Osoba samo za sex

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Paula

Wignerova Prijateljica
VIP
Poruka
41.302
Kakva treba da bude osoba sa kojom biste imali samo sex?
ali ne ono jednom se vidite i nikad više, već za barem par puta, meseci, da ne kažem i godina
osobine kao osoba, ali i životna situacija.

Na primer:

pouzdana osoba
privlačna
čist, uredan, zdrav
slobodan u večernjim satima i vikendom
da već ima decu i ne želi više 🙂

images

Možda ljudi misle da hoće samo sex, a ispostavi se da hoće još?

Пре бих рекао да пристају само на секс, ако ја тако поставим ствари, а хоће више.

Е, сад, у питању су били односи где друга страна ипак није у прилици да тражи више. Нпр. слободна девојка, без посебних обавеза, без животних разочарења, нпр. нешто млађа од мене, не би пристала на такав однос. Док, нпр. ако није нека лепотица, онда пристане, па се емотивно веже.

Или, ако нисмо у истој животној ситуацији. Нпр. нешто старија од мене, има своју породицу, док ја слободан као птица на грани. У различитим смо позицијама. Водимо различите животе, пристане на такав однос, али временом почне да јој смета ако је "само секс".

Често после такав однос пређе у пријатељство, па добијем нову пријатељицу и престанемо са сексом.

Poslednja izmena:
Пре бих рекао да пристају само на секс, ако ја тако поставим ствари, а хоће више.

Е, сад, у питању су били одноги где друга страна ипак није у прилици да тражи више. Нпр. слободна девојка, без посебних обавеза, без животних разочарења, нпр. нешто млађа од мене, не би пристала на такав однос. Док, нпр. ако није нека лепотица, онда пристане, па се емотивно веже.

Или, ако нисмо у истој животној ситуацији. Нпр. нешто старија од мене, има своју породицу, док ја слободан као птица на грани. У различитим смо позицијама. Водимо различите животе, пристане на такав однос, али временом почне да јој смета ако је "само секс".

Често после такав однос пређе у пријатељство, па добијем нову пријатељицу и престанемо са сексом.
pa onda odgovori na temu :), u skladu sa tim iskustvom

ali ne ono jednom se vidite i nikad više, već za barem par puta, meseci, da ne kažem i godina

Na primer:

pouzdana osoba
privlačna
čist, uredan, zdrav

images
taj koji ti traje duze, ocigledno nije samo za seks. To je vec drugo.
I nece da moze jer ako ima takve pozitivne epitete ko sto nabrajas, brzo ce ga druge uvate kaka god da si, jer muskarci vole promene.
Daklem, ne zanosi se..............ako icemu vredi , trajace ti nekolko puta i on ode dalje. Zato se potrudi da on dobije i nesto vise od seksa......a to je vec sasvim druga tema.

Na primer:

pouzdana osoba
privlačna
čist, uredan, zdrav

images
Pre svega normalna,privlacna i pozdana osoba

Back