OSLOBODJENJE vs OKUPACIJA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma da, Srbi su jedva čekali da mu pobiju porodicu i da celi svet o tome priča. Kako da ne?

imas rezultat. ili je on sam bio toliko opasan [imao je i avijaciju i atomsku bombu skrivenu u stali] da su to uradili z STRAHA

adem_ks:
Adem Jašari je jedna fanatična islamsko-teroristička budala koja je zarad slave i devica u raju koje su obećane islamskim fanaticima, žrtvovao celu svoju porodicu.

ako je bio? on je bio ALBANSKI fanatik

Dokaz kulturološke, civilizacijske i svake druge razlike između tebe i mene je u tome što ja nikada ne bih za one "Škorpione" koji su onako mučki ubili onih 5 muslimanskih vojnika rekao: "Ako su ih ubili, i trebali su, a ja im se divim jer su bili Srbi."
Dakle, šiptarski šovinisto, iako sam ja srpski nacionalista, ja se nikada neću diviti tzv. "srpskim herojima" koji su činili zločine nad drugima u ime srpstva. Nikada neću spasti tako nisko da kao ti kažem: "ako je bio? on je bio ALBANSKI fanatik.".
I mislim da je ovim diskusija između mene i tebe završena.

Dokaz kulturološke, civilizacijske i svake druge razlike između tebe i mene je u tome što ja nikada ne bih za one "Škorpione" koji su onako mučki ubili onih 5 muslimanskih vojnika rekao: "Ako su ih ubili, i trebali su, a ja im se divim jer su bili Srbi."
Dakle, šiptarski šovinisto, iako sam ja srpski nacionalista, ja se nikada neću diviti tzv. "srpskim herojima" koji su činili zločine nad drugima u ime srpstva.

nikada ni u snu ne bih tako nesto rekao, a pogledaj ovde kojeg zadovoljstva sto su poginula dva albanaca...

adame! tesko je braniti nesto sto je neodbranjivo !!!!
Proterali ste sa kosova sve sto nije siptarsko.
Kazete prema Srbima je u pitanju "osveta" ?
Sta je sa romima??, gorancima, lojalnim albancima??????
Kakvu osvetu sprovodite prema njima??
Sta su vam oni skrivili?
Jesu li oni bili vlast dok ste vi "krvarili" strajkovali i bili trovani od nekih gasova koji deluju samo na siptare{ili si bio mali pa se nesecas}?
Sve to je bilo mnogo pre milosevica i te "represije"
Zatirati crkve,od grobalja praviti smetlista,, to ste u stanju da radite samo vi i hrvati!!!!
Ako ste poceli ponesto da citate kako kazes tim gore.
Na demonstracijama dvoje mrtvih??? Pa zar mislite da su ameri Srbi?????
nisam cuo da je ovk na nekom punktu ubila 2 ili 3 policajca??? Nista od osvete??
Sta bi sa tim "slobodarskim duhom"
Oslobodioci ne UBIJAJU????
Ili NISU OSLOBODIOCI!!!???????

adem_ks:
zasto se na kosovu [najvecem delu] upotrebljava rec oslobodjenje, kada se spomene 1998 g. dok kod vas okupacija? zasto svet kaze da je morao intervenisati radi oslobodjenja mog naroda od srbije, a srbi kazu, da su oni [EU, NATO] okupirali kosovo. ista "zbunjujuca" terminologija se upotrebljava kod srba i kada su drugi delovi EX juge u pitanju.kod srba, ONI su "rusili" jugu ["oni" mi se oslobodili, i sl sa svakom "izdajnickom" repoblikom]. zasto????

Zato što nikada niste prihvatali Republiku Srbiju i pravili ste još za živog Tita lične karte sa natpisima Kosova Republjik, što se na Zelenom vencu u Beogradu danas prodaje kao "Švalerska dozvola ABCD kategorija". Zato što ste silovali srpkinje znajući da jedino devica ima cenu kod tamošnjih Srba. Zbog one flaše tj "srpskog samuraja". Zbog poljimorfnih bakterija kojim su se "otrovala deca" pa studio iz SLO reagovao uprkos kilometraži. Ko zna šta još ne Pitajte svoj narod - zašto USA reaguje kada joj se plati u milionskim iznosima?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back