Ostali vicevi

Tužila žena muža što je stalno naziva kravom. Na sudu mu je izrečena novčana kazna, a nakon izricanja kazne pita on sudiju:
- Shvatio asm da nije dozvoljeno nazivati ženu kravom, a da li je dozvoljeno kravu nazvati gospođom?
- To je dozvoljeno. – odgovori dosta mi je tebesudija, a on se okrene ženi i reče joj:
- Doviđenja, gospođo !

676dc30fc78fddb3244cef2f3f6a754d.jpg

Došlo je do saobraćajne nesreće. Crveni Ferari se zakucao u Reno Klio star 20 godina, kojim je upravljala plavuša, prava seks bomba. Plavuša predlaže da pre nego što stigne policija, vozaču Klija isplati 2.000 evra i da se stvar tako reši. Vozač, naravno, pristaje, ali iz radoznalosti pita plavušu:

– Gospođice, mogu li da vam postavim samo jedno pitanje?
– Naravno.

– Znate, radio sam 40 godina u uspešnoj državnoj firmi i sve što imam je ovaj stari auto. Vi ste tako mlada, a već imate ovaj prelepi Ferari. Ako nije tajna, možete li mi reći kako ste to uspeli da uradite?

– Naravno da mogu. Ja se bavim oralnim seksom.
– Da li se to zove pušenje?
– Ne! To se zove oralni seks. Pušenje je ono što ste radili 40 godina u toj vašoj uspešnoj državnoj firmi.

U redu u supermarketu, muškarac primećuje zgodnu plavušu kako mu maše i smeši se. Bio je iznenađen što vidi takvu lepoticu kako mu maše,
iako mu je delovala poznato odnekud, nije imao pojma odakle, pa ju je pitao:

- Izvinite, da li se poznajemo?
- Možda grešim, ali mislim da ste vi otac jednog od moje dece!

Muškarac se vraća na dogadjaj kada je bio neveran samo jednom. On se pribra i kaže:
- Bože, jeste li vi striptizeta sa moje momačke večeri, gde sam še*io na bilijarskom stolu ored celom ekipom dok me je vaša prijateljica mlatila po guzi mokrim celerom.?
- Ne, ne… - odgovorila je - Ja učim vašeg sina engleski.

Učiteljica postavlja pitanje učenicima:

– Šta je to belo i ima dve noge?
– Kokoška, učiteljice! – odgovori Marica.
– Tačno Marice, ali mogla je biti i guska! A šta je to crno i ima 4 noge?
– Pas! – ispali Luka kao iz topa.
– Tačno Luka, ali mogla je biti i mačka!

Na to će mali Ivica:
– Znate li vi učiteljice šta je suvo i tvrdo kad se stavi u usta, a mokro, mekano i smežurano kad se izvadi napolje?

Učiteljica pocrveni i opali Ivici šamarčinu, a Ivica mirno kaže:
– Tačno, ali mogla je biti i žvaka!

Back