"Ostavi me na miru".

gost 287488

Aktivan član
Poruka
1.203
Da li vas proganja bivsa ili bivsi,ostavlja vam razne uvredljive poruke na sekretarici,prati vas svuda...A rekli ste joj-njemu da vas ostavi na miru i da imate novu vezu.Ali i ona(on) vas i dalje ganja,ne moze da da se pomiri da imate novu(og)Sta radiite po tom pitanju? :eek:

Da li vas proganja bivsa ili bivsi,ostavlja vam razne uvredljive poruke na sekretarici,prati vas svuda...A rekli ste joj-njemu da vas ostavi na miru i da imate novu vezu.Ali i ona(on) vas i dalje ganja,ne moze da da se pomiri da imate novu(og)Sta radiite po tom pitanju? :eek:

nisam ja kao vi imao sreću da me žene proganjaju, al mislim da bi mi bilo smešno, misim to bi mi reklo sledeće...:
dokle god me proganja, to znači da pati, pizzdi, da se jede...

ne ostavlja mi uvredljive vec ljubavne poruke. ne na sekretarici vec meil, sms itd.... imam odnos prema njemu kao prema dosadnom detetu. trpeljiv a nekad puknem. ali na neki nacin ga razumem.

Ne ganjaju me bivsi tako da ne moram nista da radim po tom pitanju..
a poruke kada posalju nisu uvredljive..naprotiv...:mrgreen:

па потруди се да будеш гадан и безобразан,биће све у реду.

Nemam takvih problema. O meni se najlepše brinu oni, što ih uopšte ne tangira šta ja (ne) radim. :mrgreen: To se tiče ljudi, koje više ne poznajem. Koji više ne postoje za mene, iako su dobro, živi, zdravi i nasmejani. I tako i treba da je. Sve drugo bi me bolelo da znam, ma koliki da sma ja bostan obrala (a jesam), samo iz razloga, jer mi je nekada bilo puno važno i stalo. To mi je bila vrlo važna lekcija i nauk u životu, jer su mi uterali takav strah u kosti, napravili takve traume, fizički me razboleli, tako da Vam kažem pravo...pravi je blagoslov sa Neba, što je ono tako "uredilo" da mi više nikad prag doma ne pređu, da me više nikada nigde ne sretnu i da za mene ne pitaju. Znam, da...I da umirem, ne bi im bilo važno. Samim tim, je meni lakše bilo, da sve prevaziđem. Znajući da sam bila neko od potpune nevažnoće i nebitnosti.

Što se tče finih, pametnih i osećajnih Ljudi...E, koliko me je Bog tamo malkice namučio, u odnosima sa ovim ljudima, me je naroCki rečeno baš pogledao. Ja u tom domenu baš imam sreće onda, ostala sam u fer i korektnim odnosima, sa takvim ljudima. Retkost je to, nabasati na ljude, da Vas njihovi roditelji, sestre i porodice, cene, pozdravljaju, pitaju šta rade. Kroz te ljubavi, smo se razvijali, svako an svoj način, dok smo se voleli. Imala sam sreću, da to zaista budu fascinantni ljudi, koji su me cenili, poštovali, i da kroz njihov odnos i odnos njihovoh porodica imam uvid, koliko sam ostavila lep trag u njihovim životima. Sada smo izuzetni prijatelji.

Back