- Poruka
- 33.100
Nemam pojma, probaj refresh.ml2:Jomini neće nešto slika da se otvori - ne vidim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemam pojma, probaj refresh.ml2:Jomini neće nešto slika da se otvori - ne vidim.
Ode da pendrecis?skarfejs:
E, TO JE TO..........VRH.........NEMA DALJE
LAKU NOC...........
ZA STA SI REKAO DA JE RUGLO!?ml2:Jomini neće nešto slika da se otvori - ne vidim.
@predator
kakvo je to ruglo
_Milanche_:a jel ima nesto realnos to bi mogli da vozite u skorijem periodu a da vam se vise svidja?
PredatorBG11:Kako laze,pa mogla si da nadjes neki sajt gde je volan tamo na istom mestu gde i u Srbiji i u Americi,ne da skines sa nekog engleskog sajta sliku.
Stvarno me izazivas da dodjem na Floridu i da te nadjem,znas ja sam dobar sa likovima iz SPO,ministra za dijasporu je iz SPO,imam sestru u Cikagu etc.da zivela je u Majamiju neko vreme pa kada te nadjem ,trpam te u gepek pa u sumu(da nastavim trpanje)jel imas dugacke nokte da me grebes po ledjima dok budes in extasy?
Meni ti jesi zalosna ali nisi za zaljenje.Koliko si pukla kao nesto me zalis,sta ti mogu a treses se od nervoze koiliko sam te odvalio i pretis meni banom a nisi moderator foruma.migud:Na slici je 650i. Sad mi te vec i zao. Na koliko hoces ban?