Osmeh dana

15842-04c41b17550aeaae4c221805f3f15d36.gif

Ljubitelji mačaka znaju zašto

i ne samo macaka:D
vaistinu

- - - - - - - - - -

besmrtni vic

Dolazi Crnogorac u bircuz negde u Vojvodini, opasao tri jatagana i seda za susedni sto gde su sedela dvojica Lala.
Kaže jedan Lala drugom:
- Ta vidi onog Crnogorca, kaki su mu ono nožovi za pojasom?
- Ta otkud znam. Ako te baš tolko zanima idi pa ga pitaj - odgovara drugi Lala.
- Pa baš me zdravo zanima čim se bavi kad mu trebadu onolike brice???

Radoznao, Lala ode i pita Crnogorca:
- Je li Ti, drug Crnogorac, kaki su ti to nožovi?
- Čuj nožovi, jadan ne bio, viđe li ti da su ovo jatagani? Ovi prvi, š njim je moj đed posjeka trista glava.
- Ovi drugi, š njim je moj otac posjeka dvesta glava, a ovi treći, š njim sam ja posjeka sto glava.

Vraća se Lala za svoj sto i kaže drugom Lali:

- Kolko sam ja razum'o, radi nešto s kupusom...

Navijem ja sinoć alarm na 6:50, da ujutro stignem u Ideju pred otvaranje, kako bih kupila Blic sa Koštanom na poklon. Ustanem, spremim se, krenem, kad u ulazu vidim da je tek 6h. Meni zvonio prvi alarm u 5:40, koji me inače budi za posao. :zcepanje:
Šta sam mogla, nego da se vratim u krevet i sačekam sledeći. Ko izmisli telefon sa šest alarma...:dash:

ŠTA KAŽU POSLE SEKSA:
OVAN: Hoćemo još jednom?
BIK: Gladan sam, da naručimo picu?
BLIZANCI: Gde je daljinski?
RAK: Kada ćemo se venčati?
LAV: Zar nisam fantastičan?
DEVICA: Treba da operem
posteljinu.
VAGA: Bilo mi je super ako je i tebi
bilo super.
ŠKORPIJA: Treba da te odvežem, je l'
da?
STRELAC: Nemoj me zvati, zvaću ja
tebe.
Ozbiljno.
JARAC: Imaš vizit kartu?
VODOLIJA: A da probamo sad bez
odeće?
RIBE: Kako ono reče da se zoveš?

Kako je počela svađa ?

1) Predložio sam svojoj ženi u supermarketu da kupimo gajbu piva za 50e. Rekla je da ne dolazi u obzir i onda je bez riječi kupila kremu za lice za 4000 din. Rekao sam joj da bi ljepše izgledala uz gajbu piva nego ... uz kremu…
I tako je počela svađa…

2) Prije neki dan pitao sam ženu gdje bi voljela da idemo za godišnjicu braka. Rekla je: "Negdje gdje nikad nisam bila". Predložio sam joj kuhinju.
I tako je počela svađa…

3) Dok sam gledao svoju omiljenu emisiju, žena je sjela kraj mene i pitala: "Šta ima na TV-u?" – "Prašine…", rekao sam joj.
I tako je počela svađa…

4) Žena mi je izrazila želju za rođendanski poklon. Rekla mi je "Želim nešto crveno što ide 0 do 100 za 3 sekunde". Kupio sam joj crvenu vagu.
I tako je počela svađa…

5) Moja žena se pogledala u ogledalo i bila je nezadovoljna onim što vidi: "Osjećam se užasno; imam višak kila i tamne podočnjake. Odmah da si mi dao kompliment!" Rekao sam joj da joj je vid savršen.
I tako je počela svađa…

6) Bio sam sa ženom na godišnjici njene mature. Jedan od prisutnih nije prestajao nizati čašu za čašom. Pitao sam ženu da li ga poznaje. "Naravno", rekla je, "dugo smo bili zajedno i kad smo se razišli počeo je piti i od tada nije prestao". Kažem ja: "ko bi rekao da će toliko dugo slaviti…"
I tako je počela svađa…

:rotf:

Back