Osmeh dana

Jutros, rano, u 6:20, kad sam krenula na posao, prolazila sam pored Saborne crkve, kad u jednom momentu, muškarac, brzinom svetlosti utrčava u park, skida gaće i čuči, a bulja seva kroz ogoljeno žbunje. :lol:
Jadničak, nadam se da nije zakasnio...

Došao novi general na dužnost u tvrđavu Legije stranaca u pustinji.
Krenuo već prvi dan u obilazak tvrđave i dok je obilazio ugleda mazgu svezanu za stup.

Upita najbližeg stražara čemu služi ta mazga.
- Gospodine generale, mazga je za zabavu vojnika! Znate kako je, dugo smo tu bez žena, pa...
...

- Pa onda joj sredite malo to mjesto, napravite joj nadstrešnicu i slično! - naredi general i ode dalje.
Nakon mjesec dana u pustinji ni general nije mogao više izdržati, pa što će
- kud' će, odluči se i on malo zabaviti s mazgom.
Naredi stražaru da je drži, a on obavi posao.

Dok se oblačio, olakšan zadovoljan, upita stražara:
- Reci mi junače, rade li obični vojnici to ovako kao mi generali?
- Pa ima razlike, gospodine generale..
Obični vojnici uglavnom zajašu mazgu i odjašu do obližnjeg naselja u kojem je javna kuća!

POUKA:

I kad misliš da sve znaš, iako si šef, pitaj i traži pojašnjenje

jer tvoja logika ne mora biti uvijek ispravna!

Dosla silna poplava i Mujinu kucu voda prekrila do krova. Dolazi Haso camcem: - Ajde silazi Mujo! - Necu! Ja sam vjernik i mene ce Alah spasiti! Voda prekri krov, a Mujo na samom vrhu. Opet dodje Haso: - Mujo, bolan, ajde, zadnji je cas! - Necu! Ja sam vjernik i mene ce Alah spasiti! Voda sve prekri, jedino Mujo na vrhu dimnjaka, a Haso opet: - Mujo, beno, spasavaj se! - Necu! Ja sam vjernik i mene ce Alah spasiti! Preko noci voda se jos digne i odnese i kucu i Muju. Mujo na nebu i zali se: - Ja cijeli zivot klanjo", vjernik, a ti me utopi! Gleda Alah knjige i nadje Muju: - Ma sto se bunis! Pa TRI puta sam slao camac po tebe!

Vec gore napisah za tatu, taj covek ne voli lekare niti ide, osim kad mora ali bas mora, jer ako je isao pet puta otkad ga ja znam, svih pet puta je "poginuo"...

Bronhitis jak, nekoliko dana u bolnici i ustanove da ima blago povisen secer, iz kog razloga odmah roknuse na insulin (8,2) ne znam, treci dan kod kuce pali oba i secer i tata.
---------------------
Pitao ga lekar: Je li vam neko u familiji dijabeticar (valjda da vidi i genetiku)

- Tasta:evil:

Dobro, smeje se lekar, znamo mi koji smo zetovi, ipak...:lol:

-Onda pripazite od cega tasta boluje, nece ona svom, nego zetu:zcepanje:

Poslednja izmena:
2vxiu7t.jpg

Prvi osmeh dana mi je preporuka za danas - nasla sam u frizideru 3 limuna, iscedila i dobila litar i po limunade
a drugo istinita prica:

posto kolege iz proizvodnje rade u tri smene, druga smena se zavrsava u 10
jedan gresnik od nasih krenuo u 10 kolima s posla i pokupio jednu devojku uz put na Obrenovackom, ko veli aj da povezem siroticu
Kad ti ona samo kaze: izvini druze, ali ja radim
A on jadnik kaze: Pa i ja radim, vidis da idem iz trece smene
Kad je ona njemu objasnila sta opna 'radi' veseli je morao da je vrati nazad

Da li je tuzno ili smesno ne znam, ali je istinito

Back