Inace , meni je zanimljivo kako niko ne postavi pitanje zasto Azijati trenutno izgledaju pametniji od bilo kog naroda Evrope..?
Naravno svi misle da su pametniji od Azijata..
Zato sto su Azijati dugo vremena bili siromasni i sad nisu bas dostigli neki stepen razvoja..
Ali trenutno neguju pametniju selekciju i ponasanje nego Evropljani...
Sa svom bedom koju imaju...
Sa druge strane, Evropa i Srbija pogotovu vec neko vreme neguje tradiciju da najpametiji moraju da prihvate nacin ponasanja glupih ili najglupljih...
To je zanimljivo , znaci onaj sa IQ 160 ali stvarnih , ne ovih internet i izmisljenih , cesto cujem u radio emisiji nekog koji kaze da ima 160 , sine, ja kad udjem u prostoriju , ljudi znaju da sam usao...posle 2 min...
160 IQ ne primecuju ovi sa manjom IQ od 130 , ali oni koji imaju 130IQ ali stvarnih 130, sto bi rekli u mojoj skoli , gimnaziji je bilo preko 130 4 osobe u svim godinama...A preko 125 IQ je bilo 40 osoba...eto za 5 IQ koliko vise osoba je bilo..
Da se ne lazemo meni su ugodni bili i ovi sa 125 IQ , i smatram ih vrlo pametnim osobama...bas pametnim...cak i one od 115 IQ , takodje smatram vrlo pametnim , samo sto ponekad daju svojoj emociji vise da radi i unerede se...to se vidi u zivotu...ali ih smatram jako ugodnim i pametnim..
Eto to je slucaj kad u jednoj skoli bude sprovedena akcija merenja IQ nad svih 20tak ili 30 tak odelenja koliko je bilo..
Ali danas u razgovoru meni dodju durgari i kazu imaju 150, a ja znam da nemaju ni 110 ama ni 100 IQ ali stvarno mi pokazu na netu dobili 155 ...
Narocito je to u trendu da se preko neta mere ove sponzoruse i starlete...tatine cerkice...ustvari mamine cerkice vise...da da, vise mamine cerkice dok tatine uzivaju u svojim zahtevima bez postavljanja pitanja gde sam tu ja....a i cini mi se da su logicnije tatine cerkice...logicnije..naglasavam ne pametnije..