Osmeh dana

941415_10151493812233282_1383663682_n.jpg

Jutro. Žena počinje da sprema doručak.
Muž pijucka kafu i počne da urliče:
- Nee! NEE! Razbij jaja! Sad posoli! POSOOOOLII! S A D! Skini tiganj! OVDE ga stavi! PAZI!
Žena ga začuđeno gleda i konačno upita:
- Jel ti stvarno misliš da ne umem da ispečem jaja?
Muž se zavali u fotelju i odgovori:
- A jel ti misliš da ja ne umem da vozim?

Ispovesti
"Ništa mi milije nije nego kad sa djedom koji sada ima 83 godine odem u pekaru i on traži 'Dva kurosana'. "

:rotf:
ja tako volim starije ljude koji se uklaju na svoj nacin u aktuelnu teminologiju

1. Jedna ljudska ćelija sadrži oko 75 MB genetskih informacija unutar DNK

2. Jedan spermatozoid sadrzi polovinu genetskih informacija, tj. 37,5 MB

3. U jednom mililitru sperme nalazi se oko 100 miliona spermatozoida

4. Prosečna ejakulacija muškarca traje 5 sekundi i sadrži oko 2,25 ml sperme

5. Iz gore navedenog sledi da propusna sposobnost muškog polnog organa iznosi:

(37.500.000 bajtova/spermatozoid x 100.000.000 spermatozoid/ml x 2,25 ml)/5 sekunda = 1.687.500.000.000000 bajtova/sekunda = 1.687 TB/sekunda

Dobijamo, znači, da ženska jajna ćelija izdržava DOS napad od više od 1.500 TB u sekundi i pritom propušta samo jedan odabrani paket informacija.
Time zaključujemo da je jajna ćelija ubedljivo najbolji hardverski Firewall koji postoji na Zemlji !

Problem je što taj jedan paket informacija, koji taj Firewall propusti, blokira sistem na 9 meseci !

Znam da važe za užasne stvorove, ali iz mog iskustva mnogo su gori pinčevi i histerični maltezeri/pekinezeri nego stafordi ili pit bulovi.
Hrabri, izdržljivi, odani.
Problem su idioti od vlasnika a ne ovi psi.
Mogu biti prave male kuce, da ne kažemo mace, jer mace su zle i imaju svoju ćud i nekad hoće i da ogrebu, zloće, a magični ši-cu će da se upiški od sreće samo ako ga pogledaš.
E takvi i oni mogu biti, samo sa pravim vlasnikom :zaljubljena:

Back