Osmeh na lice II

E61kcO_XEAAh0ZH

Čuveni novinar Si-En-Ena Volf Blicer imao je gaf dok je intervjuisao jednu od preživelih posle stravičnog naleta tornada na gradić Mor u Oklahomi. Blicer je ženu pitao da li je zahvalna Gospodu što je živa, na šta je ona uz osmeh odgovorila: "Ja sam ateista".
Rebeka Vitsman je uspela da sa svojom 19-mesečnom bebom pobegne iz kuće nekoliko trenutaka pre nego što ju je u paramparčad razneo tornado, a u intervjuu za Si-En-En opisala je detalje spasavanja. Novinar Volf Blicer pohvalio je razboritost hrabre majke, ali je zasluge pripisao i višoj sili.
- Morate bili zahvalni Gospodu, zar ne? Da li zahvaljujete Gospodu na odluci donetoj u deliću sekunde? - pitao je Blicer.
Vitsman je na trenutak oklevala da odgovori, a onda se nasmešila.
- Ja... Ja sam zapravo ateista - rekla je Vitsman i nasmejala se zbog neprijatne situacije.
- Jeste? Dobro. Ali, doneli ste pravu odluku - izvukao se Blicer.
- Preživeli smo, a ja ne krivim nikog ako se zahvaljuje Bogu - rekla je Rebeka Vitsman.

Osmeh je veoma vazan, onaj ko ti je suvisr ozbiljan taj ti nece nikad da razume
Smeh je onaj koji te pokrece, upravo sam se setio da bih ovo triba upisati i knjigu al kvde cu ovde da napisem.
Smeh je radost na kisi, na kisi je veoma vazno nauciti da pleses kako ona pljusti, jer ces kroz uskoro kao i svi probuditi se i umreti 50-100 godina
Jer ako bi bio besmrtan to bi znacilo u picku materrrinu...😅

Back