Marge
Domaćin
- Poruka
- 4.255
Ma necu ni predati listu zelja. Juce sam je popunjavala onako iz zezanja. Tako bi izgledala da stvarno hocu da upisem nesto osim muzicke
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tu,u Subotici i nema vise normalnih smerova osim ovih...Ali cu 100% upasti u prvu zelju,jer imam 96 bodova.
...Posle desete zelje sve sam stavljala samo da bih nesto stavila....
Mada, ja se UOPSTE nisam spremao i radio sam kfalifikacioni na srecu... 10 iz matisa i 15 iz srpskog, ukupno 82.Ben_Adam:Ukoliko si rekla da hotjesh da prestanesh sa ovom temom, onda odrzhi rech, molim te!![]()
Ja bih odabrao gimnaziju da sam na tvom mestu, a posle mozes da zavrsis ekonomski. Inace, i ja sam odabrao gimnaziju - drustveni.MadonnaGirl:Ljudi ja nemam pojma sta da radim.Toliko se plasim da cu pogresiti da je to strasno...Da li da idem u ekonomsku,gde ce biti predmeti koji me zanimaju,ali mozda cu imati manju prohodnost ili u gimnaziju gde cu imati vecu prohodnost ali cu 4 godine morati da ucim istoriju,geografiju,biologiju,fiziku i hemiju,a to sigurno necu da studiram............:shock: :s
MadonnaGirl:Ljudi ja nemam pojma sta da radim.Toliko se plasim da cu pogresiti da je to strasno...Da li da idem u ekonomsku,gde ce biti predmeti koji me zanimaju,ali mozda cu imati manju prohodnost ili u gimnaziju gde cu imati vecu prohodnost ali cu 4 godine morati da ucim istoriju,geografiju,biologiju,fiziku i hemiju,a to sigurno necu da studiram............:shock: :s

i ja sam se dvoumila izmedju togaMadonnaGirl:Ljudi ja nemam pojma sta da radim.Da li da idem u ekonomsku ili u gimnaziju?

nisam nikako mislilabdaca007:Ja bih prvo stavila finansijskog,pa ekonomskog,i zatim bankarskog.kako si ti mislila?

na koju foru to??? o_OSrpski- 39,5
Matematika- 40

Pise u konkursu. Mislim da za stipendiju moras da bude 5,00 od 5. do 8, da imas nagrade na takmicenjima, a prednost imaju ni sa malim prihodima.bdaca007:E ljudi,a kako ide ono u vezi stipendija,nesto kao ko je bio odlican od 5.do 8.razreda,dobijace stipendije u srednjoj skoli...?!? pusa svima

milanfan:Ljudi, treba mi pomoc!
Koji je po vama najgluplji i najsmesniji smer?
Hocu da ga stavim na listu...![]()

imas u zeleznickoj ili tako nesto smer-konduktermilanfan:Ljudi, treba mi pomoc!
Koji je po vama najgluplji i najsmesniji smer?
Hocu da ga stavim na listu...![]()
....Ja sad imam dvadeset zelja a 98,26...tinkerbellbgd:wow vi ste bash popunili te liste
ja sam samo 4 stavila...na prvom mi je 14. drustveni smer
a imam ukupno 95,3 p.