Ostavite podatke o rodjenju-godina 2007

• Začetnik teme Začetnik teme Silko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Silko:
Hmm..tu sam i samo posmatram kako su ljudi navikli da nesto zurno dobiju!

Ja se nisam javljao jer su mi kolege ostavile mnogo posla nedovrsenog..A volim odmoran da radim horoskope. Imao sam i svadbu jako dobrog druga - tako da sam nazalost odlucio da malo duze odsustvujem sa sajta.

Ali vidim da je bilo i onih vernih i spremnih da cekaju i to po cenu svog vremena - ti i takvi ljudi zasluzuju nagradu!! Prvo cu da ispricam horoskop Marge Simpson..i za koji dan cu objaviti spisak zasluznih , koji ce stvarno nesto i da dobiju.

:))

Da l' da oprostim shto me po opet zaboravljash? hmhmhmhmhm....
http://forum.krstarica.com/showthread.php?p=4633085#post4633085
ma 'ajde... oproshteno ti je :))) ;)

Silko:
Hmm..tu sam i samo posmatram kako su ljudi navikli da nesto zurno dobiju!

Ja se nisam javljao jer su mi kolege ostavile mnogo posla nedovrsenog..A volim odmoran da radim horoskope. Imao sam i svadbu jako dobrog druga - tako da sam nazalost odlucio da malo duze odsustvujem sa sajta.

Ali vidim da je bilo i onih vernih i spremnih da cekaju i to po cenu svog vremena - ti i takvi ljudi zasluzuju nagradu!! Prvo cu da ispricam horoskop Marge Simpson..i za koji dan cu objaviti spisak zasluznih , koji ce stvarno nesto i da dobiju.

Ostali kao kacica ce siguran sam u to odgovore naci na drugoj strani(bilo kakve!)..Ja sam samo prost covek i nisam dovoljno dobar(brz) za njih - na svoju veliku zalost!!

Svima pozdrav i samo jedno kratko - bice horoskopa ovde i dalje!!

P.S. Hvala ti immph - ti ces normalno dobiti horoskop!!

P.P.S. Ko hoce dobru kompjutersku analizu, a ne moze da ceka - nek to i trazi ( mogu da im to dam) - ali trazim da da neke podatke o sebi. To je normalno uslov - jer ja sam Vam rodjeni voajer..
:))

Xex shto se strpljenja tiche...opushteno,mogu da chekam i dwa mesetza ako treba! :D

posesivac:
..ako postoji sansa...(posto za dva-tri dana putujem,i necu biti blizu komp.jedno cetiri meseca)da upadnem ovde preko reda..nemora detaljno ,onako..ovlas...
...ustvari...ako me ,uopste ima na listi cekanja...
...paaaaaa.....zar je TRI IPO MESECA malo da sacekam.....sad sam pokazala da sam strpljiva..(sto inace nisam..) i mislim da sam time zasluzila tu analizu... :)..

....jel' jesam ?....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back