Pošto se bliži godišnjica Osme sednice,ovo je pravi momenat za evociranje uspomena na taj istorijski događaj.Kako ste lično doživeli Osmu sednicu i kako danas gledate na istu naravno pod uslovom da ste u to vreme bili živi i da ste sad živi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
WTF?!Šta osma?!
Postoji jedan broj jedinki koji veruju da je ,ne samo u Srbiji nego u celoj Juigoslaviji, do te sednice sve bilo kako treba i da bi i danas svi živeli srećno i zadovoljno da nije bilo te sednice.
Pošto se bliži godišnjica Osme sednice,ovo je pravi momenat za evociranje uspomena na taj istorijski događaj.Kako ste lično doživeli Osmu sednicu i kako danas gledate na istu naravno pod uslovom da ste u to vreme bili živi i da ste sad živi?
Давна историја које се сећају само људи који и данас живе у тим прошлим вријеменима.
Кога бре боле патка за осму седницу?
WTF?!Šta sednica?!
Znači, Milošević je počeo anti-zapadne sukobe (rat 1991, rat 1992, rat 1999, sankcije 1991/1992 itd.)
Posle njegovog hapšenja 2001 ime menjaju u SRS
2008 ime menjaju u SNS
2013 lidera menjaju u Aleksandra Vučića
Ja tu Osmu sednicu dozivljavam kao uvod u to na sta ce Srbija liciti u narednim decenijama a to stanje traje do dana danasnjeg.
Tu je drug Sloba na lep i pitak nacin, pokazao u kakvu eru ulazimo. Prvi put je sednica direktno prenosena, prvi put je covek(Buca Pavlovic) bio tacka dnevnog reda. To se nije radilo jos od pedesetih godina, da se na takav nacin rukovodi partijom.
Najveci utisak su mi ostali drugovi, koji vecinski nisu imali pojma zbog cega su tu, jer je sednica trebala da bude proslava 50 godina od dolaska druga Tita na celo KPJ.
Ti isti drugovi, koji nisu glasali po svojoj savesti i svom misljenju nego su samo posmatrali kako duva vetar i koja struja je jaca da joj se priklone a da bi sacuvali svoje politicke karijere i pozicije, su mi najveci krivci svega loseg sto je usledilo.
Nisu krivi pojedinci, krive su grupe pojedinaca, koje zbog svog sitnog interesa cute i kad god umre jedna generacija, vec je spremna druga koja ce isto da radi.
Zato smo mi tu gde jesmo a ne zato sto CIA ima sveti plan da unisti Srbe i srpsku drzavu.
Znači, Milošević je počeo anti-zapadne sukobe (rat 1991, rat 1992, rat 1999, sankcije 1991/1992 itd.)
Posle njegovog hapšenja 2001 ime menjaju u SRS
2008 ime menjaju u SNS
2013 lidera menjaju u Aleksandra Vučića
Шта је следеће?
DS je egzistirao u anti-Milošević opoziciji, ali nije preterano važan do 2004-2008.Gde je DS u tom tvom timelineu?
Давна историја које се сећају само људи који и данас живе у тим прошлим вријеменима.
Кога бре боле патка за осму седницу?
........................
........................
Šta je netačno, ***** li te kužnog.
Jel tražio telefonom iz ćuze da se glasa za Vučića a nikako za SPS jer je infiltriran ratlukom