Osmeh dana

551873_497441966934297_1122068017_n.jpg

Mindjusica ima novi glagol-fufisati.
Fufisati znaci postati fufa sa 11 godina.

Citiram:
"Treba poceti sa fufisanjem od malena.Sa 11 godina.Ko nije poceo sa 11 godina ne treba ni da pocinje sad..." :roll: :zcepanje:

jutros ja u 88-ci i kod Ruske narod izlazi na srednja vrata a jedan veseli avlijaner sa yadovoljstvom uskoci u bus
on je lepo prosetao autobusom i sve je lepo pronjuskao sviam se umiljavao, a ja htedoh da kazem - jesi kucao busplus kolega :lol: al nisam, mnogo bre turobni neki bili ovi saputnici, pa mi glupo da ispadnem budala :lol:
al bas bilo smesno
i da zavrsim - novi putnik je siso na Sajmu, elegantno, valjda ga mrzelo da pesaci jednu stanicu :lol:

jutros ja u 88-ci i kod Ruske narod izlazi na srednja vrata a jedan veseli avlijaner sa yadovoljstvom uskoci u bus
on je lepo prosetao autobusom i sve je lepo pronjuskao sviam se umiljavao, a ja htedoh da kazem - jesi kucao busplus kolega :lol: al nisam, mnogo bre turobni neki bili ovi saputnici, pa mi glupo da ispadnem budala :lol:
al bas bilo smesno
i da zavrsim - novi putnik je siso na Sajmu, elegantno, valjda ga mrzelo da pesaci jednu stanicu :lol:

http://www.nadlanu.com/pocetna/zaba...oskovske-lutalice-FOTOVIDEO.a-126786.305.html
divan clanak

pas-u-metrou-1_1325246004_420x0.jpg

pas-u-metrou.jpg

Bezeci od razjarenog muza Mujo skace kroz prozor zaboravljajuci da je na 10-om spratu.
Padajuci tako govori sam sebi
-E moj Mujo sto ti je bolan ovo trebalo...
-Imo dobar poso...
-Zena ,djeca familija...
-A mogo sam fino zivit
-Sve sam s**bo...
Kad...... pade Mujo na kamiom pun sena. Ustaje, otresa seno sa sebe.
-E hebote al ja se*em kad se prepadnem!!

Back