da treba da gledaš prvo sebe, ili sa tim da je on krivac za vaše probleme. Ljudi ponekad imaju neke osobine koje su drugima smešne ali njima mnogo znače. Ako nađu osobu koja će ih sa tim osobinama prihvatiti onda je to prava kombinacija. Ako ne nađu onda niko nije kriv, prosto nisu jedno za drugo.

Ako ga voliš, i sve je u redu, osim papuča (samo dajem primer) koje nisu na svom mestu, pa stavi ih tamo gde on hoće, pa to i nije tako teško.

Ali ako tu postoe veći problemi, koje ne možeš iako se potrudiš, da prihvatiš, onda nemoj da se mučiš i preispituješ nego se raziđite. I nemoj od njega da tražiš da promeni svoje osobine koje su jako izražene. To je nemoguće. To niko od nas ne može. Možemo da se prilagodimo jedni drugima, i treba da se prilagođavamo, ali ne možemo potpuno da se menjamo a da ostanemo srećni, niti je fer da to od nekoga tražimo.

A onaj deo moja teritorija, njegova teritorija, to je definitivan znak da nešto stvarno nije u redu.

Želim ti da doneseš onu odluku za koju ti misliš da je prava slušajući sebe i njega

To se zove 'izneverena ocekivanja'...***! Da je to ona tvoja druga polovina itekako biste uzivali zajedno (sta god to za vas znacilo) ovako... Svaka cast. Srecno i join the club! I ja sam taj cut obavila skoro. Bolje je.

Back