- Poruka
- 89.439
Kakve sve pometnje ošišana latinica može da na pravi...
Na primer..
Na primer..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bas pogresno mislis o osisanoj latinici.
koja je to mustra svega tismetalo nekom od moderatora
Necu da kazem, nema veze.koja je to mustra svega ti
znachi simpatishesh personu je liNecu da kazem, nema veze.
Ma ne, nego kao u they live we sleep, kad stave naocare boli ih glava, tako i u ovom sluchaju, teshko im da chitaju pa ih boli glava.znachi simpatishesh personu je li
najteže je čitati pismene gluposti makso jel tako tako jeMa ne, nego kao u they live we sleep, kad stave naocare boli ih glava, tako i u ovom sluchaju, teshko im da chitaju pa ih boli glava.
Interesantno, i na poslu su mi zbog toga prigovorili, jer je napor za mozak, kada chitash neshto na shta nisi navikao![]()
Šlep umesto slep?Oshishana latinica mozhe i ovako da se pishe, recimo kozha umesto koza, ili shishanje umesto sisanje, pa i shlep umesto slep,
no iz nekog razloga je smetalo nekom od moderatora, pa i korisnika, pa sam nastavio sa obicnom osisanom latinicom.
Inache ovakav nachin pisanja je bio josh iz vremena kad je bio samo us ascii, tj nije postojala mogutjnost ubacivanja
dijakrtitika, pa je ostala navika...
Shlep umesto slepŠlep umesto slep?![]()
ako umesto koza napises kozha, umesto sisanje, shishanje, umesto skrabanje, shkrabanje...............to je vrlo blizu siptarskog jezika.Oshishana latinica mozhe i ovako da se pishe, recimo kozha umesto koza, ili shishanje umesto sisanje, pa i shlep umesto slep,
no iz nekog razloga je smetalo nekom od moderatora, pa i korisnika, pa sam nastavio sa obicnom osisanom latinicom.
Inache ovakav nachin pisanja je bio josh iz vremena kad je bio samo us ascii, tj nije postojala mogutjnost ubacivanja
dijakrtitika, pa je ostala navika...
Ok, onda od sad govorim shiptarskiako umesto koza napises kozha, umesto sisanje, shishanje, umesto skrabanje, shkrabanje...............to je vrlo blizu siptarskog jezika.