Osmijeh...

:"Pa ko se to meni tako je.b'o sinoc"

hahaha, ovo je super ..

Sta najvise izmami Vas osmijeh kada je u pitanju Sex...al onaj istinski pravi od srce....

Novalsta vec rece - orgazam. Pa onda, recimo, prisecanje sta je ko radio i govorio tokom sexa .. jedan je imao obicaj da procedi kroz zube, dok svrsava i onako ga zabija .. evo ti, na ti - sto mi je bilo mnogo smesno kad se setim kasnije :)

Jedan drugi me zasmejavao kad kaze - stizzzeeemmmm (dok svrsava) .. na to sam se smejala momentalno, osim ako i sama nisam bila u fazi 'stizanja'.

Zatim, smejala sam se i kad sam se kresala sa jednim drugarom, ono, kao da se ispomognemo dok ne nadjemo nesto napaljivije .. to sam tad uradila i nikad vishe .. nema sexa sa drugovima .. kad je poceo da me dira kao zid da me dodirivao .. a zao mi da (od)bacim kitu i teram dalje .. otaljali smo nekako, ali se u zivotu nisam toliko smejala uz sex.

I konachno, smejem se sa nekim ko voli da se sali na rachun svoje 'omanje' kite .. pa mi posle seksa kaze kako mu je krivo shto nema vecu kitu i onda se ja zasmejem .. a i on sa mnom.

Back