Osmeh na lice II

242469091_1541949322805849_2889728939978486056_n.jpg

Uhvatio po zlatnu ribicu. Zamoli ga ribica da je pusti. Ispunice mu dve želje.
Pop pristane.
Prva želja mu je bila da više ne bude sveštenik. Ribica mu uzme Bibliju iz ruku, baci je i kaže: "Sad više nisi sveštenik".
Druga želja: " Hoću da imam puno para, da ništa ne radim, samo da uživam".
Ribica uzme nazad Bibliju, vrati mu je i reče: " Daj, koga ti zajebavaš".

Ово стварно нема смисла, па нико се не смије објавама Јакојинисам, а он се толико труди да нађе те смијешне атеистичке слике гдје је хумор спао у транспорту, па зар мора да чека неког из атеистичке елите да му удијеле смијешка, стидите се, одсад да има по објави бар два смијешка, а ви се договорите како ћете, извлачите сламке или тако нешто, не занима ме, хоћу да видим емпатију :rtfm:.

Ово стварно нема смисла, па нико се не смије објавама Јакојинисам, а он се толико труди да нађе те смијешне атеистичке слике гдје је хумор спао у транспорту, па зар мора да чека неког из атеистичке елите да му удијеле смијешка, стидите се, одсад да има по објави бар два смијешка, а ви се договорите како ћете, извлачите сламке или тако нешто, не занима ме, хоћу да видим емпатију :rtfm:.
pa kad stavlja neke minijaturne sličice...moram lupom da ih gledam (stvarno to radim)... i onda se razočaram što meni nisu smešne sem ponekad

Back