OSTAVKA ČLANA GLAVNOG ODBORA SNS: Aleksandre Vučiću, Ti Zevse, umišljeni Bože...

Dobro......ljudi bi rekli za vreme druga Tita......i ja im verujem......Goli otok i ćutanje......jel misliš da danas nema političkog progona i borbe sa neistomišljenicima i da danas u demokratiji smeš da kažeš slobodno šta misliš......uvek je bilo i biće borbe za vlašću i kod nas tako i svuda u svetu ......pitanje je samo ove tvoje cene koju si pomenula......šta u kom slučaju dobija običan narod......znaš ono.....demokratija ili diktatura.....kako u kom slučaju narod živi.....to je bitno.......Dugovi......Tito naas je zadužio.....ok.....pazi sad......pri deobi jugoslovenskog duga(koji je tito zadužio) Srbija je zadužena sa oko 35...36 odsto ili 5 -5,5 milijardi dolara....zajedno sa crnom gorom......toliko nas je drug Tito zadužio.......5,5 milijardi......šta misliš koliko košta jedan Đerdap na primer kojeg je taj diktator Tito napravio......ili Perućac......kolko beše vredi telekom.....kolko puteva je od tih para napravljeno.....škola.....bolnica....... i to posle velikog rata.......srbija je danas više dužna nego cela sfrj......vidiš.....dok nas je bravar vodio sva su nam vrata bila otvorena.....i onda dođoše dobri......i ebaše nam majku.......

A sta ako bi bi bio "zrtva" takvog "procvata", nekog buduceg koga prizeljkujes, i sta ako bi ti morao da odes na neki novi "Goli otok" i/ili umres samo zato sto si neistomisljenik, u ime te bolje buducnosti?

Ja to ne zelim nikom, a ti razmisli sta ako bas ti treba da budes ta zrtva....tada sigurna sam bi drugacije pricao o diktaturi.

pa ne mogu da dam pošto su tvoje poruke obrisane kao neadekvatne za jedan forum a ti si popila ban ......ebiga osim mene izgleda da i moderatori čitaju tvoje poruke .

Oko helikoptera nema šta da se laže , postoji tema i na temi šta treba ........paralela sa padom helikoptera , zar ti ne uviđaš da jedina ovde braniš tezu da vućko nije zevs , zar stvarno misliš da sa vređanjem i sličnim rečnikom možeš da nešto uradiš .

Maza sta sam popila ban idiote, za koje politicke postove? Nego za licno vredjanje a svi postovi na politici su ostali i stoje jer nisam ekstremna kako poneki. Zasto lazes, osim sto me i pratis po postovima?

A za helikopter,sreca je pa tema stoji da se vidi koliko lazes, nisam rekla nista nezakonito, pa neces valjda ti da procenjujes umesto tuzilastva, ti da budes taj ko ce da sudi o tom slucaju...? ...rekla sam svoje licno misljenje jer drugo ne mogu. I da, nasla sam se tim putem i rekla sta sam zapazila, da moze za manje od pola sata da se stigne, rekla sam jednostavno, istinu, a da li je to istina bas i u u tom slucaju, ne znam i ne mogu da znam.

Ali sad kazem, ne samo da se ne stidim i nije mi cudno sto "jedina" ne mislim da Vucic nije Zevs, nego mi je 1000 puta drazi od vas koji ne izlazite na glasanje ali zato koristite poplave i sve vanredne situavcije u drzavi da oborite vlast pritom dodajuci i lazuci, jer su mi vas istinske namere jako sumnjive. Vi ste talog drustva.

Poslednja izmena:
A sta ako bi bi bio "zrtva" takvog "procvata", nekog buduceg koga prizeljkujes, i sta ako bi ti morao da odes na neki novi "Goli otok" i/ili umres samo zato sto si neistomisljenik, u ime te bolje buducnosti?

Ja to ne zelim nikom, a ti razmisli sta ako bas ti treba da budes ta zrtva....tada sigurna sam bi drugacije pricao o diktaturi.

Maza sta sam popila ban idiote, za koje politicke postove? Nego za licno vredjanje a svi postovi na politici su ostali i stoje jer nisam ekstremna kako poneki. Zasto lazes, osim sto me i pratis po postovima?

A za helikopter,sreca je pa tema stoji da se vidi koliko lazes, nisam rekla nista nezakonito, pa neces valjda ti da procenjujes umesto tuzilastva, ti da budes taj ko ce da sudi o tom slucaju...? ...rekla sam svoje licno misljenje jer drugo ne mogu. I da, nasla sam se tim putem i rekla sta sam zapazila, da moze za manje od pola sata da se stigne, rekla sam jednostavno, istinu, a da li je to istina bas i u u tom slucaju, ne znam i ne mogu da znam.

Ali sad kazem, ne samo da se ne stidim i nije mi cudno sto "jedina" ne mislim da Vucic nije Zevs, nego mi je 1000 puta drazi od vas koji ne izlazite na glasanje ali zato koristite poplave i sve vanredne situavcije u drzavi da oborite vlast pritom dodajuci i lazuci, jer su mi vas istinske namere jako sumnjive. Vi ste talog drustva.

Pada vlast, a i ti sa njom.

Back