OsMaCi 2007,k0Lik0 stE imaLi b0d0wa na prijEmn0m?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moja lista zelja:
1.Srednja medicinska skola-medicinska sestra-tehnicar
2.Srednja medicinska skola-fizioterapeutski tehnicar
3.Poljoprivredna skola-veterinarski tehnicar
4.Gimnazija Svetozar Markovic-prirodno-matematicki smer
5.Ekonomska srednja skola Bosa Milicevic-finansijski tehnicar
6.Ekonomska srednja skola Bosa Milicevic-ekonomski tehnicar
7.Ekonomska srednja skola Bosa Milicevic-turisticki tehnicar
8.Hemijsko-tehnosloska skola Lazar Nesic-hemijski laborant
9.Poljoprivredna skola-tehnicar hortikulture
10.Gimnazija Svetozar Markovic-drustveno-jezicki smer

Nemojte da mi se smejete zbog poljoprivredne... :) Tu,u Subotici i nema vise normalnih smerova osim ovih...Ali cu 100% upasti u prvu zelju,jer imam 96 bodova.
E ljudi,a kako ide ono u vezi stipendija,nesto kao ko je bio odlican od 5.do 8.razreda,dobijace stipendije u srednjoj skoli...?!? pusa svima

1.trinaesta, drustveni
2.trinaesta, prirodni
3.cetvrta, drustveni
4.cetvrta, prirodni
5.peta, drustveni
6.pet, prirodni
7.deveta, drustveni
8.deveta, prirodni
9.deseta, opsti
10.dvanaesta, opsti
11.petnaesta, drustveni
12. petnaesta, prirodni
13.sveti sava, drustveni
14.sveti sava, prirodni
15.osma, drustveni
16.osma, drustveni

To je sve. Stavila bih i sestu, da mi nije nemoguce da dolazim do nje :cry:...Posle desete zelje sve sam stavljala samo da bih nesto stavila....

1.Peta beogradska gimnazija,drustveno jezicki smer
2.Treca beogradska gimnazija,drustveno jezicki smer
3.Sesta beogradska gimnazija,drusveno jezicki smer
4.Prva beogradska gimnazija,drustveno jezicki smer
5.Cetrnaesta beogradska gimnazija,drustveno jezicki smer
6.Peta beogradska gimnazija,prirodno matematicki smer
joj ne znam vise sta da pisem... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Ljudi ja nemam pojma sta da radim.Toliko se plasim da cu pogresiti da je to strasno...Da li da idem u ekonomsku,gde ce biti predmeti koji me zanimaju,ali mozda cu imati manju prohodnost ili u gimnaziju gde cu imati vecu prohodnost ali cu 4 godine morati da ucim istoriju,geografiju,biologiju,fiziku i hemiju,a to sigurno necu da studiram............:shock: :s

MadonnaGirl:
Ljudi ja nemam pojma sta da radim.Toliko se plasim da cu pogresiti da je to strasno...Da li da idem u ekonomsku,gde ce biti predmeti koji me zanimaju,ali mozda cu imati manju prohodnost ili u gimnaziju gde cu imati vecu prohodnost ali cu 4 godine morati da ucim istoriju,geografiju,biologiju,fiziku i hemiju,a to sigurno necu da studiram............:shock: :s
Ja bih odabrao gimnaziju da sam na tvom mestu, a posle mozes da zavrsis ekonomski. Inace, i ja sam odabrao gimnaziju - drustveni.

MadonnaGirl:

Hej,Madonna,i ja sam se dvoumila između gimnazije i medicinske škole,i izabrala sam medicinsku,jer,ukoliko se predomisliš,i posle srednje ne želiš da nastaviš da studiraš(jer ne znaš šta te sutra čeka),posle stručne škole(medicinska ili ekonomska u tvom slučaju) bar može da se zaposliš,a posle gimnazije eventualno da budeš spremačica.
To ti je moj savet od mene,i ja sam se jako dvoumila. pozZz 8)

MadonnaGirl:
Ljudi ja nemam pojma sta da radim.Da li da idem u ekonomsku ili u gimnaziju?
i ja sam se dvoumila izmedju toga
jedno vreme sam bila ubedjena da cu ici u prvu ekonomsku, ali sam se predomislila jer ipak nisam sigurna sta cu dalje... :-?
ako ti jesi, i ako te stvarno zanimaju predmeti u toj skoli kao sto si napisala, bolje ti je da ides u ekonomsku.....
bdaca007 je rekla da se odlucila za medicinsku, jer ce tako imati neki posao, sto nije slucaj sa zavrsenom gimnazijom...u pravu je, ali mislim da ces ti lako zavrsiti bilo koji fakultet tako da ti je skoro svejedno ;-)
opet ti kazem, ako te definitivno zanima ekonomija----->ekonomska :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back