Оставила сам дечка након 2 године везе...

Brate dragi, ne lupetaj. Ako si dokon i provociras a nisam ti se ob ratio zaobidji me.

Извини, брт.

Мислио сам да си сестра.

Мсм...погледај овај свој пост.

Ako si. Voli da ebe sa strane kad mu se digne a ova radodajka sto je sad predlaze za kumu mu je na izvolte.
Sprecila si na vreme pakao od buduceg zivota sa njim.
Srecno u drugoj vezi!

Звучао је као да га је писала дама у најгорим годинама.

sa zenom nije moguce biti prijatelj ako sa njom nisi imao sehz
Realno. Kakvo je to prijateljstvo ako neko tu nece da pipne ovog drugog. Laznjak. Samo iz interesa.

I meni je to skroz cool. Zamiali cak, koliki su to prijatelji i zrele osobe da ne dozvoljavaju da im emocije sprecavaju daljnji razvoj. Pa kad jedno udje u vezu, snpostovanjem prekidaju i pustaju drugu stranu da se gradi. Divim im se. To je jedan korak dalje ka razvoju zdrave licnosti. Sposobni da uzivaju u zajednickim momentima a nisu posesivni.

I ta kalasturica sto bi odmah da mu stavi cock cage ga ne zasluzuje. Za nju je neki mutavac da ga skljoca na foru: Dam ti pike, ne dam, a ovaj njoj hebocije.

Meni se dešavalo da u prvo vreme dok se još ne seksamo, sa nekim imam baš intenzivnu komunikaciju, oseća se nešto lepo, pričamo, kažemo jedno drugom da bi ostali prijatelji i dragi ljudi čak i posle neke eventualne veze itd... I onda se desi da uđemo u vezu. Nakon toga, kada to prekine, nema više ništa od prijateljstva... mislim ne želimo drugome nešto loše, čak bi i pomogli ako nešto treba, ali izgubi se sva čar onog prijateljskog odnosa od početka, jer i za prijateljstvo je potrebno neko uzbuđenje, da ti je neko zanimljiv i drag itd... Tako da.. ja nemam iskustvo da to funkcioniše. Za mene je muškarac ili neko na distanci, prijatelj, poznanik, saradnik, ili moj muškarac (kome se predajem i delim sa njim intimu), ne znam za neku treću varijantu.

Back