Moljac64
Elita
- Poruka
- 16.586
kojim muskarcima iz javnog zivota muskarci sa ljisa zavide isto za zene.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
voleo bih da sam onaj somalijanac sto su ga doveli u parove.ja bih voleo da sam crnac neki ali da imam onu pravu toljagu crnacku mislim ja sam zadovoljan svojim ne kazem al me bas zanima kako ono funkcionise...kako ga stavlja u stranu jel mu ne bode kroz odecu ili ga pusti dole da landara ne nosi gace uopste...
Neka baci prvi kamen koja nijee zavidim zavidim tadicu njega su zene glasale samo zato sto je lep.
zavidim ACI PEJOVICU on je bas smeker ovako.Neka baci prvi kamen koja nije
Aco Pejović i Peđa Medenica, kako da im ne zavidišzavidim ACI PEJOVICU on je bas smeker ovako.
a ne znam nije mi pedja delovao kao neki smeker nemoj da se ljutis.Aco Pejović i Peđa Medenica, kako da im ne zavidiš
Ma taman posla da se ljutima ne znam nije mi pedja delovao kao neki smeker nemoj da se ljutis.
Mogao si odabrati pozavidjeti John Holmesu, ali ne, ti se se bas nameracio da ti kita bude crne boje.ja bih voleo da sam crnac neki ali da imam onu pravu toljagu crnacku mislim ja sam zadovoljan svojim ne kazem al me bas zanima kako ono funkcionise...kako ga stavlja u stranu jel mu ne bode kroz odecu ili ga pusti dole da landara ne nosi gace uopste...
brat pobrkala si temu poenta je posto si zensko kojoj zeni zavidis kao u ova je bolja zenska od mene volela bi da sam ona na dan a muskarci kazu neki muskarac.Samo Željku Mitroviću
Malo ljudi na planeti može da se pohvali time da je vlasnik Pink Romance i Pink sci-fi kanala
Tačnije, jedna osoba
Ž e lj k o
Pusti me na mirubrat pobrkala si temu poenta je posto si zensko kojoj zeni zavidis kao u ova je bolja zenska od mene volela bi da sam ona na dan a muskarci kazu neki muskarac.
nije lepo da me optuzujes ovako pred narodom.Pusti me na miru
Npr kad uzme pa pravi skejtbord ručno od iverice, da kao nauči ćerku pravim vrednostimaŽeljko je toliko moćan da može da se pretvara da nije moćan
neko ko nema milijardu dolara nece ni da uci cerku da pravi skejtbord od iverice kad nema vremena da joj se posveti jer mora da radi a umoran je posle.Npr kad uzme pa pravi skejtbord ručno od iverice, da kao nauči ćerku pravim vrednostima
Beži bre majmunčino, znamo da imaš milijardu dolara
Mislim, ja znam, ne znam je l vi znate?
Pa tako je, al šta se pretvara za prave vrednostineko ko nema milijardu dolara nece ni da uci cerku da pravi skejtbord od iverice kad nema vremena da joj se posveti jer mora da radi a umoran je posle.
питање је да ли је он(а) женскоbrat pobrkala si temu poenta je posto si zensko kojoj zeni zavidis kao u ova je bolja zenska od mene volela bi da sam ona na dan a muskarci kazu neki muskarac.
Da imam dolar za svaki put kad sam ovo čula za sebe, sad bih bila Željko Mitrović.питање је да ли је он(а) женско
ја сам све те доларе до сад покупио. Ја сам Жељко.Da imam dolar za svaki put kad sam ovo čula za sebe, sad bih bila Željko Mitrović.