A sta ako bi bi bio "zrtva" takvog "procvata", nekog buduceg koga prizeljkujes, i sta ako bi ti morao da odes na neki novi "Goli otok" i/ili umres samo zato sto si neistomisljenik, u ime te bolje buducnosti?
Ja to ne zelim nikom, a ti razmisli sta ako bas ti treba da budes ta zrtva....tada sigurna sam bi drugacije pricao o diktaturi.
Maza sta sam popila ban idiote, za koje politicke postove? Nego za licno vredjanje a svi postovi na politici su ostali i stoje jer nisam ekstremna kako poneki. Zasto lazes, osim sto me i pratis po postovima?
A za helikopter,sreca je pa tema stoji da se vidi koliko lazes, nisam rekla nista nezakonito, pa neces valjda ti da procenjujes umesto tuzilastva, ti da budes taj ko ce da sudi o tom slucaju...? ...rekla sam svoje licno misljenje jer drugo ne mogu. I da, nasla sam se tim putem i rekla sta sam zapazila, da moze za manje od pola sata da se stigne, rekla sam jednostavno, istinu, a da li je to istina bas i u u tom slucaju, ne znam i ne mogu da znam.
Ali sad kazem, ne samo da se ne stidim i nije mi cudno sto "jedina" ne mislim da Vucic nije Zevs, nego mi je 1000 puta drazi od vas koji ne izlazite na glasanje ali zato koristite poplave i sve vanredne situavcije u drzavi da oborite vlast pritom dodajuci i lazuci, jer su mi vas istinske namere jako sumnjive. Vi ste talog drustva.