Osmeh dana

danas oko 1
vozim dete u skolu
i ucini mi se da je jedna g-dja nalik na devojcicu upravo nas krasuljak
pa onako kroz prozor diskretno i dmaski na zgrazavanje sina deknema
Rado
nista
Rado
nista
Krasuljak...
okrenusle se 5 osim nje

ili to uopste nije ni bila ona

Zbog ovaj reč neću si oprostim što nisam bila ja :cmok:

A možda i jesam, ako sam nosila najmanje 4 kese :zcepanje:

Што ја волим клопу у Ниш.
Деца, кучићи, исто је то. А и Тома побегне под кревет када грми. Тома је мачор. Црно-бели, недостаје ми његова драга и мекана стомачина лол..

399676_461626767205385_634147753_n.jpg

Ово ме насмеје буквално сваки дан.
Ради се о делу улице који води од Булевара Зорана Ђинђића до Хитне помоћи у Нишу и који је у току последње реконструкције добио и стазу за слепе и слабовиде особе. Једини проблем је што на тој стази постоје препреке.
Но, ваљда је срећа што већ иду према хитној помоћи па кад се запуцају у саобраћајни знак или бандеру могу одмах да сврате код лекара.

Prilozi

• 02092012(003).jpg
    02092012(003).jpg
    34,9 KB · Pregleda: 15
  • 02092012.jpg
    02092012.jpg
    28,2 KB · Pregleda: 14
Ово ме насмеје буквално сваки дан.
Ради се о делу улице који води од Булевара Зорана Ђинђића до Хитне помоћи у Нишу и који је у току последње реконструкције добио и стазу за слепе и слабовиде особе. Једини проблем је што на тој стази постоје препреке.
Но, ваљда је срећа што већ иду према хитној помоћи па кад се запуцају у саобраћајни знак или бандеру могу одмах да сврате код лекара.

Strašno ...

Uđe žena u apoteku i kaže apotekaru da želi kupiti arsen.
- Šta će vam arsen, pita apotekar.
- Želim ubiti svog muža jer me vara s drugom ženom, odgovara ona.
- Ali gospođo, ne mogu vam prodati arsen da bi ubili muža, čak i ako vas vara s drugom ženom, odgovara apotekar.
Žena iz džepa na to izvadi fotografiju, a na fotografiji njen muž prilikom snošaja s apotekarovom ženom.
- O, oprostite gospođo. Nisam znao da imate recept.

Волим овај виц.
Сваки пут ме насмеје... :)

sad mi zvoni interfon,mladjeg sina zove drugarica da idu zajedno u skolu
ja kazem on je posao jos pre pola sata,kaze ona nemoguce,rekao mi je da dodjem po njega
i odlazi ona a ja cujem kako tiho kaze,upamtice on ovo:sad2:

Back