Остаће само један: Русија или Америка

Kme kme domoljubi :guza:

Putin_with_Vladimir_Konstantinov,_Sergey_Aksyonov_  and_Alexey_Chaly_4.jpeg

ode Krim doma ...

Sto ne posalju ove jadne vojnike na zimovanje U Sotchi?

subota 7.02.2015.
Olimpijski park u Sočiju potpuno napušten (FOTO)
| Independent

Samo godinu dana nakon što su milijarde dolara uložene u izgradnju i opremanje Zimskog olimpijskog parka u Sočiju, ovaj kompleks stoji potpuno prazan.

Mnogi stadioni koji su koštali ukupno čak 51 milijardu dolara, sada su potpuno prazni i ne koristi ih niko.

Kompanije koje održavaju kompleks navodno se bore da opstanu, pošto broj turista konstantno opada.

Lokalni novinar Aleksandar Valov ističe da je Baljšoj ledena dvorana, koja je koštala ruske poreske obveznike 300 miliona dolara, zahteva dnevno održavanje koje košta 15.000 dolara.
Od ceremonije otvaranja 22. Zimske Olimpijade, turisti su dolazili, ali samo da vide “gde su otišli silni milioni”.

“Mislim da ljude na isti način zanima Muzej korupcije u bivšoj rezidenciji svrgnutog ukrajinskog predsednika Viktora Janukoviča”, rekao je Valov za Mail Online.

Zimska Olimpijada u Sočiju koja je održana između 7. i 23. februara prošle godine, navodno je najskuplja u istoriji.

.

Ispred čega da stane? Ispred animacije? :lol:

Za razliku od toga, ovo nije animacija

Kapiram da ovako nešto nije teško napraviti, a svako oružje na daljinsko navođenje može biti izuzetno opasno za onoga ko se nađe u dometu toga. Možda sam ja lud, a vas dvojica izuzetno hrabri i snalažljivi, ali bi meni stajanje ispred ove mašine bez ikakve zaštite bilo ravno smejanju cevi tenka koji me drži na nišanu...

Kapiram da ovako nešto nije teško napraviti, a svako oružje na daljinsko navođenje može biti izuzetno opasno za onoga ko se nađe u dometu toga. Možda sam ja lud, a vas dvojica izuzetno hrabri i snalažljivi, ali bi meni stajanje ispred ove mašine bez ikakve zaštite bilo ravno smejanju cevi tenka koji me drži na nišanu...

Ali šta se danas koristi od odužja na daljinsko navođenje osim dronova i krstarećih raketa?

Ovo je teško napraviti.
Nosi 200 kg i ide za tobom gdje god poželiš.

robo-2013-12-31-13-14-49.gif

Ali šta se danas koristi od odužja na daljinsko navođenje osim dronova i krstarećih raketa?

Danas možda ne, sutra ko zna, Rusija je prilično napredna u vojnoj tehnologiji, mada kapiram da ni običnom studentu elektrotehnike ne bi predstavljao problem da konstruiše oklopno vozilo na daljinsko upravljanje. Nije to neka naučna fantastika u ovo vreme...

Danas možda ne, sutra ko zna, Rusija je prilično napredna u vojnoj tehnologiji, mada kapiram da ni običnom studentu elektrotehnike ne bi predstavljao problem da konstruiše oklopno vozilo na daljinsko upravljanje. Nije to neka naučna fantastika u ovo vreme...

Pa nije uopće to problem napraviti.

Pitanje je kada ćeš ga, kako i zašto koristiti.

Back