Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 34.499
Odi lec',bogteubio....I u ime drugih da se sekiram
Zasto mislis da sam toliko izdrzljiva![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odi lec',bogteubio....I u ime drugih da se sekiram
Zasto mislis da sam toliko izdrzljiva![]()

Sta mislis o tome da se i ti odes svalerat'?Znas pre neki dan muz dosao, posekao se na poslu, a ja aman nista osetila nisam
Nit kad se to desilo, nit me zabolelo, ono zao jeste, ali nista vise od toga![]()
Sta mislis o tome da se i ti odes svalerat?

Pa biraj si... stajaznam... kolega s posla, postar, sesnaestogodisnjak iz lokalnog nogometnog kluba, tko god.s kim bilo
za sta bre ti mene smatras![]()
Sta vrijedjam, bokte?zasto vredjas cvarak
Ti znas da je bez razlogaSta vrijedjam, bokte?
Pa stalno crnjacis bez razoga.

pa to ti se lepo desiloI sta s tim![]()
Ti znas da je bez razloga
Izvinte baka Vanga nisam vas prepoznala![]()
baka VangaEto pa savataj ti svog postara kad je to vec tako svednoPa biraj si... stajaznam... kolega s posla, postar, sesnaestogodisnjak iz lokalnog nogometnog kluba, tko god.
pa to ti se lepo desilo
Ne krivim je sto me sprda ni tebe sto se cerekas, pa gori sam ja koji se u taj vrtic upustam.![]()
baka Vanga
ma simpaticno mi bilo, bez uvredeNe krivim je sto me sprda ni tebe sto se cerekas, pa gori sam ja koji se u taj vrtic upustam.
Ma nisam ni shvatio kao uvredu, sve pet.ma simpaticno mi bilo, bez uvrede
@Van razuma , tebe treba kruniti za svecanu nagradu "Klistir godine".
Pa odi onda pricat s doktorom, na krstarici neces naci pomoc, mozes jedino naletiti na ovakve poput mene.A tebe nauciti da se tudjoj muci ne ruga
Namjerno sam bio neodredjen.Malo definisi temu
Dobro.A sad ces ti cvarak meni lepo u blokirane, ima tamo ekipica vec, pa se izvol do mile volje sprdati na moj racun, ja videti necu...
Imam ja njih da mi dizu pritisak oko mene koliko oces, a koje moram slusati, tebe boga mi ne moram...
Kako li ga seres, to nije istina...Sad mu ne vidim ni temu
nema veze, nije lose