Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Dvojica brodolomaca plutaju Tihim okeanom držeći se za neku dasku. Odjednom jedan od njih počne paničiti i poviče:
– Upomoć!!! Upomoć!!! Utopiću seeeee!!!
A drugi mu govori:
– Pssst! Nemoj da viceši, ovo je Tihi okean.
Dvojica starih prijatelja razmenjuju životna iskustva, pa jedan kaže:
– Reci mi, nakon svega što si proživio, veruješ li ti u ljubav na prvi pogled?
– Naravno da verujem. Pa zar ti stvarno misliš da bih ja oženio onu moju da sam je pogledao drugi put…
Posle dužeg vremena vratio se gastarbajter kući. Uželeo se domaće kuhinje i kaže ženi da mu napravi pasulj. Žena mu napravi, on sve pojede i krene da ispušta gasove. Kaže mu žena: "Pa Bog te ubio, usmrdeo si celu kuću, a kum će nam doći za 10 minuta." Kaže gastarbajter: "Nema problema, Nemci su napravili sprej koji daje utisak da si u borovoj šumi." Isprska sprej i stvarno cela kuća se osveži.
Dođe kum, pozdrave se oni, sednu i gastarbajter da malo testira kuma i pita ga da li nešto oseća. I kum udahne i kaže ne. Kaže mu gastarbajter: "Daj kume kako ne osećaš? Ajde malo jače udahni!" Kum ponovo i kaže da ne oseća ništa. Opet mu kaže gastarbajter da jače udahne i kum kaže: " Pa osećam kao da se neko iske.njao u borovoj šumi."
- Šta je to bilo sa tobom? Otkud ti te modrice ispod oka i izgrebano lice?
- Borio sam se za čast jedne žene.
- Pa jesi li je odbranio?
- Ne, ona ju je odbranila od mene.
izašao ja jutros da trčim u parku ,,,ma isto kao u američke filmove
_dva puta prosuo jogurt,,,tri puta umalo da se zadavim burekom
,,, okrenuo sam se na drugu stranu i produžio da spavam