Osnovan Srpski četnički pokret RS-a

Шта ће бити са потурченим у Србији ако ви кренете на србе у БиХ то се ниси питао. Ви мрзите и Иво Андрића зато што је добио нобелову награду за књигу у којој је описао прави назив за домаће муслимане, потурице.

Ne znam o čemu pričaš, bojim se da ti se i pored terapije stanje pogoršava. :sad2:

Ni jedan od forumaša na ovoj temi ne zna šta su četnici. Oni pravi, izvorni četnici iz WW1 i WW2.
Iako se Draža Mihajlović nikada nije zalagao za veliku Srbiju (zalagao se isključivo za integralno jugoslovenstvo (bez nacija i republika)), mnogi velikosrbi (Arkan, Šešelj i ostali nesrećni ološ) se danas poistovećuju sa četnicima i guraju Draži Mihajloviću u usta ono što on nikad nije govorio.

Četnici zapravo i nisu postojali pod tim imenom, već ih je narod tako prozvao, a oni su sebe nazivali JKV u otadžbini ili jednostavno Draževci.

U četnicima je bilo Hrvata, Slovenaca, muslimana i Makedonaca.

E sad, danas četništvo znači nešto sasvim drugo: zalagati se za veliku Srbiju, negirati Hrvatsku naciju, mrzeti muslimane, mrzeti katolike, mrzeti ateiste, itd...

Još jedan paradoks, Šešelj sebe naziva četničkim vojvodom, iako je izjavio da se samo budala može zalagati za monarhiju. A suština dražinih četnika je bila monarhistička demokratska ideologija.

Svaka cast....odlicno sroceno....da doamo malo reputacije :ok:

Шта ће бити са потурченим у Србији ако ви кренете на србе у БиХ то се ниси питао. Ви мрзите и Иво Андрића зато што је добио нобелову награду за књигу у којој је описао прави назив за домаће муслимане, потурице.

Opet jos jedna od lazi ili namjerno zapostavljanje istine dakle po tebi ispade da su svi Srbi cetnici sto nije tacno i nemoj da *****s,ako nesto pises onda to pisi u svoje ime ima Srba koji osjecaju Bosnu i Hercegovinu svojom domovinom a neke tamo cetnicke(ovdje se misli na ove novokomponovane cetnike) tvorevine.

Pardon,danasnji cetnici itekako imaju negativne veze sa Bosnom i Hercegovinom kao i ovi drugi bradati...e pa nece to vise nijedan Bosanac I Hercegovac trpjeti i nemoj da mi solis pamet

Да ли сте из тог разлога укинули и Деда Мраза?

mik.jpg

http://www.vesti.rs/Vesti/HIDZRET-DEDO-PROTERAO-DEDA-MRAZA.html

"HIDŽRET DEDO" PROTERAO DEDA MRAZA!
29.Dec.2008, Izvor: Press Online
HIDŽRET DEDO PROTERAO DEDA MRAZA!

Muslimani u Federaciji proslavili „novu 1430. godinu", a deci poklone delio „Hidžret dedo", koji je naprasno zamenio ukinutog Deda Mraza

Sumanuti pokušaj Bošnjaka da se pošto-poto razlikuju od ostalih naroda u BiH kulminirao je skandaloznom dodelom paketića u Hercegovačko-neretvanskom i Srednjebosanskom kantonu, gde je decu uoči prekjučerašnjeg dočeka „nove 1430. hidžretske godine" uveseljavao „Hidžret dedo"!

Вероватно је и Деда Мраз "Србоћетник"...:mrgreen:

Čuj Susjed, sve i da tebi verujem, kako pobogu da verujem indexu hr.....Koji su to srpski mediji objavili ovu vest?
Zašto si tako neprincipijelan? Kad se objavi neki podatak pozivajući se na srpske izvore budeš naglašeno sumnjičav, ali kada nešto objave hrvatski mediji to je apsolutna istina?
Jedino što si rekao istinito(na nekoj drugoj temi) i sa čime se slažem jeste da je Republika Srpska u proteklih sedamnaest godina između ostalog izgubila i svoju vojsku...kud ćeš crnje i strašnije. Osnivanje ovakvih pokreta u pokušaju je jadno i žalosno i može da ima opravdanje jedino ako bude registrovano kao folklorno društvo.
Republici Srpskoj, ako želi da postane ozbiljna država, pored zgradurine vlade u BL i skupštine koja je povazdan posvađana treba vojska, oružje i jasno utvrđene granice(sa graničnim prelazima prema ostatku Bosne). Ovako, državnost im je manja od tamo neke majušne Andore....
Ajd sad pucaj Fazlija, a i ostali....

Republici srpskoj ne treba vojska, ja sam za ukidanje i vojske bih, jer nikakve koristi od nje nema, stvarno ne znam od koga bi nas ta vojska mogla braniti. drugo mi moramo raditi na jacanju institucija RS, vracanju oduzetih nadleznosti....trebamo jacati RS, a slabiti zajednicke organe bih, to jeste dug put, ali i najsigurniji, i sigurno ce jednoom dovesti di nezavisnosti RS bez potrebe rata (bar se nadam). Sto se tice ovoga pokreta nisam protivan, ali mislim da ce na kraju od njega biti vise stete nego koristi, jer mi srbi nikad necemo znati (ko hrvati) potajno da se do kraja organizujemo.....mi smo nazalost najcesce jaki na rijecima, a djela si nam slaba

istina , to bi u danasnje vreme bilo podjednako smesno i uveseljavajuce kao Tudjmanov tijelesni zdrug :mrgreen: jos da svi puste brade i stave krznene subare i di ces vece miline , ni oni pijani kozaci im ne bi bili ravni :mrgreen:

trebao bi malo da prostudiras istoriju cetnickog pokreta i video bi da je to najtradicionalnija i najstarija srpska borbena jedinica preteca modernih jedinica za specijalne i diverzantske operacije...

recimo procitaj nesto o ulozi cetnika u prvom svetskom ratu u okupiranoj Srbiji od 1916-1918

Opet jos jedna od lazi ili namjerno zapostavljanje istine dakle po tebi ispade da su svi Srbi cetnici sto nije tacno i nemoj da *****s,ako nesto pises onda to pisi u svoje ime ima Srba koji osjecaju Bosnu i Hercegovinu svojom domovinom a neke tamo cetnicke(ovdje se misli na ove novokomponovane cetnike) tvorevine.

Ne brini se, nema Srba koji osjecaju bih kao svoju otadzbinu, nasa otadzbina je REPUBLIKA SRPSKA, a nasa matica je SRBIJA, a ti fino ostani u onom nakaradnom gradu Teheranu, pardon sarajevu, niko te iz njega ne goni, p.s vidim i da ste trotoare obojili zelenom bojom.....toliko o MULTIETNICNOSTI I SUZIVOTU:evil::evil:

Back