#OstaniKodKuće, predlozi i saveti

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jel niko mema ideju koja nije vezana za telefon, racunar ili televizor?
Crtanje, pisanje. Ja sam danas pravila lutkarsku predstavu, pa smo pravili mini diskoteku sa nekim improvizovanim disko kuglama 😂😂 obukla sam se extra, sminka sve full i djuskanje po sobi 😂 i vrhunac dana je bio fashion week, presvlacila sam cerku i onda je ona kao manekenka i evo zaspala je u haljini sa kapom nekom na glavi hahaha

Ja slagao puzle sa ćerkicom (4god) i bila je oduševljena....još ako ste u mogućnosti da napravite puzle od sopstvenih fotografija - to je pravi pogodak ;)

Ja slagao puzle sa ćerkicom (4god) i bila je oduševljena....još ako ste u mogućnosti da napravite puzle od sopstvenih fotografija - to je pravi pogodak ;)
Mi smo imali neke frozen puzle i svr su pogubili i muz joj skine igricu puzle i ona se potpuno uvezbala. E, sad bih joj kupila prave, a nemam gde. Sad kad otvore knjizare odmah cu joj kupiti jedno 5 kutija da ima 😍 da, te sa fotkom su super. Jel to u foto radnjama prave?

Mi smo imali neke frozen puzle i svr su pogubili i muz joj skine igricu puzle i ona se potpuno uvezbala. E, sad bih joj kupila prave, a nemam gde. Sad kad otvore knjizare odmah cu joj kupiti jedno 5 kutija da ima 😍 da, te sa fotkom su super. Jel to u foto radnjama prave?
Da,da....verujem da i oni to rade. Ja znam za kopirnice, one bolje opremljene..
Evo ja našao neke na kupujemprodajem.com pa se dogovorite sa prodavcem da vam dostave neke kurirske službe.
Inače, stigao mi je mejl od Vulkan i Laguna knjižara. Imaju akciju do kraja meseca, ako se ne varam, sa besplatnom isporukom. Verujem da imaju i oni neke slične zanimacije u asortimanu ;)

Moj izbor:

1. Igre na kompjuteru - imam ih toliko da mi treba 20 korona virusnih vanrednih stanja da ih sve odigram
2. Knjige - imam tone za procitati - uglavnom strucno, nista beletristika
3. Naravno, video (filmovi/serije)
4. Ko zna da svira instrument/e - eto mu zabave

To je moja lista. Uz to setnja sa porodicom/lepsom polovinom kad je dozvoljeno, da se ne povampirimo.

Back