oslovljavanje...

Zasto preko dana uzimas sobu za veceras?Imas i onu foru sa dnevnim boravkom,tako sam nacuo,ne bacaj parePogledajte prilog 277050
Dnevna varijanta je jeftinija, ali nije preporucljiva u pogledu diskrecije, nas svet je radoznao... :lol:
Ja sam u se u hotelu pretstavljala kao moje visocanstvo katarina od krstarice a onda sam videla da zbog toga konobari i nosaci ocekuju veliku napojnicu od tada se predstavljam kao Moja malenkost Katica sa foruma i sve je u redu.

Jao DL sto ti umes postaviti temu pa to je cudo. :)
Eh, da, najvise bi voleo kad bi me oslovljavali sa Vasa krutosti, al' ne ide... :rumenka: :aha: Ako me uopste zovu viknu mi "ej ti", "tebra", "torima", a bezveze mi da se sam predstavljam kao "brat Dacha"... mada bi i tu bolje zvucalo "veliki brat Dacha"... :think: :confused:

:lol:

da li sami sebe oslovljavate sa gospodin / gospođa...?
znaš ono...štaznam primer hotelska recepcija, pa morate da jelda kažete ime i prezime da upiše čovek...pa onda bude ono...gospođa Petrović Petar...il gospodin marković Marko...
ili samo kažete ime i prezime, bez dodatka g-din / g-đa...?
A ti bi da znas ko je gospoJa,a ko gospo'ica :zper:

Dodje mi ponekad i da se posluzhim nekom egzotichnom titulom "lalinska ekselencija mocna stabljika od zhada, prva lijana Bulonjske shume, anakonda od Kopakabane, zlatni bambus Patponga, nebrusheni dijamant Bagljasha, perpetum mobile Dacha"... :mrgreen: :lol:

@EDIT: Sugerisala mi je jedna koleginica da mi titula nije egzotichna nego 'eksotichna, zahvaljujem joj se na primedbi i pozdravljam je. :lol: :hvala:

Poslednja izmena:
da li sami sebe oslovljavate sa gospodin / gospođa...?
znaš ono...štaznam primer hotelska recepcija, pa morate da jelda kažete ime i prezime da upiše čovek...pa onda bude ono...gospođa Petrović Petar...il gospodin marković Marko...
ili samo kažete ime i prezime, bez dodatka g-din / g-đa...?

јок
мени је довољно моје име и презиме

Back