- Poruka
- 12.382
Nismo decaMalo sam se zabrnio, al ok, niste deca.
Gori smo od dece
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nismo decaMalo sam se zabrnio, al ok, niste deca.
Paaa,sve od navedenog je idealnoKakva treba da bude osoba sa kojom biste imali samo sex?
ali ne ono jednom se vidite i nikad više, već za barem par puta, meseci, da ne kažem i godina
osobine kao osoba, ali i životna situacija.
Na primer:
pouzdana osoba
privlačna
čist, uredan, zdrav
slobodan u večernjim satima i vikendom
da već ima decu i ne želi više
![]()
Privlačna, što estetski što po pitanju pričeKakva treba da bude osoba sa kojom biste imali samo sex?
ali ne ono jednom se vidite i nikad više, već za barem par puta, meseci, da ne kažem i godina
Na primer:
pouzdana osoba
privlačna
čist, uredan, zdrav
da već ima decu i ne želi više![]()
Najjednostavnije rečeno to bi značilo da osoba ima želju/volju da preuzima seksualnu inicijativu, kao i da se predaje partneru. Neki jednostavniji primer bi bio promena pozicija za vreme seksa, tipa krene time da je lik na vrhu i onda switchuju tj. ona preuzme inicijativu i bude na vrhu, diktira tempo i sl.Sta su switchy tendencije, mrzi me da guglam.
da me seksualno privlači
ako je samo za sex, sve je kod nje pokriveno osim vagine...znas kolko me zabole za ostalo dok joj je ona pitoreksnaKakva treba da bude osoba sa kojom biste imali samo sex?
Na primer:
pouzdana osoba
privlačna
čist, uredan, zdrav
da već ima decu i ne želi više
![]()
Pa ok, no to samo za sex znači da nije neka veza u pitanju. U mom rečnikuako je samo za sex, sve je kod nje pokriveno osim vagine...znas kolko me zabole za ostalo dok joj je ona pitoreksna![]()
sa zenama nikad neme okosnice... pocne ko sala, pa se posle djeca rode sto bi rekli dukljani.Pa ok, no to samo za sex znači da nije neka veza u pitanju. U mom rečniku. Što ne znači da nema još nekih lepih sadržaja.. Nego je sex okosnica odnosa.