Oskarovac Kilijan Marfi opet u ulozi Tomija Šelbija

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
337.430
Stiven Najt, tvorac svetski popularne serije "Peaky Blinders" najavio je da će se Kilijan Marfi vratiti glavnoj ulozi u filmu koji će zaokružiti priču o bandi iz Birmingema.
Najt je rekao da će snimanje početi u septembru ove godine, prenosi Variety.
Marfi, koji je poslednjih meseci promovisao film "Openhajmer" za koji je dobio Oskara za najboljeg glavnog glumca, često u intervjuima pominje da bi voleo da se vrati Tomiju Šelbiju.
"Ako je ostalo još te priče, voleo bih da je radim. Ali mora da bude kako treba. Stiv Najt je napisao 36 sati televizijskog programa i otišli smo na vrhuncu.
Zaista sam ponosan na tu poslednju sezonu. Tako da mora da bude opravdano i legitimno da se snima još", izjavio je glumac za "Rolling Stone" prošle godine.
Takođe je u susret dodeli Oskara izjavio da "će uvek biti tu" da snima filmove i serije prema Najtovom scenariju, jer je "tako fenomenalan pisac".
"Ako budemo hteli da gledamo pedesetogodišnjeg Tomija Šelbija, ja ću biti tu. Hajde da to uradimo", rekao je Marfi za Irish Star.

"Peaky Blinders" je premijerno prikazana na BBC mreži 2013. godine i od tada je dobila brojne nagrade. Pored Marfija i Toma Hardija,
u seriji su igrali Sem Nil, Anja Tejlor Džoj, Anabel Volis, Edrijen Brodi i mnogi drugi.

 

Back
Top