Osmeh dana

Ja sam danas bila srećna, jer sam posle posla išla sama da šetam mog kučka... a on je bio jako jako dobar... najbolji pas... i izmazili smo se, i izigrali... i niko mi se ne obraduje kao on...
Kad dolazim sa posla, on skače kao kengur od sreće...
I čudno me gleda, njegovim tužnim okicama kad mu ja pričam i jadam se... gleda me pravo u oči i mrda glavu malo desno malo levo...

:heart::pas::mazipsa::heart:

Mafijasev sin pise pismo Bogu:
"Dragi Boze, celu sam godinu bio dobar decko i hteo bih... "
Zgadi mu se takav pocetak i baci pismo u smece. Uzme novi papir i napise:
"Dragi Boze, nisam zgresio, slusao sam roditelje i hteo bih ..."
I opet mu se smuci od takvog sadrzaja te ponovno baci pismo u smece.
Odjednom, ode u sobu svojih roditelja i uzme gipsani kipic device Marije.
Stavi kipic u kutiju za cipele i sve zajedno sakrije u svoj ormar. Uzme novi papir i pocne pisati:
"Boze, ako opet zelis videti svoju majku..."

moje ce komsije pomisliti da sam odlepila.nocas me probudi prelep zenski glas ispod prozora(ja sam na petom spratu).peva neku ariju iz opere,sokantno.mislim ulica,noc,a neka stoji pod zgradom i peva klasicnu muziku.trajalo je to dvadesetak sekundi i dok sam ja izasla na terasu prestalo.pogledam dole,nema nikog,pomislila sam da je neka zapevala sa svog prozora i ja viknem bravo i zatapsem.nije da nisam sama sebi izgledala glupo.vratim se u sobu,moj muz sedi i onako bunovan kaze,zasto tapses na terasi i izgleda da se u dvevnoj sobi opet upalio alarm na radiju.i tek onda ukapiram odakle dolazi muzika.bilo je MUUUUUUUU

Nije se desilo danas, ali sam se malopre setila i smejala se sama kao luda :lol:
Pre 2-3 godine dosla drugarica kod mene, i bas tada naisao i svekar. On je sedeo pored mene, a ona preko puta nas... I tako mi pricamo, a svekar mi je inace jako ozbiljan gospodin... Njoj zazvoni telefon, ona se javila, prica sa nekim, moj svekar je slucajno pogleda kad mu ona nehotice namignula i poslala socan poljubac... :zper: :lol: :lol: :lol:
Ne mogu vam opisati kako je neugodna situacija bila...
Ona - :rumenko:
On - :eek:
Ja - :zcepanje:

... prica nam kuma kako je njen sin (8 razred) ispitivao novu mladu profesoricu:
- imate li momka = ne
- imate li verenika = ne
- imete li muza = ne
- jeste lezbejka

...ja se setila kako je nama razredna opisivala novu profesoricu nemackog pa izmedju ostalog kaze " mlada i neiskusna" a mi svi u glas "takva nam treba" :D

ovo nije bilo danas ali sam se setila posto sam jutros opet dala pare za siromasnu decu
petkom laura ima u skoli "pain partage" skola obezbedjuje uzinu a deca daju po paricu i tako se skuplja novac za ne znam koju siromasnu zemlju,neka kao humanitarna akcija
laura "mama daj mi novcic za pain partage"
ja "znas laura to stvarno nije u redu,kad se francuzima nije dopadao srpski predsednik oni su poslali avione na srbiju i tvoja mama se krila po podrumima jer su nas francuzi i nemci i talijani i ostali bombardovali,a sad ta ista francuska trazi od tvoje mame koju je bombardovala novcic za neku siromasnu zemlju.zasto ne skupljaju pare za srbiju?nama nisu ni humanitarnu pomoc poslali,a u srbiji isto ima siromasnih"
laura sve to slusa postavi po neko pitanje i dam joj ja paricu
posle pricam muzu on kaze "nisi normalna ucis dete politici"
popodne dolazi ona iz skole i kaze
"mama isl sam danas u sekretarijat i trazila da vidim direktoricu"
"zasto,sta je bilo"
"htela sam da je pitam kad ce da skupljaju pare za srbiju"
:eek:
"iii sta ti je rekla"
"sekretarica mi je rekla da direktorica ne moze sad da me primi,ali da ce svakako neke godine skupljati i za srbiju"
znaci prvo sam se smejala ko luda a onda sam stvarno bila ponosna na nju!!!
kazem joj "pa sto si to uradila"
"da bi ti bila zadovoljna"
:heart::heart::heart:

juce sam bila sa drugaricom kod krojacice. parkirale smo se i krenule ka kuci kad dva tipa koja sam primetila da idu pesaka pocnu da nam zvizde.lepo vreme,ja se utegla u farmerice,digla se na stikle,pa sve pocela da zanosim sto tipovi zvizde.tek ce jedan gospodjo,pa ostavili ste upaljena svetla na kolima,jel ne cujete da vicemo.a ja onako razocarano,pa mislila sam da zvizdite jel smo zgodne,a on kaze,ma ne zbog svetla.
a drugarica u zemlju da propadne...

Прекјуче сам била водитељка свечаног програма на отварању неке изложбе. После отварања прилазе ми две старије госпође да ми честитају и да кажу како је лепо било. Једна ме познаје - друга не. Ова друга каже:''Дивно си то водила. А из које си ти школе?''
Ја одговарам у којој школи радим, претпостављајући да она зна да сам просветни радник. Она се веома зачуди кад зачу назив основне школе и гледа ме шокирано...:eek: Ја не капирам шта је проблем све док се друга бакица не досети:''Па није она ученица, она РАДИ у школи!!!''
И тек онда сконтам да је друга бакица мислила да сам ја нека средњошколка!!!! :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Баки очито треба мноооого већа диоптрија....:mrgreen::lol:

Danas sam provela divan dan sa dragim, i vracam se kuci, kad idu dvojica likova iza mene i prichaju o tiketima i o kladionici... ja sam automatski pomislila na "Kad porastem bicu Kengur" i odvalim se smijati.
Ne bi to bilo grozno da nisam hodala sama posred ulice i da me ljudi nisu gledali kao ludjakinju.
Shta cu, taj film me UVIJEK nasmije. :lol: :lol :lol:

Danas me je nasmejao tata :heart:

Bavi se paraglajdingom, i pri jednom sletanju je povredio nogu. Tacnije, slomio, u skocnom zglobu.
Prvi dan posla, nakon povrede, tata ide sa stapom, a pacijenti (lekar je) komentarisu:
I: Vidi doktora, sta li mu se desilo?
II: Da se nije slogirao?
III: Ako, ako, nek' i oni vide kako boli!
Prvi prilazi tati i pita : Doktore, sto to idete sa stapom?
Tata: Ne mogu da ti kazem..
I: Sto doktore?
Tata: Ako ti kazem, naljutices se...
I: Necu doktore, samo recite!
Tata (mrtav ozbiljan): Medju stoku se bez stapa ne silazi!
I: E ko me jeba da pitam.. :D
:lol: :lol: :lol:

Back